• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • microfilme

Rezultate pentru

Microfilme - Import export

 1. CENTRE SUISSE DE MICROFILMAGE

  Elvetia

  Compania CENTRE SUISSE DE MICROFILMAGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare foto si cinematografice - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Microfilme, Informatica - software, Servicii administrative si financiare - externalizari, Servicii de arhive, documentaristi, Microfilme, Informatica - software, Servicii administrative si financiare - externalizari, și Servicii de arhive, documentaristi. Are sediul în La Chaux-De-Fonds, Elvetia.

 2. MIKROMEDIAS GMBH

  Germania

  Compania MIKROMEDIAS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Reprografie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Laboratoare foto si cinematografice - materiale, Microfilme, Informatica - software, Vehicule - sisteme de navigatie inteligente, Laboratoare foto si cinematografice - materiale, Microfilme, și Informatica - software. Are sediul în Ofterdingen, Germania.

 3. WJW-DIGITAL GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania WJW-DIGITAL GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Microfilme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile microcards for microfilm, și microfilm viewers. Are sediul în Wernau, Germania.

 4. BARBAGALLO PAOLO

  Italia

  Compania BARBAGALLO PAOLO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reprografie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile microfilm, și heliographic printing. Are sediul în Milazzo, Italia.

 5. B U. S MICROFILMDIENST GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Germania

  Compania B U. S MICROFILMDIENST GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare foto si cinematografice - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Microfilme, și Microfilme. Are sediul în Köln, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DEL GRETA

  Italia

  Compania DEL GRETA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Microfilme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile licence-exempt cars. Are sediul în Milano(MI), Italia.

 2. SZK SERVICEZENTRUM KOSSENBLATT GMBH

  Germania

  Compania SZK SERVICEZENTRUM KOSSENBLATT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare foto si cinematografice - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Microfilme, și Microfilme. Are sediul în Tauche, Germania.

 3. LINE SCAN LTD

  Regatul Unit

  Compania LINE SCAN LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare foto si cinematografice - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Microfilme, și Microfilme. Are sediul în Yeovil, Regatul Unit.

 4. SARL ARCHEFINANCES

  Franta

  Compania SARL ARCHEFINANCES, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare foto si cinematografice - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Microfilme, și Microfilme. Are sediul în Paris, Franta.

 5. EURO GRAWO SERVICE S.R.L.

  Romania

  Compania EURO GRAWO SERVICE S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Scanere de microfilme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Microfilme, și Microfilme. Are sediul în Bucharest, Romania.

 1. P&G DI GIUSEPPE GIANMARCO

  Italia

 2. MICROCOPY S.R.L.

  Italia

 1. MICRODISEGNO S.R.L.

  Italia

 2. HIGHTEC MC AG

  Elvetia

 3. AESSE VIDEO S.R.L.

  Italia

 4. DATADISC.IT S.R.L.

  Italia

 5. OLSA INFORMATICA S.P.A.

  Italia

 6. MEDIA HOUSE EUROVISION ROMA S.R.L.

  Italia

 7. MICROSYSTEM SARDA S.N.C.

  Italia

 8. CMH COMPUTER-MIKROFILM-HANDEL INH. CHRISTINE PETERS

  Germania

 1. HOLZWIG-MIKROFILM-SERVICE GMBH

  Germania

 2. IMAGEWARE AUSTRIA GMBH

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania IMAGEWARE AUSTRIA GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Aparate de marit pentru microfilme. Are sediul în Wien, Austria.

 3. BIURO USŁUG INFORMATYCZNYCH KRZYSZTOF SULICH

  Polonia

  Compania BIURO USŁUG INFORMATYCZNYCH KRZYSZTOF SULICH, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii informatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile software protection, application software for computer-aided technologies, și computer-assisted microfilming systems. Are sediul în Bolesławiec, Polonia.

 4. COLLISCHON OPTIK DESIGN

  Germania

  Compania COLLISCHON OPTIK DESIGN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Microfilme - productie, Optica - instrumente, Microfilme - productie, și Optica - instrumente. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 5. FAROSTORMBEE LTD

  Turcia

  Compania FAROSTORMBEE LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Afisaj electronic - panouri si ecrane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile batteries for cameras, camera accessories, camera equipment for microfilming, și camera bags. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. ANDERS + KERN PRÄSENTATIONSSYSTEME GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ANDERS + KERN PRÄSENTATIONSSYSTEME GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Proiectoare - diapozitive. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Material didactic, Proiectoare - cinematografe, Aparate de proiectie pentru microfilme si microfise, Material didactic, Proiectoare - cinematografe, și Aparate de proiectie pentru microfilme si microfise. Are sediul în Norderstedt, Germania.

 7. VERNHET ET FILS

  Franta

  Compania VERNHET ET FILS, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Microfilme - productie, Fotografii - laboratoare de developare, Microfilme - productie, și Fotografii - laboratoare de developare. Are sediul în Villefranche De Rouergue, Franta.

 8. GFB

  Franta

  Compania GFB, care își desfășoară activitatea în domeniul Microfilme - productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fotografie - productie si distributie, Fotografii - laboratoare de developare, Fotografie - productie si distributie, și Fotografii - laboratoare de developare. Are sediul în Avignon, Franta.

 9. AGENCE NOIR ET BLANC

  Franta

  Compania AGENCE NOIR ET BLANC, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Microfilme - productie, Fotografii - laboratoare de developare, Microfilme - productie, și Fotografii - laboratoare de developare. Are sediul în Oyonnax, Franta.

 10. STUDIO HV

  Franta

  Compania STUDIO HV, care își desfășoară activitatea în domeniul Fotografie - productie si distributie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Microfilme - productie, Fotografii - laboratoare de developare, Microfilme - productie, și Fotografii - laboratoare de developare. Are sediul în Cholet, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit