• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • mezeluri afumate si sarate

Rezultate pentru

Mezeluri afumate si sarate - Import export

 1. ZAKŁAD MASARSKI ADAM KRÓL

  Polonia

  Compania ZAKŁAD MASARSKI ADAM KRÓL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri afumate si sarate. Are sediul în Liszki, Polonia.

 2. LE BATISTOU SA

  Franta

  Compania LE BATISTOU SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mezeluri afumate si sarate, Mezeluri afumate si sarate, salami, parma ham trade, și dry sausage. Are sediul în Saint-André-Le-Puy, Franta.

 3. COENEN & CO

  Belgia

  Compania COENEN & CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri afumate si sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Carne si mezeluri, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Carne si mezeluri, Macelarie si mezelarie - aparate si materiale, și butcher's shop. Are sediul în Lummen, Belgia.

 4. "WĘDLINY Z DĘBINY" ELŻBIETA TOMASZEWSKA

  Polonia

  Compania "WĘDLINY Z DĘBINY" ELŻBIETA TOMASZEWSKA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri afumate si sarate. Are sediul în Dębina, Polonia.

 5. MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O.

  Slovacia

  Compania MÄSOVÝROBA KOPČANY S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne si mezeluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mezeluri afumate si sarate, Porc - carne proaspata, Vita - carne proaspata, Vitel - carne proaspata, Mezeluri afumate si sarate, Porc - carne proaspata, Vita - carne proaspata, și Vitel - carne proaspata. Are sediul în Kopčany, Slovacia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ANFERJO S.L.

  Spania

  Compania ANFERJO S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri afumate si sarate. Are sediul în Rafelbuñol, Spania.

 2. CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O.

  Slovenia

  Compania CASUM PODJETJE ZA TRGOVINO IN STORITVE D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri afumate si sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne uscata, și Carne uscata. Are sediul în Metlika, Slovenia.

 3. ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA

  Polonia

  Compania ALEKSANDRIA. DARIUSZ MOCZARSKI. RODZINNA FIRMA WEDLINIARSKA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Jambon. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carnati si carnaciori, Pateu, Mezeluri afumate si sarate, Carnati si carnaciori, Pateu, Mezeluri afumate si sarate, și poultry cold meats and salami. Are sediul în Aleksandria, Polonia.

 4. THIERY FREDERIC

  Belgia

  Compania THIERY FREDERIC, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri afumate si sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Carnati si carnaciori, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, sausages, Carnati si carnaciori, și butcher's shop. Are sediul în Mussy La Ville, Belgia.

 5. P.P.H.U. KAROL

  Polonia

  Compania P.P.H.U. KAROL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri afumate si sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wholesale of dressed pork products. Are sediul în Międzyrzec Podlaski, Polonia.

 1. DE BAETS VLEESWAREN BVBA

  Belgia

  Compania DE BAETS VLEESWAREN BVBA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mezeluri afumate si sarate, Mezeluri afumate si sarate, fine delicatessen, precooked cotechini, și sausages. Are sediul în Evergem, Belgia.

 2. DUFINA NV

  Belgia

  Compania DUFINA NV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jambon, Mezeluri afumate si sarate, Jambon, Mezeluri afumate si sarate, cooked ham, și cooked cold meat. Are sediul în Lovendegem, Belgia.

 1. ZAKŁAD MIĘSNY ROLMAT

  Polonia

  Compania ZAKŁAD MIĘSNY ROLMAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri afumate si sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile traditional delicatessen meat. Are sediul în Sułkowice, Polonia.

 2. INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A.

  Romania

  Compania INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Porcine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitei si bovine pentru sacrificare, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Mezeluri afumate si sarate, Ovine si caprine, Vitei si bovine pentru sacrificare, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Mezeluri afumate si sarate, și Ovine si caprine. Are sediul în Pascani, Romania.

 3. FABRIKKEN LEPO A/S

  Danemarca

  Compania FABRIKKEN LEPO A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri afumate si sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carnati si carnaciori, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Jambon, Pateu, Carnati si carnaciori, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Jambon, și Pateu. Are sediul în Hedehusene, Danemarca.

 4. BOGAERT SALAISONS

  Belgia

  Compania BOGAERT SALAISONS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mezeluri afumate si sarate, Mezeluri afumate si sarate, dressed pork factory products, beef cold cuts, și dressed pork products. Are sediul în Izier, Belgia.

 5. HOUSE OF TASTE

  Olanda

  Compania HOUSE OF TASTE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri afumate si sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mancaruri gatite si delicatese, salted meats, Wines - Moselle - Saar - Ruwer, Mancaruri gatite si delicatese, și Delicatessen products. Are sediul în Leeuwarden, Olanda.

 6. PEPSA PLASTIK SANAYI LTD.STI

  Turcia

  Compania PEPSA PLASTIK SANAYI LTD.STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri afumate si sarate. Are sediul în Izmir, Turcia.

 7. MASARNIA DEDERKO TOMASZ DEDERKO

  Polonia

  Compania MASARNIA DEDERKO TOMASZ DEDERKO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri afumate si sarate. Are sediul în Gruszewnia, Polonia.

 8. ANTONIJOAN S.A

  Spania

  Compania ANTONIJOAN S.A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri afumate si sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bacon, și sausages. Are sediul în Ripollet (Barcelona), Spania.

 1. GUINA

  Belgia

  Compania GUINA, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mezeluri afumate si sarate, Biologica - alimentatie, Mezeluri afumate si sarate, și Biologica - alimentatie. Are sediul în Machelen (Bt.), Belgia.

 2. BRACKENIER LBC

  Belgia

  Compania BRACKENIER LBC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jambon, Mezeluri afumate si sarate, Jambon, și Mezeluri afumate si sarate. Are sediul în Oosterzele, Belgia.

 3. J. PROOST

  Belgia

  Compania J. PROOST, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mezeluri afumate si sarate, frozen foods, și Mezeluri afumate si sarate. Are sediul în Lille, Belgia.

 4. TRADELIO

  Belgia

  Compania TRADELIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jambon, Mezeluri afumate si sarate, Jambon, și Mezeluri afumate si sarate. Are sediul în Oudenaarde, Belgia.

 5. EBERHART A/S

  Danemarca

  Compania EBERHART A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri afumate si sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carnati si carnaciori, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Jambon, Pateu, Carnati si carnaciori, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Jambon, și Pateu. Are sediul în Engesvang, Danemarca.

 6. VLEESWARENFABRIEK LUKA

  Belgia

  Compania VLEESWARENFABRIEK LUKA, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jambon, Mezeluri afumate si sarate, Jambon, și Mezeluri afumate si sarate. Are sediul în Vilvoorde, Belgia.

 7. ENDIS WORLD S.L.

  Spania

  Compania ENDIS WORLD S.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri afumate si sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dressed pork factory products. Are sediul în Gijon, Spania.

 8. ENTREPEÑAS

  Spania

  Compania ENTREPEÑAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri afumate si sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile salami. Are sediul în Geras de Gordon, Spania.

 9. SALAISONS DU PONT D'AMOUR

  Belgia

  Compania SALAISONS DU PONT D'AMOUR, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mezeluri afumate si sarate, Branzeturi, Mezeluri afumate si sarate, și Branzeturi. Are sediul în Dinant, Belgia.

 10. SCHEPERS

  Belgia

  Compania SCHEPERS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mezeluri fierte si mezeluri sarate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mezeluri afumate si sarate, Mezeluri afumate si sarate, și fine delicatessen. Are sediul în Alken, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit