• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • mese pentru desen

Rezultate pentru

Mese pentru desen - Import export

 1. BÜRO SEREN

  Turcia

  Compania BÜRO SEREN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese pentru desen. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. ARSEM OFFICE

  Turcia

  Compania ARSEM OFFICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese pentru desen. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile shop and office furniture, school set-up, și furniture for the home. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. OMANN JUNIOR'S MOEBELFABRIK A/S

  Danemarca

  Compania OMANN JUNIOR'S MOEBELFABRIK A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru calculator. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scaune pentru birou, Mobilier si rafturi pentru birou, Mese pentru desen, Rafturi si bibiloteci pentru birou, Scaune pentru birou, Mobilier si rafturi pentru birou, Mese pentru desen, și Rafturi si bibiloteci pentru birou. Are sediul în Toerring, Danemarca.

 4. ATLAS ZENTRALEINKAUF GMBH

  Germania

  Compania ATLAS ZENTRALEINKAUF GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rafturi si bibiloteci pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese pentru desen, Mobilier pentru calculator, Biblioteci - aranjare, Mobilier si rafturi pentru birou, Mese pentru desen, Mobilier pentru calculator, Biblioteci - aranjare, și Mobilier si rafturi pentru birou. Are sediul în Bad Kissingen, Germania.

 5. RS AGENCEMENT STEINER S.A.

  Elvetia

  Compania RS AGENCEMENT STEINER S.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier pentru restaurante si cafenele, Mese pentru desen, Mobilier pentru calculator, Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante, Mobilier pentru restaurante si cafenele, Mese pentru desen, Mobilier pentru calculator, și Mobilier pentru hoteluri, cafenele, restaurante. Are sediul în Bussigny-Pres-Lausanne, Elvetia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. UCLER OFIS MOBILYA GIDA INS.SAN.TIC.LTD.STI

  Turcia

  Compania UCLER OFIS MOBILYA GIDA INS.SAN.TIC.LTD.STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese pentru desen. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. WENSING MEUBELEN B.V.

  Olanda

  Compania WENSING MEUBELEN B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier si rafturi pentru birou, Mese pentru desen, Mobilier si rafturi pentru birou, și Mese pentru desen. Are sediul în Etten-Leur, Olanda.

 3. HERMAN MILLER LTD

  Italia

  Compania HERMAN MILLER LTD, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier profesional, Mese pentru desen, Mobilier profesional, și Mese pentru desen. Are sediul în Milano, Italia.

 4. BERGERS INTERIEURS B.V.

  Olanda

  Compania BERGERS INTERIEURS B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier pentru locuinte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier si rafturi pentru birou, Mese pentru desen, Mobilier si rafturi pentru birou, și Mese pentru desen. Are sediul în Berkel En Rodenrijs, Olanda.

 5. SIJBEN WOONCENTER B.V.

  Olanda

  Compania SIJBEN WOONCENTER B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese si scaune. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese pentru desen, Mobilier si rafturi pentru birou, Mese pentru desen, și Mobilier si rafturi pentru birou. Are sediul în Roermond, Olanda.

 1. TELESIO RAPPRESENTANZE S.R.L.

  Italia

  Compania TELESIO RAPPRESENTANZE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese pentru desen, Rafturi si bibiloteci pentru birou, Mese pentru desen, și Rafturi si bibiloteci pentru birou. Are sediul în Montecchio Emilia, Italia.

 2. SERATO S.R.L.

  Italia

  Compania SERATO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier profesional, Mese pentru desen, Mobilier profesional, și Mese pentru desen. Are sediul în Castelfranco Veneto, Italia.

 1. MUSELLA CONTRACT S.A.S. DI MARCO MUSELLA & C.

  Italia

  Compania MUSELLA CONTRACT S.A.S. DI MARCO MUSELLA & C., care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese pentru desen, Rafturi si bibiloteci pentru birou, Mese pentru desen, și Rafturi si bibiloteci pentru birou. Are sediul în Napoli, Italia.

 2. WHITEBOARD TIC.

  Turcia

  Compania WHITEBOARD TIC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese pentru desen. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile slate boards, și school blackboards. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. LINEAUFFICIO DI FRANCO MELLANO & C. S.A.S.

  Italia

  Compania LINEAUFFICIO DI FRANCO MELLANO & C. S.A.S., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier profesional, Mese pentru desen, Mobilier profesional, și Mese pentru desen. Are sediul în Saluzzo, Italia.

 4. METALTRE S.R.L.

  Italia

  Compania METALTRE S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier profesional, Mese pentru desen, Mobilier profesional, și Mese pentru desen. Are sediul în Rosa', Italia.

 5. INTERNATIONAL OFFICE CONCEPT S.P.A.

  Italia

  Compania INTERNATIONAL OFFICE CONCEPT S.P.A., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier profesional, Mese pentru desen, Mobilier profesional, și Mese pentru desen. Are sediul în Giussano, Italia.

 6. MASTER COPY S.R.L.

  Italia

  Compania MASTER COPY S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier profesional, Mese pentru desen, Mobilier profesional, și Mese pentru desen. Are sediul în Roma, Italia.

 7. PML

  Italia

  Compania PML, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier profesional, Mese pentru desen, Mobilier profesional, și Mese pentru desen. Are sediul în Campodarsego, Italia.

 8. 3 D OFFICE S.A.S. DI GALLO FABRIZIO C

  Italia

  Compania 3 D OFFICE S.A.S. DI GALLO FABRIZIO C, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier profesional, Mese pentru desen, Mobilier profesional, și Mese pentru desen. Are sediul în Collegno, Italia.

 1. DIMENSIONE UFFICIO

  Italia

  Compania DIMENSIONE UFFICIO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier profesional, Mese pentru desen, Mobilier profesional, și Mese pentru desen. Are sediul în Imola, Italia.

 2. AMBIENTE UFFICIO S.P.A.

  Italia

  Compania AMBIENTE UFFICIO S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier profesional, Mese pentru desen, Mobilier profesional, și Mese pentru desen. Are sediul în Saonara, Italia.

 3. TUTTUFFICIO

  Italia

  Compania TUTTUFFICIO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier profesional, Mese pentru desen, Mobilier profesional, și Mese pentru desen. Are sediul în Ravenna, Italia.

 4. VEMAR

  Italia

  Compania VEMAR, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier profesional, Mese pentru desen, Mobilier profesional, și Mese pentru desen. Are sediul în Portogruaro, Italia.

 5. AMBIENTE UFFICIO

  Italia

  Compania AMBIENTE UFFICIO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier profesional, Mese pentru desen, Mobilier profesional, și Mese pentru desen. Are sediul în Ferrara, Italia.

 6. B - COM S.R.L.

  Italia

  Compania B - COM S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier profesional, Mese pentru desen, Mobilier profesional, și Mese pentru desen. Are sediul în Trento, Italia.

 7. BURATTI TEKNOFORME S.R.L.

  Italia

  Compania BURATTI TEKNOFORME S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier profesional, Mese pentru desen, Mobilier profesional, și Mese pentru desen. Are sediul în Cuggiono, Italia.

 8. MOBILI PER UFFICIO MARE DESIGN S.A.S. DI REICH MARTA & C.

  Italia

  Compania MOBILI PER UFFICIO MARE DESIGN S.A.S. DI REICH MARTA & C., care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier profesional, Mese pentru desen, Mobilier profesional, și Mese pentru desen. Are sediul în Prato, Italia.

 9. PROTEO 2 S.R.L.

  Italia

  Compania PROTEO 2 S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Cantarire si dozare - instalatii si aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier profesional, Mese pentru desen, Mobilier profesional, și Mese pentru desen. Are sediul în Gallarate, Italia.

 10. L'UFFICIO POINT S.A.S.

  Italia

  Compania L'UFFICIO POINT S.A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Mobilier si rafturi pentru birou. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier profesional, Mese pentru desen, Mobilier profesional, și Mese pentru desen. Are sediul în Lanciano, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit