• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • mobila de ocazie

Rezultate pentru

Mobila de ocazie - Import export

 1. P.L.M. S.R.L.

  Italia

  Compania P.L.M. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila de ocazie, Obiecte de mobilier de ocazie, Mobila de ocazie, Obiecte de mobilier de ocazie, equipped partitions, și hotel room furniture. Are sediul în Casaleone, Italia.

 2. OFFICE-4-SALE BÜROMÖBEL GMBH

  Germania

  Compania OFFICE-4-SALE BÜROMÖBEL GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de ocazie. Are sediul în Berlin, Germania.

 3. BMV BÜROMÖBEL

  Germania

  Compania BMV BÜROMÖBEL, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de ocazie. Are sediul în Hahnbach, Germania.

 4. KONTORZONEN

  Danemarca

  Compania KONTORZONEN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de ocazie. Are sediul în Albertslund, Danemarca.

 5. SOLUTIONPOOL - FIRST CLASS SECOND HAND FURNITURE

  Elvetia

  Compania SOLUTIONPOOL - FIRST CLASS SECOND HAND FURNITURE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de ocazie. Are sediul în Zürich, Elvetia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BEAUTIFUL WASTE

  Olanda

  Compania BEAUTIFUL WASTE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de ocazie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile buying and selling furniture, Wardrobes, și used furnishings. Are sediul în Zeewolde, Olanda.

 2. DANSK ANTIK

  Danemarca

  Compania DANSK ANTIK, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de ocazie. Are sediul în Hørve, Danmark, Danemarca.

 3. SPOTHANE

  Turcia

  Compania SPOTHANE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de ocazie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. CLEAR ENVIRONMENT

  Regatul Unit

  Compania CLEAR ENVIRONMENT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de ocazie. Are sediul în High Wycombe, Regatul Unit.

 5. ZUR SCHÖNEN LINDE

  Germania

  Compania ZUR SCHÖNEN LINDE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de ocazie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier din metal, Birouri de studii industriale, Mobilier - designer, Mobila de arta, Mobilier din metal, Birouri de studii industriale, Mobilier - designer, și Mobila de arta. Are sediul în Eggenstein-Leopoldshafen, Germania.

 1. SPIT

  Belgia

  Compania SPIT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - colectare si reciclare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila de ocazie, Obiecte de ocazie, Haine de ocazie, Mobila de ocazie, Obiecte de ocazie, Haine de ocazie, și second-hand books. Are sediul în Heverlee, Belgia.

 2. BLT SERVICE GMBH -USED:OFFICE-

  Germania

  Compania BLT SERVICE GMBH -USED:OFFICE-, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de ocazie. Are sediul în Dreieich, Germania.

 1. ALQUILER MUEBLES EVENTOS

  Spania

  Compania ALQUILER MUEBLES EVENTOS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de ocazie. Are sediul în Madrid, Spania.

 2. REYOOZ

  Regatul Unit

  Compania REYOOZ, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de ocazie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile computer furniture for offices. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. MUEBLES JIMENEZ DIAZ

  Spania

  Compania MUEBLES JIMENEZ DIAZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de ocazie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden furniture, furniture factory, furniture for stores and department stores, și furniture for the home. Are sediul în Sonseca, Spania.

 4. ALANYER SPOT

  Turcia

  Compania ALANYER SPOT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de ocazie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. ORCHID BUSINESS GROUP PLC

  Etiopia

  Compania ORCHID BUSINESS GROUP PLC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de ocazie. Are sediul în Addis Ababa, Etiopia.

 6. ATELIER AUTÊNTICO

  Portugalia

  Compania ATELIER AUTÊNTICO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de ocazie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile furniture, decorating, furniture repairs workshops, și furnishings. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 7. VVUD 20TH CENTURY DESIGN

  Regatul Unit

  Compania VVUD 20TH CENTURY DESIGN, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de ocazie. Are sediul în Bristol, Regatul Unit.

 8. BUROCAZ

  Franta

  Compania BUROCAZ, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de ocazie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile buying and selling furniture, și office armchairs. Are sediul în Gennevilliers, Franta.

 1. BUYUKCEKMECE IKINCI EL ESYA

  Turcia

  Compania BUYUKCEKMECE IKINCI EL ESYA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de ocazie. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. ART KLASIKA

  Bulgaria

  Compania ART KLASIKA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de ocazie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile living-room furniture, Chairs for halls, leather sofas, și sofas. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 3. 2.EL EŞYA

  Turcia

  Compania 2.EL EŞYA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de ocazie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru locuinte, buying and selling second-hand goods, household appliance, Mobilier pentru locuinte, și office fittings. Are sediul în Mersin, Turcia.

 4. ROA GROUP SRL

  Italia

  Compania ROA GROUP SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila de ocazie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile furniture accessories. Are sediul în Pesaro, Italia.

 5. SILOMA

  Italia

  Compania SILOMA, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila de ocazie, Obiecte de mobilier de ocazie, Mobila de ocazie, și Obiecte de mobilier de ocazie. Are sediul în Pieve Di Soligo, Italia.

 6. PIETROPOLI ELISABETTA

  Italia

  Compania PIETROPOLI ELISABETTA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila de ocazie, Obiecte de mobilier de ocazie, Mobila de ocazie, și Obiecte de mobilier de ocazie. Are sediul în Caprino Veronese, Italia.

 7. KRISTALIA S.R.L.

  Italia

  Compania KRISTALIA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila de ocazie, Obiecte de mobilier de ocazie, Mobila de ocazie, și Obiecte de mobilier de ocazie. Are sediul în Brugnera, Italia.

 8. CENGHIALTA PAOLO ARREDAMENTI D'INTERNI CENGHIALTA PAOLO

  Italia

  Compania CENGHIALTA PAOLO ARREDAMENTI D'INTERNI CENGHIALTA PAOLO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila de ocazie, Obiecte de mobilier de ocazie, Mobila de ocazie, și Obiecte de mobilier de ocazie. Are sediul în Brendola, Italia.

 9. MOBILIFICIO DAL CIN S.R.L.

  Italia

  Compania MOBILIFICIO DAL CIN S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila de ocazie, Obiecte de mobilier de ocazie, Mobila de ocazie, și Obiecte de mobilier de ocazie. Are sediul în Gaiarine, Italia.

 10. SALCA ASIAGO

  Italia

  Compania SALCA ASIAGO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila de ocazie, Obiecte de mobilier de ocazie, Mobila de ocazie, și Obiecte de mobilier de ocazie. Are sediul în Asiago, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit