• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • microfise

Rezultate pentru

Microfise - Import export

 1. BMD GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BMD GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Microfise. Are sediul în Siegen, Germania.

 2. DOKUMENTEN- UND DATENSERVICE WANDEL GMBH

  Germania

  Compania DOKUMENTEN- UND DATENSERVICE WANDEL GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Microfise. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inregistrare digitala - materiale profesionale, și Inregistrare digitala - materiale profesionale. Are sediul în Filderstadt, Germania.

 3. ION BEAM SERVICES

  Franta

  Compania ION BEAM SERVICES, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare foto si cinematografice - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Microfise, și Microfise. Are sediul în Peynier, Franta.

 4. SPEED SERVICE

  Italia

 5. ANDERS + KERN PRÄSENTATIONSSYSTEME GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ANDERS + KERN PRÄSENTATIONSSYSTEME GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Proiectoare - diapozitive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material didactic, Proiectoare - cinematografe, Aparate de proiectie pentru microfilme si microfise, Material didactic, Proiectoare - cinematografe, și Aparate de proiectie pentru microfilme si microfise. Are sediul în Norderstedt, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TAIYUAN HKX METALLURGY COMPLETE EQUIPMENT CO., LTD

  China

  Compania TAIYUAN HKX METALLURGY COMPLETE EQUIPMENT CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de proiectie pentru microfilme si microfise. Are sediul în Taiyuan, China.

 2. HUINTECH

  Coreea de Sud

  Compania HUINTECH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de proiectie pentru microfilme si microfise. Are sediul în Seoul, Coreea de Sud.

 3. OMNEX PROFILM LIMITED

  Regatul Unit

  Compania OMNEX PROFILM LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de proiectie pentru microfilme si microfise. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ecrane de proiectie, Proiectoare - cinematografe, Ecrane de proiectie, și Proiectoare - cinematografe. Are sediul în Macclesfield, Regatul Unit.

 4. THEPROJECTORPROS

  Statele Unite ale Americii

  Compania THEPROJECTORPROS, care își desfășoară activitatea în domeniul Ecrane de proiectie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Proiectoare - diapozitive, Aparate de proiectie pentru microfilme si microfise, Proiectoare - diapozitive, și Aparate de proiectie pentru microfilme si microfise. Are sediul în Sudbury, Statele Unite ale Americii.

 5. ZHEJIANGAKSEEN TRANSMISSION EQUIPMENT CO.,LTA

  China

  Compania ZHEJIANGAKSEEN TRANSMISSION EQUIPMENT CO.,LTA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de proiectie pentru microfilme si microfise. Are sediul în wenzhou, China.

 1. SMAU VENETA

  Italia

 2. SERVICE 2 SERVICE

  Italia

 1. IC VIDEOPRO S.R.L.

  Italia

 2. MEGAVISION S.N.C. DI DANESE A E BRUNELLO E

  Italia

 3. MICROLISE LIMITED

  Regatul Unit

  Compania MICROLISE LIMITED, care își desfășoară activitatea în domeniul Multimedia - servicii Internet si Intranet. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software, Sisteme informatice, consiliere, Informatica - software, și Sisteme informatice, consiliere. Are sediul în Nottingham, Regatul Unit.

 4. MICROCIDE LTD

  Regatul Unit

  Compania MICROCIDE LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse fitosanitare, fungicide si pesticide. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Insecticide, Insecticide, și manufacturer of natural insecticide. Are sediul în Bury St. Edmunds, Regatul Unit.

 5. MICROLISE LTD

  Regatul Unit

  Compania MICROLISE LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme informatice, consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Programare si software, și Programare si software. Are sediul în Nottingham, Regatul Unit.