• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • mobila stil- imitatii

Rezultate pentru

Mobila stil- imitatii - Import export

 1. ANTYKI GNIEZNO JERZY KAZMIERCZAK

  Polonia

  Compania ANTYKI GNIEZNO JERZY KAZMIERCZAK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila stil, imitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Antichitati si obiecte vechi, și Antichitati si obiecte vechi. Are sediul în Gniezno, Polonia.

 2. OLD EUROPE DI GNOCCHI A. SNC

  Italia

  Compania OLD EUROPE DI GNOCCHI A. SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila stil, imitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom-made furnishings, louis xv style furniture, artisan furniture, și display cases for the home. Are sediul în Caravaggio, Italia.

 3. ETNIKO ORIGINAL IMPORT

  Italia

  Compania ETNIKO ORIGINAL IMPORT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila stil, imitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ethnic furniture, și complementary furnishings. Are sediul în Giarre, Italia.

 4. CHRISTIAN PINGEON - ATELIERS D'ART COMPAGNONS DE TRADITION

  Franta

  Compania CHRISTIAN PINGEON - ATELIERS D'ART COMPAGNONS DE TRADITION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila stil, imitatii. Are sediul în Paris, Franta.

 5. MOBIL HOUSE S.A.S.

  Italia

  Compania MOBIL HOUSE S.A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila stil, imitatii. Are sediul în Isola Rizza, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MAESTA BATHROOM FURNITURE

  Turcia

  Compania MAESTA BATHROOM FURNITURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Dulapuri pentru bai. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila stil, imitatii, baby's bath, Furnishings, Mobila stil, imitatii, și bathroom articles. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. FRATELLI BASILE INTERIORS SRL

  Italia

  Compania FRATELLI BASILE INTERIORS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - designer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila stil, imitatii, traditional and modern furniture, și Mobila stil, imitatii. Are sediul în Nocera Superiore, Italia.

 3. LATO SRL

  Italia

  Compania LATO SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila stil, imitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Studiouri publicitare, Mobilier pentru locuinte, furniture, hotel furnishing design studios, Studiouri publicitare, și Mobilier pentru locuinte. Are sediul în Pantalla Di Todi, Italia.

 4. BERTOLI DI BERTOLI FILIPPO MATTIA

  Italia

  Compania BERTOLI DI BERTOLI FILIPPO MATTIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila stil, imitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile furnishings. Are sediul în Cerea, Italia.

 5. LINIA ZETTA SRL

  Romania

  Compania LINIA ZETTA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poliuretan. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila stil, imitatii, Rezistente, Mobila stil, imitatii, și Rezistente. Are sediul în Taureni, Romania.

 1. OFI SALON MEBLOWY JACEK SZYMAŃSKI

  Polonia

  Compania OFI SALON MEBLOWY JACEK SZYMAŃSKI, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - designer. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila stil, imitatii, kitchen furniture, Wardrobes, bathroom furniture, și Mobila stil, imitatii. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 2. VERSION ORIGINALE

  Franta

  Compania VERSION ORIGINALE, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente pentru discoteci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila stil, imitatii, Mobilier - designer, Mobila stil, imitatii, Mobilier - designer, discotheque set-up, și bar and restaurant fitting design studios. Are sediul în Templemars, Franta.

 1. DOIMODESIGN

  Italia

  Compania DOIMODESIGN, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier - furnituri si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier contemporan, Mobilier pentru locuinte, Mobilier - designer, Mobila stil, imitatii, Mobilier contemporan, Mobilier pentru locuinte, Mobilier - designer, și Mobila stil, imitatii. Are sediul în Mosnigo di Moriago (TV), Italia.

 2. HAUPTSTADT BETTEN

  Turcia

  Compania HAUPTSTADT BETTEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila stil, imitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - mobila, bedroom furniture, incontinence pads, furniture, și Import-export - mobila. Are sediul în Kayseri, Turcia.

