• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • mese pentru magazine

Rezultate pentru

Mese pentru magazine - Import export

 1. SC REPLIKA IMPEX SRL

  Romania

  Intrucat ne dorim sa venim in intampinarea dvs. cu produse de calitate care sa va satisfaca dorinta de a avea un magazine frumos, va invitam sa vizitati showroom-ul nostru din Comuna Letea Veche , nr. 179, Bacau. Aici gasiti tot ce este necesar pentru orice tip de magazin ; stendere fixe sau reglabile, solutii de stalpi prinsi in perete, solutii ce nu afecteaza peretii intrucat sunt realizati sa stea in picioare, plase de tip grill, panouri slat, panouri lucioase, cosuri pentru vanzare promotionala, busturi si manechine de dama, barbati si copii . Va stam la dispozitie pentru toate tipurile de proiecte, fie ele de mici sau mari dimensiuni, intrucat consideram ca orice client are dreptul de asi desfasura activitatea in aceleasi conditii si sa beneficieze de aceeasi atentie din partea noastra.Mobilam orice tip de magazin din domeniul imbracamintei, incaltamintei, electrocasnicelor, alimentar dar si sectii de productie a confectiilor. Avem posibilitatea de a utila si dressinguri.In functie de structura, spatiul si bugetul disponibil, avem diverse solutii de propus. Produsele noastre sunt importate din Italia, avand posibilitatea de a executa amenajari ELEGANTE, MODERNE SI PERSONALIZATE.Colaborarea cu REPLIKA poate incepe de la proiectare pana la amenajare, oferind in acelasi timp un raport optim calitate-pret. Acolo unde nu necesita proiectare, REPLIKA poate asigura amenajarea spatiului, oriunde in tara in maxim 48 ore.Asiguram transport in toata tara.

 2. A-WEST E.U.

  Austria

  Compania A-WEST E.U., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Magazine - amenajare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese pentru magazine, Rafturi pentru magazine, Mese pentru magazine, Counter display cases for businesses, și Rafturi pentru magazine. Are sediul în Stockerau, Austria.

 3. KIRICIS OFFICE FURNITURE

  Turcia

  Compania KIRICIS OFFICE FURNITURE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese pentru magazine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scaune pentru birou, office, edge beads, counters, și Scaune pentru birou. Are sediul în Izmir, Turcia.

 4. PERESSINI CASA SRL

  Italia

  Compania PERESSINI CASA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese pentru magazine, office furniture and seating, Mese pentru magazine, stools, și small armchairs. Are sediul în San Vito Al Torre, Italia.

 5. NASTVED SKILTE V/LASSE S HANSEN

  Danemarca

  Compania NASTVED SKILTE V/LASSE S HANSEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Magazine - amenajare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte decorative pentru vitrine, Mobilier din metal, Mese pentru magazine, Manechine pentru prezentare, Obiecte decorative pentru vitrine, Mobilier din metal, Mese pentru magazine, și Manechine pentru prezentare. Are sediul în Næstved, Danemarca.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ANOBJECT

  Suedia

  Compania ANOBJECT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese pentru magazine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile interior and exterior design. Are sediul în Gothenburg, Suedia.

 2. SCHWEITZER-LADENBAU GESELLSCHAFT M.B.H. & CO. KG.

  Austria

  Compania SCHWEITZER-LADENBAU GESELLSCHAFT M.B.H. & CO. KG., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese pentru magazine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Magazine - amenajare, Rafturi pentru magazine, Magazine - amenajare, și Rafturi pentru magazine. Are sediul în Wels, Austria.

 3. W.K.D. STORAGE SYSTEMS LIMITED

  Regatul Unit

  Compania W.K.D. STORAGE SYSTEMS LIMITED, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese pentru magazine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rafturi pentru magazine, și Rafturi pentru magazine. Are sediul în Sevenoaks, Regatul Unit.

 4. BLOOMBLOOM

  Olanda

  Compania BLOOMBLOOM, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese pentru magazine. Are sediul în Eindhoven, Olanda.

 5. AWE POLAND SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania AWE POLAND SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Magazine - amenajare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Oteluri speciale, Mese pentru magazine, Oteluri speciale, și Mese pentru magazine. Are sediul în Bydgoszcz, Polonia.

 1. TOBI A/S

  Danemarca

  Compania TOBI A/S, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese pentru magazine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rafturi pentru magazine, Magazine - amenajare, Rafturi pentru magazine, și Magazine - amenajare. Are sediul în Vaerloese, Danemarca.

 2. STORECONCEPT LADENBAU GMBH

  Germania

  Compania STORECONCEPT LADENBAU GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Magazine - amenajare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese pentru magazine, și Mese pentru magazine. Are sediul în Gelnhausen, Germania.

 1. S.P. ARREDI SNC DI LAVA DIVINO & C.

  Italia

 2. LA VETRINISTICA S.A.S. DI ESPOSITO GIOVANNI

  Italia

 3. BLESSING GMBH & CO. KG

  Germania

 4. SSA SOLUZIONE SERVIZI AZIENDE S.R.L.

  Italia

 5. SIEGFRIED EGGER

  Austria

 6. FRAMEWORKS SRL

  Romania

  Frameworks comercializează și livrează la nivel național o gamă largă de rafturi metalice pentru spații comerciale și industriale, rafturi magazine, mobilier comercial, scări profesionale din aluminiu, schele mobile reglabile pe înălțime, scări multifuncționale cu două sau trei tronsoane. Compania este reprezentantul exclusiv în Romania al brandului Cagsan, recunoscut în domeniul scărilor și al platformelor mobile din aluminiu. Produsele fabricate de Cagsan sunt recunoscute pentru faptul că au calitate certificată, sunt fiabile, rezistente și foarte durabile. Cu o experienta de peste 10 ani specialistii nostri sunt pregatiti sa va ofere cele mai bune sfaturi in amenajarea spatiilor comerciale cu o gama larga de produse; rafturi metalice, rafturi depozitare, mobilier si echipamente pentru magazine alimentare, mese pentru casa de marcat, cărucioare (cărucior supermarket, cărucior magazin, cărucior marfă), accesorii pentru magazine, supermarketuri sau pentru retelele de retail la prețuri accesibile și de calitate superioară. Alături de echipa Frameworks veți putea să vă transformați toate spațiile comerciale sau de depozitare în spații organizate, perfecte pentru eficientizarea modului de lucru al angajaților, cât și îmbunătățirea experienței clienților în alegerea produselor dumneavoastră. Pentru a vă convinge, nu ezitați să vizitați showroom-ul de prezentare din Șos. București-Urziceni nr.14, Afumați, Ilfov. Aici veți găsi soluțiile perfecte pentru tot ce aveți nevoie.

 7. NOVEX AG

  Elvetia

  Compania NOVEX AG, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier si rafturi pentru birou, Magazine - amenajare, Mobilier pentru fabrici, Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Mobilier si rafturi pentru birou, Magazine - amenajare, Mobilier pentru fabrici, și Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante. Are sediul în Hochdorf, Elvetia.

 8. ARMET. PSTRNGOWSKI C.

  Polonia

  Compania ARMET. PSTRNGOWSKI C., care își desfășoară activitatea în domeniul Magazine - amenajare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru fabrici, Mobilier si rafturi pentru birou, Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Mese si scaune, Mobilier pentru fabrici, Mobilier si rafturi pentru birou, Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, și Mese si scaune. Are sediul în Gdynia, Polonia.

 1. HOV MØBELINDUSTRI DOKKA MØBLER AS

  Norvegia

 2. A.S. WINKEL- EN MAGAZIJNINRICHTERS B.V.

  Olanda

  Compania A.S. WINKEL- EN MAGAZIJNINRICHTERS B.V., care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier si rafturi pentru birou, Mobilier pentru fabrici, Magazine - amenajare, Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Mobilier si rafturi pentru birou, Mobilier pentru fabrici, Magazine - amenajare, și Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante. Are sediul în Wateringen, Olanda.

 3. QUALI-POSE

  Franta

  Compania QUALI-POSE, care își desfășoară activitatea în domeniul Raioane de depozitare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese si scaune, Targuri si expozitii - amenajarea standurilor, Magazine - amenajare, Mobilier pentru fabrici, Mese si scaune, Targuri si expozitii - amenajarea standurilor, Magazine - amenajare, și Mobilier pentru fabrici. Are sediul în Faches Thumesnil, Franta.

 4. VÖGELE MÖBELFABRIK AG

  Elvetia

  Compania VÖGELE MÖBELFABRIK AG, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Magazine - amenajare, Mobilier pentru fabrici, Mobilier si rafturi pentru birou, Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Magazine - amenajare, Mobilier pentru fabrici, și Mobilier si rafturi pentru birou. Are sediul în Kleindöttingen, Elvetia.

 5. NEVILLE JOHNSON LIMITED

  Regatul Unit

  Compania NEVILLE JOHNSON LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier si rafturi pentru birou, Mobilier pentru fabrici, Magazine - amenajare, Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Mobilier si rafturi pentru birou, Mobilier pentru fabrici, Magazine - amenajare, și Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante. Are sediul în Manchester, Regatul Unit.

 6. ROX-SICHERHEITSTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania ROX-SICHERHEITSTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Mobilier si rafturi pentru birou, Magazine - amenajare, Mobilier pentru fabrici, Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Mobilier si rafturi pentru birou, Magazine - amenajare, și Mobilier pentru fabrici. Are sediul în Remagen, Germania.

 7. D & S COMPUTERSYSTEME GMBH

  Germania

  Compania D & S COMPUTERSYSTEME GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Mobilier si rafturi pentru birou, Magazine - amenajare, Mobilier pentru fabrici, Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Mobilier si rafturi pentru birou, Magazine - amenajare, și Mobilier pentru fabrici. Are sediul în Brey, Germania.

 8. STERLING AS

  Norvegia

 9. ANDREAS MESSERLI AG

  Elvetia

 10. IT'S ADAM B.V.

  Olanda

  Compania IT'S ADAM B.V., care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru fabrici, Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Mobilier si rafturi pentru birou, Magazine - amenajare, Mobilier pentru fabrici, Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Mobilier si rafturi pentru birou, și Magazine - amenajare. Are sediul în Soest, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit