• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • micro-informatica - consiliere

Rezultate pentru

Micro-informatica - consiliere - Import export

 1. GEFASOFT AUTOMATISIERUNG UND SOFTWARE GMBH

  Germania

  Compania GEFASOFT AUTOMATISIERUNG UND SOFTWARE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente de testare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Micro-informatica - consiliere, Programare si software, Micro-informatica - consiliere, și Programare si software. Are sediul în Regensburg, Germania.

 2. DESIGN INTERFACE LTD

  Regatul Unit

  Compania DESIGN INTERFACE LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. Are sediul în Bury St. Edmunds, Regatul Unit.

 3. POLLUX ELECTRO MECHANICAL SYSTEMS GMBH

  Germania

  Compania POLLUX ELECTRO MECHANICAL SYSTEMS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. Are sediul în Kirchheimbolanden, Germania.

 4. SIT-NET

  Luxemburg

  Compania SIT-NET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme informatice, consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Micro-informatica - consiliere, Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare, Audit informatic, Micro-informatica - consiliere, Site-uri Internet si Intranet - creare si dezvoltare, web agency, și Audit informatic. Are sediul în Soleuvre, Luxemburg.

 5. BEYER & OTTO DATENNETZE GMBH

  Germania

  Compania BEYER & OTTO DATENNETZE GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - computere medii si sisteme mari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - periferice pentru computere, Sisteme informatice, consiliere, Micro-informatica - consiliere, Multimedia - servicii Internet si Intranet, Informatica - periferice pentru computere, Sisteme informatice, consiliere, Micro-informatica - consiliere, și Multimedia - servicii Internet si Intranet. Are sediul în Chemnitz, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. T.D.T. TRANSFER DATA TEST GMBH

  Germania

  Compania T.D.T. TRANSFER DATA TEST GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Programare si software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Micro-informatica - consiliere, și Micro-informatica - consiliere. Are sediul în Essenbach, Germania.

 2. HMD SOFTWARE AG

  Germania

  Compania HMD SOFTWARE AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - periferice pentru computere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Micro-informatica - consiliere, Programare si software, Micro-informatica - consiliere, și Programare si software. Are sediul în Andechs, Germania.

 3. IBSCY LTD

  Cipru

  Compania IBSCY LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. Are sediul în Limassol, Cipru.

 4. BITESTRIKE

  Belgia

  Compania BITESTRIKE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme informatice, consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Micro-informatica - consiliere, Informatica - articole si furnituri, Servicii informatice, Informatica - computere medii si sisteme mari, Micro-informatica - consiliere, Informatica - articole si furnituri, Servicii informatice, și Informatica - computere medii si sisteme mari. Are sediul în Heppen, Belgia.

 5. HEITEC AG

  Germania

  Compania HEITEC AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. Are sediul în Erlangen, Germania.

 1. BRIGHTSOFT

  Belgia

  Compania BRIGHTSOFT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Automatizari - instalatii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software, Software - standard, Micro-informatica - consiliere, Informatica - software, information technology supplies, Software - standard, și Micro-informatica - consiliere. Are sediul în St Eloois-Winkel, Belgia.

 2. JUSTRELATE PLANWARE GMBH

  Germania

  Compania JUSTRELATE PLANWARE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Programare si software, și Programare si software. Are sediul în München, Germania.

 1. SBS IT LTD

  Regatul Unit

  Compania SBS IT LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Computer services, și Computer server. Are sediul în London, Regatul Unit.

 2. CARLOS BASILIO - INFORMÁTICA, UNIP, LDA

  Portugalia

  Compania CARLOS BASILIO - INFORMÁTICA, UNIP, LDA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software, Informatica - software, professional personal computers, și management software. Are sediul în Anadia, Portugalia.

 3. NOGEMA INGENIERIE

  Franta

  Compania NOGEMA INGENIERIE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Micro-informatica - consiliere, Micro-informatica - consiliere, și Embedded computing solutions. Are sediul în Nancy, Franta.

 4. ONITEK SOLUTIONS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania ONITEK SOLUTIONS LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile computer repair, data recovery, Technical support of websites, și outsourcing of technical support. Are sediul în Borehamwood, Regatul Unit.

 5. E-MMOP

  Franta

  Compania E-MMOP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile information technology articles, și Mac and PC troubleshooting. Are sediul în Montpellier, Franta.

 6. CAPDIRECT

  Belgia

  Compania CAPDIRECT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Servicii informatice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Micro-informatica - consiliere, Micro-informatica - consiliere, Videosurveillance, și computer assistance maintenance. Are sediul în Hensies, Belgia.

 7. RIFE

  Franta

  Compania RIFE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile IT maintenance service. Are sediul în Cormeilles En Parisis, Franta.

 8. POWER4

  Portugalia

  Compania POWER4, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 1. AE

  Belgia

  Compania AE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme informatice, consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Micro-informatica - consiliere, Micro-informatica - consiliere, Business plan, Web consultant, și Software package integration solutions. Are sediul în Leuven, Belgia.

 2. SYNTIGO

  Belgia

  Compania SYNTIGO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, Mobile telecommunications network engineering, telecommunications services, Telecomunicatii si transmisie de date - materiale si sisteme, și application programs for project management. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 3. GDS GROUP

  Belgia

  Compania GDS GROUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software distributors, Database management systems, IT maintenance service, și Software package integration solutions. Are sediul în Itterbeek, Belgia.

 4. INTUITIVE BUSINESS SUPPORTLTD

  Emiratele Arabe Unite

  Compania INTUITIVE BUSINESS SUPPORTLTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. Are sediul în Halesowen, Emiratele Arabe Unite.

 5. E.U.R.L ILOOP

  Franta

  Compania E.U.R.L ILOOP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Inginerie informatica, și Inginerie informatica. Are sediul în Rousson, Franta.

 6. STEADFORCE GMBH

  Germania

  Compania STEADFORCE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme informatice, consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Micro-informatica - consiliere, și Micro-informatica - consiliere. Are sediul în München, Germania.

 7. BUSINESS & DECISION

  Belgia

  Compania BUSINESS & DECISION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Micro-informatica - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile e-commerce consulting, crm, Information systems management, și information technology sector consultancy. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 8. SOFTWARE AG

  Belgia

  Compania SOFTWARE AG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Sisteme informatice, consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Micro-informatica - consiliere, Analiza financiara - consiliere, Micro-informatica - consiliere, information technology sector consultancy, Analiza financiara - consiliere, și Information systems management. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 9. INTERNATIONALE BODENSEE-TOURISMUS GMBH

  Germania

  Compania INTERNATIONALE BODENSEE-TOURISMUS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Editii generale, Marketing - cercetari, Sisteme informatice, consiliere, Micro-informatica - consiliere, Editii generale, Marketing - cercetari, Sisteme informatice, consiliere, și Micro-informatica - consiliere. Are sediul în Konstanz, Germania.

 10. MEDICOM MEIER & KOOP GMBH

  Germania

  Compania MEDICOM MEIER & KOOP GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - software. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii administrative si financiare - externalizari, Sisteme informatice, consiliere, Programare si software, Micro-informatica - consiliere, Servicii administrative si financiare - externalizari, Sisteme informatice, consiliere, Programare si software, și Micro-informatica - consiliere. Are sediul în Münster, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Micro-informatica - consiliere - Import export

Număr de rezultate

39.506 Intreprinderile