• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • metal expandat - table

Rezultate pentru

Metal expandat - table - Import export

 1. TECNO PERF - LAMIERE FORATE

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania TECNO PERF - LAMIERE FORATE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea termica a otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metal expandat - table, Tinichigerie industriala, metal bending, Filters, punching, Metal expandat - table, drilled plate for mines and quarries, Tinichigerie industriala, și sheet metal. Are sediul în Rivalta Di Torino, Italia.

 2. BST BRÜNSCH GMBH

  Germania

  Compania BST BRÜNSCH GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal expandat - table. Are sediul în Kreuztal, Germania.

 3. RMIG LOCHBLECHE GMBH

  Austria

  Compania RMIG LOCHBLECHE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal expandat - table. Are sediul în Leobersdorf, Austria.

 4. ANB METAL - EXPANDED METAL

  Turcia

  Compania ANB METAL - EXPANDED METAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal expandat - table. Are sediul în Tekirdag, Turcia.

 5. AR-GEN METAL

  Turcia

  Compania AR-GEN METAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Perforarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metal expandat - table, Grile metalice, Bardaje metalice, Metal expandat - table, Grile metalice, și Bardaje metalice. Are sediul în Ankara, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ONR ONUR RAF VE SOGUTMA SISTEMLERI SAN. TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania ONR ONUR RAF VE SOGUTMA SISTEMLERI SAN. TIC.LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal expandat - table. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Magazine - amenajare, Vitrine pentru magazine, metal shelves for shops, Magazine - amenajare, și Vitrine pentru magazine. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. SPECIÁLNÍ PLECHY S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania SPECIÁLNÍ PLECHY S.R.O., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal expandat - table. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Grilaje metalice, stainless steel, special and common steels, Grilaje metalice, Perforated plates made from expanded metal, și decorative metal paint. Are sediul în Ostrava, Republica Ceha.

 3. SPEDNAS SAC KALIP

  Turcia

  Compania SPEDNAS SAC KALIP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal expandat - table. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. CLAESSENS WETTSTEIN ET FILS

  Belgia

  Compania CLAESSENS WETTSTEIN ET FILS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Otel. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri pentru constructii, Metal expandat - table, Curbarea otelurilor si a metalelor, Tevi si conducte din otel, Oteluri pentru constructii, Metal expandat - table, Curbarea otelurilor si a metalelor, și Tevi si conducte din otel. Are sediul în Vise, Belgia.

 5. INTERMOLD INDUSTRIESERVICE GMBH

  Austria

  Compania INTERMOLD INDUSTRIESERVICE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal expandat - table. Are sediul în Nußbach, Austria.

 1. MEVACO GMBH

  Germania

  Compania MEVACO GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabla perforata din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri si metale - modelare si taiere, Perforarea otelurilor si a metalelor, Table pentru matritare, Metal expandat - table, Oteluri si metale - modelare si taiere, Perforarea otelurilor si a metalelor, Table pentru matritare, și Metal expandat - table. Are sediul în Göppingen, Germania.

 2. ADNAN DOGAN DEMIRCELIK MAMULLERI SAN VE TIC A.S

  Turcia

  Compania ADNAN DOGAN DEMIRCELIK MAMULLERI SAN VE TIC A.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabla perforata din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metal expandat - table, și Metal expandat - table. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. ALBA SIDERURGICA S.R.L.

  Italia

  Compania ALBA SIDERURGICA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal expandat - table. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile galvanised fences and panels, punched plate, și iron products. Are sediul în Masera' Di Padova, Italia.

 2. TORMETAIS - SOCIEDADE COMERCIALIZAÇAO DE METAIS, LDA.

  Portugalia

  Compania TORMETAIS - SOCIEDADE COMERCIALIZAÇAO DE METAIS, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal expandat - table. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - componente si piese mecanice, Resorturi, Vehicule - componente si piese mecanice, și Resorturi. Are sediul în Nogueira Do Cravo, Portugalia.

 3. DELPHI PANO VE METAL

  Turcia

  Compania DELPHI PANO VE METAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal expandat - table. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sheet metal cutting, și Lift car manufacture. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. T&H NAMEPLATES CO.

  Regatul Unit

  Compania T&H NAMEPLATES CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal expandat - table. Are sediul în Portadown, Regatul Unit.

 5. FLO

  Belgia

  Compania FLO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metal expandat - table, Metal expandat - table, Expanded metal ceilings, și Perforated plates made from expanded metal. Are sediul în Lauwe, Belgia.

 6. TECHPLI

  Franta

  Compania TECHPLI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metal expandat - table, Metal expandat - table, sheet metal, sheet metal - trade, și aluminised sheet metal. Are sediul în Toulouse, Franta.

 7. GRILLE MÉTAL

  Franta

  Compania GRILLE MÉTAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal expandat - table. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Expanded metal, metal sheets, și Metal gratings. Are sediul în Saint Maixant, Franta.

 8. SA GARONNE ISOLATION

  Franta

  Compania SA GARONNE ISOLATION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metal expandat - table, Metal expandat - table, și insulation. Are sediul în Toulouse, Franta.

 1. MERTEL KALIP PRES VE MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI.

  Turcia

  Compania MERTEL KALIP PRES VE MAKINE SANAYI TIC. LTD. STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal expandat - table. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hydraulic presses, extractors, Chequered plates, și CNC processing. Are sediul în Samsun, Turcia.

 2. METAL DEPLOYE

  Franta

  Compania METAL DEPLOYE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal expandat - table. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sun baffle, și safety rails. Are sediul în Montbard, Franta.

 3. METAL SERVICE ZWEVEGEM

  Belgia

  Compania METAL SERVICE ZWEVEGEM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal expandat - table. Are sediul în Zwevegem, Belgia.

 4. BÉTON TRANSPORT POMPAGE

  Franta

  Compania BÉTON TRANSPORT POMPAGE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal expandat - table. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile water bed lowering for reclamation, rigid and flexible abrasives, și custom lampshades. Are sediul în Le Blanc Mesnil, Franta.

 5. ITALFIM

  Franta

  Compania ITALFIM, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal expandat - table. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile expanded metal filters, Expanded metal ceilings, și Expanded metal screening. Are sediul în Pedrengo, Franta.

 6. AS.SER.VIS

  Franta

  Compania AS.SER.VIS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Table si benzi din metale feroase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metal expandat - table, Metal expandat - table, și international metal trading. Are sediul în Argiesans, Franta.

 7. C.M.C. S.R.L.

  Italia

  Compania C.M.C. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabla si tevi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabla perforata din metale feroase, Metal expandat - table, Tabla perforata din metale feroase, și Metal expandat - table. Are sediul în Bra, Italia.

 8. G.B.S. LAMIERE PERFORATE S.R.L.

  Italia

  Compania G.B.S. LAMIERE PERFORATE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tabla si tevi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tabla perforata din metale feroase, Metal expandat - table, Tabla perforata din metale feroase, și Metal expandat - table. Are sediul în Alpignano, Italia.

 9. SIA VNT SYSTEM

  Letonia

  Compania SIA VNT SYSTEM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal expandat - table. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile trumpet, și armatures. Are sediul în Riga, Letonia.

 10. Tok Makina Metal

  Turcia

  Compania Tok Makina Metal, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Metal expandat - table. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vertical packing machines. Are sediul în Ankara, Turcia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Metal expandat - table - Import export

Număr de rezultate

3.451 Intreprinderile