• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • mese de biliard si accesorii

Rezultate pentru

Mese de biliard si accesorii - Import export

 1. CAAA SARL

  Franta

  Compania CAAA SARL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard, mese de joc si accesorii, billiard-tables, table football, Mese de biliard, mese de joc si accesorii, și table football. Are sediul în Joué-Les-Tours, Franta.

 2. ELEVENGATE

  Spania

  Compania ELEVENGATE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard si accesorii. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. CLUBKE CAFESPELEN ('T)

  Belgia

  Compania CLUBKE CAFESPELEN ('T), este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Mese de biliard si accesorii, Bars, public houses and cafés - machines and equipment, game rental for recreation rooms and bars, și billiard maintenance and repairs. Are sediul în Ichtegem, Belgia.

 4. BILLIARDSHOP GROUP

  Italia

  Compania BILLIARDSHOP GROUP, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile billiard accessories, billiard balls, și billiard-tables. Are sediul în Bergamo, Italia.

 5. BILJARTS DECRAEMER MICHEL

  Belgia

  Compania BILJARTS DECRAEMER MICHEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Mese de biliard si accesorii, billiard tables, billiard maintenance and repairs, și billiard table repairs. Are sediul în Oostende, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. JAN DEHERTOGH

  Belgia

  Compania JAN DEHERTOGH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Mese de biliard si accesorii, wholesale bar billiards, pool cues, și billiard table repairs. Are sediul în Wetteren, Belgia.

 2. VAN DEN BROEK BILJARTS

  Olanda

  Compania VAN DEN BROEK BILJARTS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile snooker cue, custom made pool table, billiard-tables, și on-line table football sales. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 3. BILHARES CARRINHO-SOCARESE-FABRICAÇAO DE BILHARES, LDA.

  Portugalia

  Compania BILHARES CARRINHO-SOCARESE-FABRICAÇAO DE BILHARES, LDA., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Mese de biliard si accesorii, și billiard tables. Are sediul în Anadia, Portugalia.

 4. FITAN SAS BILLARDS PLAISANCE

  Franta

  Compania FITAN SAS BILLARDS PLAISANCE, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Mese de biliard si accesorii, billiard design, și pool cues. Are sediul în Plaisance Du Gers, Franta.

 5. ROMBOWLING

  Romania

  Compania ROMBOWLING, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Bowling - instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, bowling lanes, video games for arcades, Mese de biliard si accesorii, și apple trading. Are sediul în Brasov, Romania.

 1. IMPULSE BILLIARDS LDT

  Bulgaria

  Compania IMPULSE BILLIARDS LDT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Jocuri de societate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, și Mese de biliard si accesorii. Are sediul în Plovdiv, Bulgaria.

 2. HEINRICH WEINGARTNER

  Austria

  Compania HEINRICH WEINGARTNER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Papetarie - articole, Jocuri si jucarii, Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Papetarie - articole, și Jocuri si jucarii. Are sediul în Wien, Austria.

 1. VSA VOEGTLE & SCHWEIZER AG

  Elvetia

  Compania VSA VOEGTLE & SCHWEIZER AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Alcool si bauturi alcoolice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard, mese de joc si accesorii, Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Papetarie - articole, Mese de biliard, mese de joc si accesorii, Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, și Papetarie - articole. Are sediul în Zeiningen, Elvetia.

 2. MASTERSTORE E.K.

  Germania

  Compania MASTERSTORE E.K., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Papetarie - articole, Jocuri si jucarii, Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Papetarie - articole, și Jocuri si jucarii. Are sediul în Marktheidenfeld, Germania.

 3. AUTOMATEN RENE THEILER

  Elvetia

  Compania AUTOMATEN RENE THEILER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Papetarie - articole, Jocuri si jucarii, Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Papetarie - articole, și Jocuri si jucarii. Are sediul în Islikon, Elvetia.

 4. STROKE SPORTS OHG

  Germania

  Compania STROKE SPORTS OHG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Papetarie - articole, Jocuri si jucarii, Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Papetarie - articole, și Jocuri si jucarii. Are sediul în Ilshofen, Germania.

 5. SPORTSDIVISION JIM PIKE GMBH

  Germania

  Compania SPORTSDIVISION JIM PIKE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distribuitoare automate, Papetarie - articole, Sport - articole, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, Distribuitoare automate, Papetarie - articole, Sport - articole, și Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente. Are sediul în Würzburg, Germania.

 6. ALPHA BILLARD SVEN RÖHL

  Germania

  Compania ALPHA BILLARD SVEN RÖHL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Jocuri si jucarii, Inchiriere de echipamente industriale, Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Jocuri si jucarii, și Inchiriere de echipamente industriale. Are sediul în Reinstedt, Germania.

 7. NEO LEGEND

  Franta

  Compania NEO LEGEND, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Jocuri arcade, Jocuri arcade, table football, și pinball machines. Are sediul în Saint-Denis, Franta.

 8. BEST-SPORTY.DE

  Germania

  Compania BEST-SPORTY.DE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Papetarie - articole, Jocuri si jucarii, Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Papetarie - articole, și Jocuri si jucarii. Are sediul în Neustadt, Germania.

 1. LISSY ADRAIN BILLARDHERSTELLUNG & VERTRIEB

  Germania

  Compania LISSY ADRAIN BILLARDHERSTELLUNG & VERTRIEB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Jocuri si jucarii, Inchiriere de echipamente industriale, Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Jocuri si jucarii, și Inchiriere de echipamente industriale. Are sediul în Möhnesee, Germania.

 2. BUSCH BILLARDS

  Germania

  Compania BUSCH BILLARDS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Papetarie - articole, Jocuri si jucarii, Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Papetarie - articole, și Jocuri si jucarii. Are sediul în Kirchdorf, Germania.

 3. AUTOMATENVERTRIEB DONAULAND K.F. JEITSCHKO KG

  Austria

  Compania AUTOMATENVERTRIEB DONAULAND K.F. JEITSCHKO KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Papetarie - articole, Jocuri si jucarii, Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Papetarie - articole, și Jocuri si jucarii. Are sediul în Linz, Austria.

 4. PROPOS MARKETING U. VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Compania PROPOS MARKETING U. VERTRIEBS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Papetarie - articole, Jocuri si jucarii, Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Papetarie - articole, și Jocuri si jucarii. Are sediul în Neumünster, Germania.

 5. DOMINO OPERATING AG

  Elvetia

  Compania DOMINO OPERATING AG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Papetarie - articole, Jocuri si jucarii, Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Papetarie - articole, și Jocuri si jucarii. Are sediul în Gommiswald, Elvetia.

 6. SIMANOWSKI BILLARD & SPORT VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Compania SIMANOWSKI BILLARD & SPORT VERTRIEBS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Papetarie - articole, Haine pentru sport, Sport - articole, Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente, Papetarie - articole, Haine pentru sport, Sport - articole, și Educatie fizica si gimnastica - materiale si echipamente. Are sediul în Essen, Germania.

 7. BILLIARD-SPIELE-SPORT BARBARA MERSCH

  Germania

  Compania BILLIARD-SPIELE-SPORT BARBARA MERSCH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Papetarie - articole, Jocuri si jucarii, Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Papetarie - articole, și Jocuri si jucarii. Are sediul în Steinfurt, Germania.

 8. A. U. S. SPIELGERÄTE GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania A. U. S. SPIELGERÄTE GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, Jocuri si jucarii, Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Sisteme de plata automata si de prelucrare a banilor, și Jocuri si jucarii. Are sediul în Wien, Austria.

 9. BENATOS BILLIARDS

  Grecia

  Compania BENATOS BILLIARDS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile manufacture of poker tables, și billiard accessories. Are sediul în Athens, Grecia.

 10. FRANZ BADER & SOHN

  Germania

  Compania FRANZ BADER & SOHN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Mese de biliard, mese de joc si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Sport - articole, Vanatoare si pescuit - articole si produse speciale, Mese de biliard si accesorii, Distribuitoare automate, Sport - articole, și Vanatoare si pescuit - articole si produse speciale. Are sediul în Hanau, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit