• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • mortar pentru constructii

Rezultate pentru

Mortar pentru constructii - Import export

 1. MALVIN SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MALVIN SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuieli calorifuge. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tencuiala - masticuri si produse de etansare, Aditivi pentru ciment si mortar, Mortar pentru constructii, Vopsele si lacuri, premixed plasters, damp curing plaster, Tencuiala - masticuri si produse de etansare, biobuilding, și Aditivi pentru ciment si mortar. Are sediul în Gricignano Di Aversa, Italia.

 2. KMS ENERGIA

  Polonia

  Compania KMS ENERGIA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortar pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Building chemicals, septic tanks, cement mortars, și adhesive glues for construction work. Are sediul în Zamość, Polonia.

 3. PAPRESA

  Spania

  Compania PAPRESA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortar pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mortaruri si cimenturi refractare, Ciment si aditivi, adhesive glues for construction work, Mortaruri si cimenturi refractare, și Ciment si aditivi. Are sediul în Valladolid, Spania.

 4. FIRMA STEBAH GMBH & CO.KG - MÖRTEL & BAUTECHNIK

  Germania

  Compania FIRMA STEBAH GMBH & CO.KG - MÖRTEL & BAUTECHNIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortar pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tiling adhesive. Are sediul în Stuhr, Germania.

 5. COMENSAL SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania COMENSAL SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Scule si feronerie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte de mana fara motor pentru constructii, Mortar pentru constructii, Unelte de mana fara motor pentru constructii, manual tooling, și Mortar pentru constructii. Are sediul în Janki, Polonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. THRAKON S.A.

  Grecia

  Compania THRAKON S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortar pentru constructii. Are sediul în Athens, Grecia.

 2. EUROCALCIO, SA

  Portugalia

  Compania EUROCALCIO, SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale inerte pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mortar pentru constructii, Calcium carbonate, asphalt, și Mortar pentru constructii. Are sediul în Vale De Ourem, Portugalia.

 3. JGS EUROPE

  Belgia

  Compania JGS EUROPE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortar pentru constructii. Are sediul în Stabroek, Belgia.

 4. MYFIX YAPI KIMYASALLARI

  Turcia

  Compania MYFIX YAPI KIMYASALLARI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortar pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aditivi pentru ciment si mortar, binders for ceramic compounds, Aditivi pentru ciment si mortar, și cement insulating materials. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. CEMTEC

  Belgia

  Compania CEMTEC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortar pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Floor covering, coloured floor coverings, special mortars, și kitchen counters. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 1. MAPEI BENELUX

  Belgia

  Compania MAPEI BENELUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleiuri pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mortar pentru constructii, Articulatii de etansare, Mortar pentru constructii, Putties, Glues and Silicones, admixtures for concrete and mortar, și Articulatii de etansare. Are sediul în Grâce-Hollogne, Belgia.

 2. HERMANS-VERMEULEN

  Belgia

  Compania HERMANS-VERMEULEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale de constructii - masini si materiale pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru constructii si lucrari publice, Mortar pentru constructii, Materii prime pentru constructii si lucrari publice, carpet, tiles coverings, și Mortar pentru constructii. Are sediul în Westerlo (tongerlo), Belgia.

 1. ARTI HARÇ SANAYI YAPI KIMYASALLARI

  Turcia

  Compania ARTI HARÇ SANAYI YAPI KIMYASALLARI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortar pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile white cement, mortars for construction work, și tiling mortars. Are sediul în Denizli, Turcia.

 2. KRKONOSSKÉ VÁPENKY KUNCICE, A.S.

  Republica Ceha

  Compania KRKONOSSKÉ VÁPENKY KUNCICE, A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Mortar pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cleiuri pentru constructii, stone mortars, mortars, Cleiuri pentru constructii, și cement mortars. Are sediul în Kuncice Nad Labem, Republica Ceha.

 3. ZAMBET ODRZYKOŃ F. PELCZAR, ST. PELCZAR SP.J.

  Polonia

  Compania ZAMBET ODRZYKOŃ F. PELCZAR, ST. PELCZAR SP.J., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Beton - masini si instalatii pentru preparare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mortar pentru constructii, Beton gata preparat, Dale - beton, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Mortar pentru constructii, Beton gata preparat, Dale - beton, și Produse din beton si aglomerate pentru constructii. Are sediul în Krosno, Polonia.

 4. GRUPA POLSKIE SKLADY BUDOWLANE S.A.

  Polonia

  Compania GRUPA POLSKIE SKLADY BUDOWLANE S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mortar pentru constructii, Grilaje metalice, Materiale inerte pentru constructii, Materiale de constructie ignifuge, Mortar pentru constructii, Grilaje metalice, Materiale inerte pentru constructii, și Materiale de constructie ignifuge. Are sediul în Welecz, Polonia.

 5. PICK SPA

  Italia

  Compania PICK SPA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortar pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Impermeabilizanti pentru constructii, glues and adhesives, și Impermeabilizanti pentru constructii. Are sediul în Ferentino, Italia.

 6. TH-BETON GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania TH-BETON GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortar pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Aditivi pentru ciment si mortar, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Ciment si aditivi, Cimenturi speciale, Aditivi pentru ciment si mortar, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Ciment si aditivi, și Cimenturi speciale. Are sediul în Dorndorf-Steudnitz, Germania.

 7. ACHRODECO

  Franta

  Compania ACHRODECO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortar pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile waxed cement, Decorative concrete, și Imprinted concrete. Are sediul în La Baume-D'hostun, Franta.

 8. BL SYSTEM AG

  Elvetia

  Compania BL SYSTEM AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortar pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile advice on monument restoration, și coloured mortars. Are sediul în Basel, Elvetia.

 1. SEPA

  Franta

  Compania SEPA, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse din beton si aglomerate pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mortar pentru constructii, Nisip si pietris, Ciment si aditivi, Cimenturi speciale, Mortar pentru constructii, Nisip si pietris, Ciment si aditivi, și Cimenturi speciale. Are sediul în Sélestat, Franta.

 2. MORTEROS HENARES

  Spania

  Compania MORTEROS HENARES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortar pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse din beton si aglomerate pentru constructii, Produse din beton si aglomerate pentru constructii, și Powdered pigments. Are sediul în Alcalá De Henares-Madrid, Spania.

 3. BIRLIK SAGLAM INŞAAT LTD

  Turcia

  Compania BIRLIK SAGLAM INŞAAT LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortar pentru constructii. Are sediul în Adana, Turcia.

 4. POLYTECHNISCH BEDRIJF

  Belgia

  Compania POLYTECHNISCH BEDRIJF, care își desfășoară activitatea în domeniul Aditivi pentru ciment si mortar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mortar pentru constructii, Cleiuri pentru constructii, Mortar pentru constructii, și Cleiuri pentru constructii. Are sediul în Zwijnaarde, Belgia.

 5. PIROBOUW

  Belgia

  Compania PIROBOUW, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortar pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Izolare termica - materiale, Izolare termica - materiale, și vermiculite. Are sediul în Schoten, Belgia.

 6. 2K POLYMER SYSTEMS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania 2K POLYMER SYSTEMS LIMITED, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortaruri si cimenturi refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rasini, Mortar pentru constructii, Aditivi pentru ciment si mortar, Rasini, Mortar pentru constructii, și Aditivi pentru ciment si mortar. Are sediul în Derbyshire, Regatul Unit.

 7. AMIX-ISOLATIECHAPES

  Belgia

  Compania AMIX-ISOLATIECHAPES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Izolare termica - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mortar pentru constructii, Mortar pentru constructii, și special mortars. Are sediul în Maldegem, Belgia.

 8. HARMONY BÉTON

  Franta

  Compania HARMONY BÉTON, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortar pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Decorative concrete. Are sediul în SIMIANE COLLONGUE, Franta.

 9. ETABLISSEMENTS CHIMIQUES CLOQUETTE

  Belgia

  Compania ETABLISSEMENTS CHIMIQUES CLOQUETTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortar pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mortaruri si cimenturi refractare, Ciment si aditivi, Mortaruri si cimenturi refractare, și Ciment si aditivi. Are sediul în Liege, Belgia.

 10. DDL ARG

  Portugalia

  Compania DDL ARG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mortar pentru constructii. Are sediul în Aveiro, Portugalia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit