• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • microfilme

Rezultate pentru

Microfilme - Import export

 1. MIKROMEDIAS GMBH

  Germania

  Compania MIKROMEDIAS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Reprografie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Laboratoare foto si cinematografice - materiale, Microfilme, Informatica - software, Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Laboratoare foto si cinematografice - materiale, Microfilme, și Informatica - software. Are sediul în Ofterdingen, Germania.

 2. CENTRE SUISSE DE MICROFILMAGE

  Elvetia

  Compania CENTRE SUISSE DE MICROFILMAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare foto si cinematografice - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Microfilme, Informatica - software, Servicii administrative si financiare - externalizari, Servicii de arhive, documentaristi, Microfilme, Informatica - software, Servicii administrative si financiare - externalizari, și Servicii de arhive, documentaristi. Are sediul în La Chaux-De-Fonds, Elvetia.

 3. WJW-DIGITAL GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania WJW-DIGITAL GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Microfilme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile microcards for microfilm, și microfilm viewers. Are sediul în Wernau, Germania.

 4. BARBAGALLO PAOLO

  Italia

  Compania BARBAGALLO PAOLO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reprografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile microfilm, și heliographic printing. Are sediul în Milazzo, Italia.

 5. B U. S MICROFILMDIENST GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Germania

  Compania B U. S MICROFILMDIENST GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare foto si cinematografice - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Microfilme, și Microfilme. Are sediul în Köln, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SZK SERVICEZENTRUM KOSSENBLATT GMBH

  Germania

  Compania SZK SERVICEZENTRUM KOSSENBLATT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare foto si cinematografice - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Microfilme, și Microfilme. Are sediul în Tauche, Germania.

 2. DEL GRETA

  Italia

  Compania DEL GRETA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Microfilme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile licence-exempt cars. Are sediul în Milano(MI), Italia.

 3. SARL ARCHEFINANCES

  Franta

  Compania SARL ARCHEFINANCES, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare foto si cinematografice - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Microfilme, și Microfilme. Are sediul în Paris, Franta.

 4. LINE SCAN LTD

  Regatul Unit

  Compania LINE SCAN LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare foto si cinematografice - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Microfilme, și Microfilme. Are sediul în Yeovil, Regatul Unit.

 5. EURO GRAWO SERVICE S.R.L.

  Romania

  Compania EURO GRAWO SERVICE S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Scanere de microfilme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Microfilme, și Microfilme. Are sediul în Bucharest, Romania.

 1. MICROSYSTEM SARDA S.N.C.

  Italia

 2. MICRODISEGNO S.R.L.

  Italia

 1. MICROCOPY S.R.L.

  Italia

 2. OLSA INFORMATICA S.P.A.

  Italia

 3. DATADISC.IT S.R.L.

  Italia

 4. AESSE VIDEO S.R.L.

  Italia

 5. HOLZWIG-MIKROFILM-SERVICE GMBH

  Germania

 6. HIGHTEC MC AG

  Elvetia

 7. MEDIA HOUSE EUROVISION ROMA S.R.L.

  Italia

 8. CMH COMPUTER-MIKROFILM-HANDEL INH. CHRISTINE PETERS

  Germania

 1. P&G DI GIUSEPPE GIANMARCO

  Italia

 2. IMAGEWARE AUSTRIA GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania IMAGEWARE AUSTRIA GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de marit pentru microfilme. Are sediul în Wien, Austria.

 3. BIURO USŁUG INFORMATYCZNYCH KRZYSZTOF SULICH

  Polonia

  Compania BIURO USŁUG INFORMATYCZNYCH KRZYSZTOF SULICH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii informatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile software protection, application software for computer-aided technologies, și computer-assisted microfilming systems. Are sediul în Bolesławiec, Polonia.

 4. FAROSTORMBEE LTD

  Turcia

  Compania FAROSTORMBEE LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Afisaj electronic - panouri si ecrane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile batteries for cameras, camera accessories, camera equipment for microfilming, și camera bags. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. COLLISCHON OPTIK DESIGN

  Germania

  Compania COLLISCHON OPTIK DESIGN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Microfilme - productie, Optica - instrumente, Microfilme - productie, și Optica - instrumente. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 6. L IMAGE CONTEMPORAINE

  Franta

  Compania L IMAGE CONTEMPORAINE, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Microfilme - productie, Fotografii - laboratoare de developare, Microfilme - productie, și Fotografii - laboratoare de developare. Are sediul în Clichy, Franta.

 7. LABORATOIRE IMAGE SERVICE

  Franta

  Compania LABORATOIRE IMAGE SERVICE, care își desfășoară activitatea în domeniul Microfilme - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fotografie - productie si distributie, Fotografii - laboratoare de developare, Fotografie - productie si distributie, și Fotografii - laboratoare de developare. Are sediul în Poissy, Franta.

 8. MICROFILM AUTOMATION SERVICE S.R.L.

  Italia

  Compania MICROFILM AUTOMATION SERVICE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Alarme si supraveghere - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, Scanere de microfilme, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, și Scanere de microfilme. Are sediul în Gudo Visconti, Italia.

 9. PHOTO VIDEO NUMERIQUE GUILLON

  Franta

  Compania PHOTO VIDEO NUMERIQUE GUILLON, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Microfilme - productie, Fotografii - laboratoare de developare, Microfilme - productie, și Fotografii - laboratoare de developare. Are sediul în Ploermel, Franta.

 10. STATION PHOTO

  Franta

  Compania STATION PHOTO, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Microfilme - productie, Fotografii - laboratoare de developare, Microfilme - productie, și Fotografii - laboratoare de developare. Are sediul în Evreux, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit