• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • metrouri - materiale si echipamente

Rezultate pentru

Metrouri - materiale si echipamente - Import export

 1. ALFRED ARNOLD VERLADESYSTEME GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ALFRED ARNOLD VERLADESYSTEME GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Stuttgart, Germania.

 2. DALROAD NORSLO

  Regatul Unit

  Compania DALROAD NORSLO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Metrouri - materiale si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - componente si piese electrice si electronice, industrial automation, Vehicule - componente si piese electrice si electronice, Automotive - components and parts, și LED lighting for vehicles. Are sediul în Luton, Regatul Unit.

 3. IBRE SARL

  Franta

  Compania IBRE SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, Rail brake disc, și cast iron foundry. Are sediul în Sens, Franta.

 4. DONFABS & CONSILLIA

  Regatul Unit

  Compania DONFABS & CONSILLIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Derbyshire, Regatul Unit.

 5. PERMAQUIP LTD (PERMAQUIP MANUFACTURING LIMITED)

  Regatul Unit

  Compania PERMAQUIP LTD (PERMAQUIP MANUFACTURING LIMITED), este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Ripon, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SARL GAUTHIER MATERIELS ET ARTICLES DE CAVE

  Franta

  Compania SARL GAUTHIER MATERIELS ET ARTICLES DE CAVE, care își desfășoară activitatea în domeniul Agricultura si silvicultura - masini si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale si echipament feroviar, Metrouri - materiale si echipamente, Materiale si echipament feroviar, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în St Hippolyte, Franta.

 2. GEISMAR (UK) LTD

  Regatul Unit

  Compania GEISMAR (UK) LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Northampton, Regatul Unit.

 3. BILBOSOMBRA

  Spania

  Compania BILBOSOMBRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metrouri - materiale si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile design and production of sun shades and curtains, și Patio shelters. Are sediul în Basauri, Spania.

 4. ALAN KEEF LTD

  Regatul Unit

  Compania ALAN KEEF LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Ross-On-Wye, Regatul Unit.

 5. SUPERUTENSILI S.R.L.

  Italia

  Compania SUPERUTENSILI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Firenze, Italia.

 1. KIHN

  Luxemburg

  Compania KIHN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metrouri - materiale si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile rail transport, și subway construction. Are sediul în Rumelange, Luxemburg.

 2. GAC RAIL

  Regatul Unit

  Compania GAC RAIL, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Sowerby Bridge, Regatul Unit.

 1. AQUARIUS RAILROAD TECH LTD

  Regatul Unit

  Compania AQUARIUS RAILROAD TECH LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Ripon, Regatul Unit.

 2. H J SKELTON & CO LTD

  Regatul Unit

  Compania H J SKELTON & CO LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Thatcham, Regatul Unit.

 3. INEKON POWER, A.S.

  Republica Ceha

  Compania INEKON POWER, A.S., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabrici de ciment - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metrouri - materiale si echipamente, Centrale nucleare - instalatii si echipamente, Centrale termice - instalatii si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Centrale nucleare - instalatii si echipamente, și Centrale termice - instalatii si echipamente. Are sediul în Praha 7, Republica Ceha.

 4. SI.GI.FER.

  Italia

  Compania SI.GI.FER., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Vinzaglio, Italia.

 5. PLASSER UK LTD

  Regatul Unit

  Compania PLASSER UK LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în London, Regatul Unit.

 6. SELECTEQUIP LTD

  Regatul Unit

  Compania SELECTEQUIP LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Lichfield, Regatul Unit.

 7. AGRO MEGA TRADING CO., LTD.

  Malaezia

  Compania AGRO MEGA TRADING CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metrouri - materiale si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile orange honey, și macadamia nuts. Are sediul în Kuala Lumpur, Malaezia.

 8. KNORR-BREMSE SYSTEMS FOR COMMERCIAL VEHICLES LTD

  Regatul Unit

  Compania KNORR-BREMSE SYSTEMS FOR COMMERCIAL VEHICLES LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Melksham, Regatul Unit.

 1. CENEDESE S.P.A.

  Italia

  Compania CENEDESE S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Silea, Italia.

 2. BOMBARDIER TRANSPORTATION

  Regatul Unit

  Compania BOMBARDIER TRANSPORTATION, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Plymouth, Regatul Unit.

 3. L H GROUP SERVICES

  Regatul Unit

  Compania L H GROUP SERVICES, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Burton-On-Trent, Regatul Unit.

 4. CENEDESE S.P.A.

  Italia

  Compania CENEDESE S.P.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în SILEA, Italia.

 5. RAIL TECH

  Regatul Unit

  Compania RAIL TECH, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 6. SIGNAL HOUSE LTD

  Regatul Unit

  Compania SIGNAL HOUSE LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Leighton Buzzard, Regatul Unit.

 7. K G J PRICE RAILWAY CONTRACTORS LTD

  Regatul Unit

  Compania K G J PRICE RAILWAY CONTRACTORS LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Caerphilly, Regatul Unit.

 8. ANSALDOBREDA S.P.A.

  Italia

  Compania ANSALDOBREDA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Napoli, Italia.

 9. BONOLA & DOTTI S.R.L.

  Italia

  Compania BONOLA & DOTTI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vagoane - echipamente interioare, Metrouri - materiale si echipamente, Vagoane - echipamente interioare, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Milano, Italia.

 10. RICHMOND INTERIOR SUPPLIES LTD

  Regatul Unit

  Compania RICHMOND INTERIOR SUPPLIES LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, și Metrouri - materiale si echipamente. Are sediul în Rochdale, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Metrouri - materiale si echipamente - Import export

Număr de rezultate

14.444 Intreprinderile