• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • modele si desene industriale - inregistrare si protectie

Rezultate pentru

Modele si desene industriale - inregistrare si protectie - Import export

 1. SANDERSONS

  Regatul Unit

  Compania SANDERSONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Modele si desene industriale - inregistrare si protectie, trademark registration, intellectual property law, patent protection, și Modele si desene industriale - inregistrare si protectie. Are sediul în Colchester, Regatul Unit.

 2. ATLAS LEGAL TRANSLATION

  Emiratele Arabe Unite

  Compania ATLAS LEGAL TRANSLATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marci - inregistrare si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Modele si desene industriale - inregistrare si protectie, Traduceri juridice, Modele si desene industriale - inregistrare si protectie, legal translations, și Traduceri juridice. Are sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

 3. FIRETRUST

  Belgia

  Compania FIRETRUST, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Proprietatea asupra operelor artistice si literare - protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport in perimetrul unitatilor - sisteme, Protectie si securitate - servicii, Modele si desene industriale - inregistrare si protectie, protection for design objects, Transport in perimetrul unitatilor - sisteme, Protectie si securitate - servicii, și Modele si desene industriale - inregistrare si protectie. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. CABINET BEAU DE LOMENIE

  Franta

  Compania CABINET BEAU DE LOMENIE, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marci - inregistrare si protectie, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, Exploatarea brevetelor, Modele si desene industriale - inregistrare si protectie, Marci - inregistrare si protectie, Protejarea drepturilor de proprietate industriala, Exploatarea brevetelor, și Modele si desene industriale - inregistrare si protectie. Are sediul în Paris, Franta.

 5. SAS LAGGLE CORP

  Franta

  Compania SAS LAGGLE CORP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Modele si desene industriale - inregistrare si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile original english cups and mugs, și flasks. Are sediul în Janzé, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ALEVANOS DISEÑOS

  Spania

  Compania ALEVANOS DISEÑOS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Modele si desene industriale - inregistrare si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Design, packaging. Are sediul în Gijón ( Asturias ), Spania.

 2. OOO INTELLECTUAL TECHNOLOGIES

  Uzbekistan

  Compania OOO INTELLECTUAL TECHNOLOGIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Modele si desene industriale - inregistrare si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marci - inregistrare si protectie, Exploatarea brevetelor, Marci - inregistrare si protectie, și Exploatarea brevetelor. Are sediul în Tashkent, Uzbekistan.

 3. IPAMARK, SL

  Spania

  Compania IPAMARK, SL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marci - inregistrare si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, Modele si desene industriale - inregistrare si protectie, Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, și Modele si desene industriale - inregistrare si protectie. Are sediul în Sevilla, Spania.

 4. BIANCHETTI BRACCO MINOJA S.R.L.

  Italia

  Compania BIANCHETTI BRACCO MINOJA S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, Modele si desene industriale - inregistrare si protectie, Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, și Modele si desene industriale - inregistrare si protectie. Are sediul în Milano, Italia.

 5. CABINET NUSS

  Franta

  Compania CABINET NUSS, care își desfășoară activitatea în domeniul Marci - inregistrare si protectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, Modele si desene industriale - inregistrare si protectie, Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala, și Modele si desene industriale - inregistrare si protectie. Are sediul în Strasbourg, Franta.

 1. AGAZZANI & ASSOCIATI S.R.L.

  Italia

  Compania AGAZZANI & ASSOCIATI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, Modele si desene industriale - inregistrare si protectie, Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, și Modele si desene industriale - inregistrare si protectie. Are sediul în Bologna, Italia.

 2. PALESTRINI MAURO

  Italia

  Compania PALESTRINI MAURO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, Modele si desene industriale - inregistrare si protectie, Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, și Modele si desene industriale - inregistrare si protectie. Are sediul în Senigallia, Italia.

 1. MARCHI & PARTNERS S.R.L.

  Italia

  Compania MARCHI & PARTNERS S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, Modele si desene industriale - inregistrare si protectie, Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, și Modele si desene industriale - inregistrare si protectie. Are sediul în Milano, Italia.

 2. DOTT. ING. PROF. ALFREDO RAIMONDI S.R.L.

  Italia

  Compania DOTT. ING. PROF. ALFREDO RAIMONDI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, Modele si desene industriale - inregistrare si protectie, Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, și Modele si desene industriale - inregistrare si protectie. Are sediul în Milano, Italia.

 3. MRGOODIDEA S.R.L.

  Italia

  Compania MRGOODIDEA S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, Modele si desene industriale - inregistrare si protectie, Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, și Modele si desene industriale - inregistrare si protectie. Are sediul în Roma, Italia.

 4. FAGGIONI MARCO

  Italia

  Compania FAGGIONI MARCO, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, Modele si desene industriale - inregistrare si protectie, Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, și Modele si desene industriale - inregistrare si protectie. Are sediul în Milano, Italia.

 5. SEYMOUR-POWELL LTD

  Regatul Unit

  Compania SEYMOUR-POWELL LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Modele si desene industriale - inregistrare si protectie, și Modele si desene industriale - inregistrare si protectie. Are sediul în London, Regatul Unit.

 6. JAVIER DOMOUSO SERVICIOS JURÍDICOS ONLINE

  Spania

  Compania JAVIER DOMOUSO SERVICIOS JURÍDICOS ONLINE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Modele si desene industriale - inregistrare si protectie. Are sediul în San Fernando, Cadiz, Spania.

 7. MANNI LINA

  Italia

  Compania MANNI LINA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, Modele si desene industriale - inregistrare si protectie, Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, și Modele si desene industriale - inregistrare si protectie. Are sediul în Roma, Italia.

 8. BAFFIGO AVV. VALENTINA

  Italia

  Compania BAFFIGO AVV. VALENTINA, care își desfășoară activitatea în domeniul Brevete de inventie si protectia drepturilor de proprietate intelectuala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, Modele si desene industriale - inregistrare si protectie, Consiliere in domeniul brevetelor de inventie, și Modele si desene industriale - inregistrare si protectie. Are sediul în Olbia, Italia.

 1. HABITAT-SÉNÉGAL. SA

  Senegal

  Compania HABITAT-SÉNÉGAL. SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Modele si desene industriale - inregistrare si protectie. Are sediul în Le Mans Et Mbour Sénégal, Senegal.

 2. HHHTFRHHJGFSGGHJJJ

  Regatul Unit

  Compania HHHTFRHHJGFSGGHJJJ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Modele si desene industriale - inregistrare si protectie. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. EDIZIONI PROFESSIONALI S.R.L.

  Italia

 4. QUAESTIO PATENT INFORMATION PARTNERS S.R.L.

  Italia

 5. ZILIOTTO TIZIANO

  Italia

 6. ASSOCIATI S.R.L.

  Italia

 7. IPSO DOTT. ROUSSEAU S.R.L.

  Italia

 8. INFO CONSULTING S.R.L.

  Italia

 9. ANAQUA SERVICES

  Italia

 10. ING. MASSIMO SIMINO S.A.S.

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit