• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • micromasini

Rezultate pentru

Micromasini - Import export

 1. CRM SRL

  Italia

  Compania CRM SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Micromasini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere autoturisme, used automobiles, new cars, Inchiriere autoturisme, și dealer. Are sediul în Senigallia, Italia.

 2. CONCESSIONARIE PAPA - NICOLINI SRL

  Italia

  Compania CONCESSIONARIE PAPA - NICOLINI SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Depanare si remorcare greutati mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Micromasini, open on saturdays, car workshop, Micromasini, și used automobiles. Are sediul în Pontetto-Montecrestese, Italia.

 3. GIANFRANCO BENEDETTI AUTOMOBILI

  Italia

  Compania GIANFRANCO BENEDETTI AUTOMOBILI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Micromasini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile car trade-ins, motor vehicles, company automobiles, și used automobiles. Are sediul în Bussolengo, Italia.

 4. CESARO SRL

  Italia

  Compania CESARO SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Micromasini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Concesionari auto, Vehicle sales, motor showrooms, și Concesionari auto. Are sediul în Pont Saint Martin, Italia.

 5. FZ MOTOR

  Belgia

  Compania FZ MOTOR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Micromasini. Are sediul în Froyennes, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FOR'LOC

  Franta

  Compania FOR'LOC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Micromasini. Are sediul în Parçay Meslay, Franta.

 2. SIENA AUTO SPA

  Italia

  Compania SIENA AUTO SPA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Micromasini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - componente si piese electrice si electronice, truck spare, commercial vehicle spare parts, Vehicule - componente si piese electrice si electronice, și commercial vehicle spare parts. Are sediul în Siena, Italia.

 3. AUTOVILLA DI VILLA LUCIANO & C SNC

  Italia

  Compania AUTOVILLA DI VILLA LUCIANO & C SNC, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Micromasini. Are sediul în Solaro, Italia.

 4. AUTOFFICINA 3P

  Italia

  Compania AUTOFFICINA 3P, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Micromasini. Are sediul în San Giuliano Milanese, Italia.

 5. AUTO GM S.N.C.

  Italia

  Compania AUTO GM S.N.C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Micromasini. Are sediul în Erba, Italia.

 1. JEAL CARS NOLEGGIO E VENDITA AUTO

  Italia

  Compania JEAL CARS NOLEGGIO E VENDITA AUTO, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Micromasini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inchiriere autoturisme, new cars, used automobiles, Inchiriere autoturisme, și motor showrooms. Are sediul în Castellammare Di Stabia, Italia.

 2. AUTO 3

  Italia

  Compania AUTO 3, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Micromasini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile open saturday morning, car workshop, company automobiles, și used automobiles. Are sediul în Novellara, Italia.

 1. WAAIJENBERG MOBILITEIT B.V.

  Olanda

  Compania WAAIJENBERG MOBILITEIT B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule pentru persoane cu handicap. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Micromasini, și Micromasini. Are sediul în Veenendaal, Olanda.

 2. ATRIA STAR SAS

  Italia

  Compania ATRIA STAR SAS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Micromasini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Concesionari auto, Cars - accessories, Cycles - motorbike accessories, și Concesionari auto. Are sediul în Giugliano In Campania, Italia.

 3. PRESTIGE AUTO PARTS

  Turcia

  Compania PRESTIGE AUTO PARTS, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Micromasini. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. ESB DISTICARET LTD

  Turcia

  Compania ESB DISTICARET LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Micromasini. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. LEON OTOMOTIV YEDEKPARCA AKSESUAR INSAAT TURIZM TEKSTIL SANAYI IC VE DIS TIC. LTD.STI.

  Turcia

  Compania LEON OTOMOTIV YEDEKPARCA AKSESUAR INSAAT TURIZM TEKSTIL SANAYI IC VE DIS TIC. LTD.STI., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Micromasini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - accesorii si echipamente, child's seats for cars, car covers, car upholstery, și Vehicule - accesorii si echipamente. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. INSTRUKTOR BUKOVINOV

  Bulgaria

  Compania INSTRUKTOR BUKOVINOV, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Micromasini. Are sediul în Burgas, Bulgaria.

 7. ECOCARS DI MARIO PENNISI

  Italia

  Compania ECOCARS DI MARIO PENNISI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Micromasini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile used automobiles. Are sediul în Fiumefreddo Di Sicilia, Italia.

 8. RANSOMES JACOBSEN FRANCE SAS

  Franta

  Compania RANSOMES JACOBSEN FRANCE SAS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Micromasini, construction of golf courses, Micromasini, și golfing gear. Are sediul în Toulouse, Franta.

 1. IEA IMPORT EXPORT AUTO

  Italia

  Compania IEA IMPORT EXPORT AUTO, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Micromasini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile new cars, motor showrooms, station wagons, și used automobiles. Are sediul în Rossano, Italia.

 2. BLANDINO SNC

  Italia

  Compania BLANDINO SNC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Micromasini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile repair garage services. Are sediul în Palermo, Italia.

 3. UGUR

  Turcia

  Compania UGUR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Micromasini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile 4wd vehicles. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. TODOCHATENET

  Spania

  Compania TODOCHATENET, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Micromasini. Are sediul în La Ampolla, Spania.

 5. AUTOMARKT DINSER GMBH

  Germania

  Compania AUTOMARKT DINSER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Micromasini. Are sediul în Wangen Im Allgäu, Germania.

 6. TEKNOVIZYON AUTO

  Turcia

  Compania TEKNOVIZYON AUTO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Micromasini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spare parts for coaches, Plastic parts for the automobile industry, electronic components for motor vehicles, și rubber spare parts for cars. Are sediul în Konya, Turcia.

 7. PARCASAN OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turcia

  Compania PARCASAN OTOMOTIV SANAYI VE TICARET LTD STI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Micromasini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ford dealers, și car spare parts. Are sediul în ISTANBUL, Turcia.

 8. OTO TEKNIK SPARE PARTS AND FILTER

  Turcia

  Compania OTO TEKNIK SPARE PARTS AND FILTER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Micromasini. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. OFFICINA MECCANICA DMC

  Italia

  Compania OFFICINA MECCANICA DMC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Micromasini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mechanical workshop, repair garage services, și auto electrics repair shops. Are sediul în Milano, Italia.

 10. DORIGONI S.P.A.

  Italia

  Compania DORIGONI S.P.A., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Micromasini, Concesionari auto, Micromasini, și Concesionari auto. Are sediul în Trento, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit