• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • micro-informatica - consiliere

Rezultate pentru

Micro-informatica - consiliere - Import export

 1. DESIGN INTERFACE LTD

  Regatul Unit

  Compania DESIGN INTERFACE LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. Are sediul în Bury St. Edmunds, Regatul Unit.

 2. GEFASOFT AUTOMATISIERUNG UND SOFTWARE GMBH

  Germania

  Compania GEFASOFT AUTOMATISIERUNG UND SOFTWARE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de testare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Micro-informatica - consiliere, Programare si software, Micro-informatica - consiliere, și Programare si software. Are sediul în Regensburg, Germania.

 3. POLLUX ELECTRO MECHANICAL SYSTEMS GMBH

  Germania

  Compania POLLUX ELECTRO MECHANICAL SYSTEMS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. Are sediul în Kirchheimbolanden, Germania.

 4. CAPDIRECT

  Belgia

  Compania CAPDIRECT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii informatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Micro-informatica - consiliere, Micro-informatica - consiliere, Videosurveillance, și computer assistance maintenance. Are sediul în Hensies, Belgia.

 5. T.D.T. TRANSFER DATA TEST GMBH

  Germania

  Compania T.D.T. TRANSFER DATA TEST GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Programare si software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Micro-informatica - consiliere, și Micro-informatica - consiliere. Are sediul în Essenbach, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. E.U.R.L ILOOP

  Franta

  Compania E.U.R.L ILOOP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inginerie informatica, și Inginerie informatica. Are sediul în Rousson, Franta.

 2. SIT-NET

  Luxemburg

  Compania SIT-NET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme informatice, consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Micro-informatica - consiliere, Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare, Audit informatic, Micro-informatica - consiliere, Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare, web agency, și Audit informatic. Are sediul în Soleuvre, Luxemburg.

 3. NOGEMA INGENIERIE

  Franta

  Compania NOGEMA INGENIERIE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Micro-informatica - consiliere, Micro-informatica - consiliere, și Embedded computing solutions. Are sediul în Nancy, Franta.

 4. BITESTRIKE

  Belgia

  Compania BITESTRIKE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme informatice, consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Micro-informatica - consiliere, Informatica - articole si furnituri, Servicii informatice, Informatica - computere medii si sisteme mari, Micro-informatica - consiliere, Informatica - articole si furnituri, Servicii informatice, și Informatica - computere medii si sisteme mari. Are sediul în Heppen, Belgia.

 5. HMD SOFTWARE AG

  Germania

  Compania HMD SOFTWARE AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Micro-informatica - consiliere, Programare si software, Micro-informatica - consiliere, și Programare si software. Are sediul în Andechs, Germania.

 1. HEITEC AG

  Germania

  Compania HEITEC AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. Are sediul în Erlangen, Germania.

 2. BRIGHTSOFT

  Belgia

  Compania BRIGHTSOFT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Automatizari - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software, Software - standard, Micro-informatica - consiliere, Informatica - software, information technology supplies, Software - standard, și Micro-informatica - consiliere. Are sediul în St Eloois-Winkel, Belgia.

 1. STEADFORCE GMBH

  Germania

  Compania STEADFORCE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme informatice, consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Micro-informatica - consiliere, și Micro-informatica - consiliere. Are sediul în München, Germania.

 2. RIFE

  Franta

  Compania RIFE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile IT maintenance service. Are sediul în Cormeilles En Parisis, Franta.

 3. AE

  Belgia

  Compania AE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme informatice, consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Micro-informatica - consiliere, Micro-informatica - consiliere, Business plan, Web consultant, și Software package integration solutions. Are sediul în Leuven, Belgia.

 4. SBS IT LTD

  Regatul Unit

  Compania SBS IT LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Computer services, și Computer server. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. CARLOS BASILIO - INFORMÁTICA, UNIP, LDA

  Portugalia

  Compania CARLOS BASILIO - INFORMÁTICA, UNIP, LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software, Informatica - software, professional personal computers, și management software. Are sediul în Anadia, Portugalia.

 6. GDS GROUP

  Belgia

  Compania GDS GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software distributors, Database management systems, IT maintenance service, și Software package integration solutions. Are sediul în Itterbeek, Belgia.

 7. BEYER & OTTO DATENNETZE GMBH

  Germania

  Compania BEYER & OTTO DATENNETZE GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - computere medii si sisteme mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - periferice pentru computere, Sisteme informatice, consiliere, Micro-informatica - consiliere, Multimedia - servicii Internet si Intranet, Informatica - periferice pentru computere, Sisteme informatice, consiliere, Micro-informatica - consiliere, și Multimedia - servicii Internet si Intranet. Are sediul în Chemnitz, Germania.

 8. POWER4

  Portugalia

  Compania POWER4, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 1. SYNTIGO

  Belgia

  Compania SYNTIGO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, Mobile telecommunications network engineering, telecommunications services, Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, și application programs for project management. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. ONITEK SOLUTIONS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania ONITEK SOLUTIONS LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile computer repair, data recovery, Technical support of websites, și outsourcing of technical support. Are sediul în Borehamwood, Regatul Unit.

 3. E-MMOP

  Franta

  Compania E-MMOP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile information technology articles, și Mac and PC troubleshooting. Are sediul în Montpellier, Franta.

 4. SOFTWARE AG

  Belgia

  Compania SOFTWARE AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme informatice, consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Micro-informatica - consiliere, Analiza financiara - consiliere, Micro-informatica - consiliere, information technology sector consultancy, Analiza financiara - consiliere, și Information systems management. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. IBSCY LTD

  Cipru

  Compania IBSCY LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. Are sediul în Limassol, Cipru.

 6. BITS & BYTES COMPUTER

  Germania

  Compania BITS & BYTES COMPUTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. Are sediul în Oberndorf, Germania.

 7. SCHICKRAM & FELLER EDV

  Germania

  Compania SCHICKRAM & FELLER EDV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Software de gestiune pentru firme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Micro-informatica - consiliere, Informatica - suporturi de stocare a datelor, Micro-informatica - consiliere, și Informatica - suporturi de stocare a datelor. Are sediul în Schwandorf, Germania.

 8. LILLIANE LORENZ FACHÜBERSETZUNGEN

  Germania

  Compania LILLIANE LORENZ FACHÜBERSETZUNGEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii administrative si financiare - externalizari, Programare si software, Micro-informatica - consiliere, Traduceri, Servicii administrative si financiare - externalizari, Programare si software, Micro-informatica - consiliere, și Traduceri. Are sediul în Neuhemsbach, Germania.

 9. ETARSKA-SCHUHMACHER

  Germania

  Compania ETARSKA-SCHUHMACHER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii administrative si financiare - externalizari, Sisteme informatice, consiliere, Programare si software, Micro-informatica - consiliere, Servicii administrative si financiare - externalizari, Sisteme informatice, consiliere, Programare si software, și Micro-informatica - consiliere. Are sediul în Dortmund, Germania.

 10. KATJA.POTT

  Germania

  Compania KATJA.POTT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii administrative si financiare - externalizari, Sisteme informatice, consiliere, Programare si software, Micro-informatica - consiliere, Servicii administrative si financiare - externalizari, Sisteme informatice, consiliere, Programare si software, și Micro-informatica - consiliere. Are sediul în Berlin, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Micro-informatica - consiliere - Import export

Număr de rezultate

39.499 Intreprinderile