• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • mochete

Rezultate pentru

Mochete - Import export

 1. LAMOS CARPET CO.

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania LAMOS CARPET CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare de fabricatie industriala. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare si mochete, Covoare orientale, Sosete, Fire si fibre textile, Haine pentru sugari, Mochete, afghan rug, fabric upholstery work, și carpet import-export. Are sediul în Sehitkamil / Gaziantep, Turcia.

 2. MELLAU-TEPPICH LOTTERANER, WÜSTNER GMBH & CO SPINNEREI UND TEPPICHWEBEREI

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania MELLAU-TEPPICH LOTTERANER, WÜSTNER GMBH & CO SPINNEREI UND TEPPICHWEBEREI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mochete. Are sediul în Mellau, Austria.

 3. THE DOKU

  Turcia

  Compania THE DOKU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mochete, special size, Rustic flooring, și Mochete. Are sediul în Istanbul (avr), Turcia.

 4. BALAT CARPET & YARN INTERNATIONAL

  Turcia

  Compania BALAT CARPET & YARN INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carpete, și Carpete. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 5. KUATRO EMOTIONAL CARPETS

  Spania

  Compania KUATRO EMOTIONAL CARPETS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare artizanale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mochete, persian rugs, carpets to measure, Mochete, și pillows. Are sediul în Paterna-Valencia, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. COLORS AT HOME DEPI SCHELTINGA WONINGINRICHTING

  Olanda

  Compania COLORS AT HOME DEPI SCHELTINGA WONINGINRICHTING, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pvc floors, custom-made fly screens, și blinds. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 2. GEORGIOS PARIDIS INDUSTRIELLER UMKETTELUNGSBETRIEB

  Germania

  Compania GEORGIOS PARIDIS INDUSTRIELLER UMKETTELUNGSBETRIEB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tapestry. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 3. AZIZ CARPET

  Turcia

  Compania AZIZ CARPET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cotton rugs. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 4. TAPIJTTEGELHUIS TILBURG

  Olanda

  Compania TAPIJTTEGELHUIS TILBURG, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pvc. Are sediul în Tilburg, Olanda.

 5. PORTSMOUTH CARPET FITTER

  Regatul Unit

  Compania PORTSMOUTH CARPET FITTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile carpet flooring for residential interiors, carpet flooring for industrial buildings, carpets, și flooring. Are sediul în Portsmouth, Regatul Unit.

 1. PRANDI DAL 1968

  Italia

  Compania PRANDI DAL 1968, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perdele. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mochete, Hotel - mobilier, curtains and blinds, Mochete, technical curtains, și Hotel - mobilier. Are sediul în Bergamo, Italia.

 2. CARPETFIL ALFOMBRAS, S.L.

  Spania

  Compania CARPETFIL ALFOMBRAS, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bumbac - fire si fibre, personalised carpets, Spun fabric for carpets, dubbers, și Bumbac - fire si fibre. Are sediul în Crevillent, Spania.

 1. PERSIAN ANTIQUE CARPET

  Iran

  Compania PERSIAN ANTIQUE CARPET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare orientale, Covoare de fabricatie industriala, Covoare si mochete, Covoare orientale, carpet import-export, Covoare de fabricatie industriala, și Covoare si mochete. Are sediul în Isfahan-Kashan, Iran.

 2. BADEMLER HALI DEKOR

  Turcia

  Compania BADEMLER HALI DEKOR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile articles for upholsterers, și building boards. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. CALBENI FLOORING

  Noua Zeelanda

  Compania CALBENI FLOORING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mochete. Are sediul în Wellington, Noua Zeelanda.

 4. S.T. FLOORING LIMITED

  Regatul Unit

  Compania S.T. FLOORING LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mochete. Are sediul în Kettering, Regatul Unit.

 5. BETA FOUR TRADE AND CONSULTANCY

  Turcia

  Compania BETA FOUR TRADE AND CONSULTANCY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere si studii de media, Mochete, building parts, rug dealers, Consiliere si studii de media, și Mochete. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 6. INSTALACIÓN DE MOQUETAS HERMANOS ROLDÁN S.L

  Spania

  Compania INSTALACIÓN DE MOQUETAS HERMANOS ROLDÁN S.L, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile lawn roll laying, carpets laid, și wool carpeting. Are sediul în Ajalvir, Spania.

 7. STEMANE

  Maroc

  Compania STEMANE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare si mochete, Tesaturi pentru mobilier, rubber covers, Vinyl floor coverings, Covoare si mochete, și Tesaturi pentru mobilier. Are sediul în Casablanca, Maroc.

 8. SEGURET MIDI PYRENEES

  Franta

  Compania SEGURET MIDI PYRENEES, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - articole si accesorii decorative. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parchet, Mochete, paints, Parchet, Mochete, și wallpapers. Are sediul în Toulouse, Franta.

 1. SONNOS

  Belgia

  Compania SONNOS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Docuri si antrepozite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mochete, Mochete, outdoor furnishings, și furniture. Are sediul în Londerzeel, Belgia.

 2. STAMM ONLINE STORE GMBH

  Germania

  Compania STAMM ONLINE STORE GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mochete. Are sediul în München, Germania.

 3. BALTA INDUSTRIES

  Belgia

  Compania BALTA INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mochete, Mochete, hypo-allergenic carpets, și Floor covering. Are sediul în Sint-Baafs-Vijve, Belgia.

 4. PEINTURE LACOUR

  Luxemburg

  Compania PEINTURE LACOUR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Zugraveli - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mochete, floor coverings, plasterboard work, organic paint, și Mochete. Are sediul în Munsbach, Luxemburg.

 5. DMR DIJITAL

  Turcia

  Compania DMR DIJITAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carpete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare si mochete, Mochete, Covoare si mochete, tapestry, rug dealers, și Mochete. Are sediul în Bursa, Turcia.

 6. ESTEAMED PROFESSIONAL CARPET & UPHOLSTERY CLEANING - CARPET CLEANING BRADFORD

  Regatul Unit

  Compania ESTEAMED PROFESSIONAL CARPET & UPHOLSTERY CLEANING - CARPET CLEANING BRADFORD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mochete. Are sediul în Bradford, Regatul Unit.

 7. OZKAPLAN IPEK HALI TEKSTIL GIDA SAN VE TIC LTD STI.

  Turcia

  Compania OZKAPLAN IPEK HALI TEKSTIL GIDA SAN VE TIC LTD STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Covoare si mochete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare de fabricatie industriala, Mochete, Covoare de fabricatie industriala, Mochete, synthetic fibre carpeting, și textile products. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 8. VANHOUTTE CARPETS

  Belgia

  Compania VANHOUTTE CARPETS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carpete. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Covoare artizanale, Mochete, carpets, Covoare artizanale, Mochete, și moving walkways. Are sediul în Waregem, Belgia.

 9. BEN DE GRAAFF PROJECT B.V.

  Olanda

  Compania BEN DE GRAAFF PROJECT B.V., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Pardoseli false. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mochete, Parchet, Mochete, Parchet, indoor furnishings, și curtain accessories. Are sediul în Sprang-Capelle, Olanda.

 10. DH DOMINO

  Polonia

  Compania DH DOMINO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mochete. Are sediul în Poznań, Polonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Mochete - Import export

Număr de rezultate

3.006 Intreprinderile