 3. ERGIN ANTIK MOBILYA

  Turcia

  Compania ERGIN ANTIK MOBILYA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila stil, imitatii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. SEGURA

  Franta

  Compania SEGURA, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila stil, imitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru locuinte, wrought iron lamps, wrought-iron chairs, Mobilier pentru locuinte, și wrought iron articles. Are sediul în Roquevaire, Franta.

 5. CHARACTERISED FURNITURE. ART WORKSHOP

  Slovacia

  Compania CHARACTERISED FURNITURE. ART WORKSHOP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila stil, imitatii. Are sediul în Bratislava , Slovacia.

 6. CASANOVA SRL - MOBILI CLASSICI CONTEMPORANEI

  Italia

  Compania CASANOVA SRL - MOBILI CLASSICI CONTEMPORANEI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila stil, imitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hand-painted furniture, și classic furniture. Are sediul în Città Di Castello, Italia.

 7. SIRAL MOBILI DI PRESTIGIO

  Italia

  Compania SIRAL MOBILI DI PRESTIGIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila stil, imitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile prestige furniture, furniture, și furnishings. Are sediul în Fagnano OLona, Italia.

 8. INTERIOR ANTIQUE LTD.

  Bulgaria

  Compania INTERIOR ANTIQUE LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila stil, imitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese din lemn, Articole de mobilier din lemn, Mese din lemn, și Articole de mobilier din lemn. Are sediul în Troyan, Bulgaria.

 1. SANVITO ANGELO & FIGLI

  Italia

  Compania SANVITO ANGELO & FIGLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila stil, imitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artisan furniture, lounge durniture in distressed wood, și high-quality furniture. Are sediul în Cabiate, Italia.

 2. ESEASONSGR

  Grecia

  Compania ESEASONSGR, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila stil, imitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile garden furniture, și christmas articles. Are sediul în Nea Smirni, Grecia.

 3. KAARE BERNTSEN AS

  Norvegia

  Compania KAARE BERNTSEN AS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Antichitati si obiecte vechi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila de arta, Mobila stil, imitatii, Mobila de arta, și Mobila stil, imitatii. Are sediul în Oslo, Norvegia.

 4. ORIENTAL EXPRESSION

  Regatul Unit

  Compania ORIENTAL EXPRESSION, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila stil, imitatii. Are sediul în Pampisford, Regatul Unit.

 5. ANTIK-DECOR CO. LTD.

  Ungaria

  Compania ANTIK-DECOR CO. LTD., care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila stil, imitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interior decoration and furnishings, și statues. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 6. PELLEGRIN EREDI DIEGO E MARCO & C.(S.N.C.)

  Italia

  Compania PELLEGRIN EREDI DIEGO E MARCO & C.(S.N.C.), care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marchetarie, Mobila stil, imitatii, Marchetarie, și Mobila stil, imitatii. Are sediul în San Vito Di Leguzzano, Italia.

 7. RESMOBILANT

  Italia

  Compania RESMOBILANT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marchetarie, Mobila stil, imitatii, Marchetarie, și Mobila stil, imitatii. Are sediul în Brignano Gera D'adda, Italia.

 8. DOMUSTILE DESIGN DI SGUAZZIN RICHARD & C. S.A.S.

  Italia

  Compania DOMUSTILE DESIGN DI SGUAZZIN RICHARD & C. S.A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marchetarie, Mobila stil, imitatii, Marchetarie, și Mobila stil, imitatii. Are sediul în Premariacco, Italia.

 9. MOBILDERI

  Italia

  Compania MOBILDERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de arta. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marchetarie, Mobila stil, imitatii, Marchetarie, și Mobila stil, imitatii. Are sediul în Casciana Terme Lari, Italia.

 10. SPLENDEUR DU BOIS

  Belgia

  Compania SPLENDEUR DU BOIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila stil, imitatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cabinet making. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit