• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • medii de cultura

Rezultate pentru

Medii de cultura - Import export

 1. NUTRIPLATE GMBH

  Germania

  Compania NUTRIPLATE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Medii de cultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Chimie - produse de laborator, Chimie - produse de baza si derivate, reagents for laboratories, Chimie - produse de laborator, și Chimie - produse de baza si derivate. Are sediul în Sankt Augustin, Germania.

 2. STEMCELL2MAX

  Portugalia

  Compania STEMCELL2MAX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Medii de cultura. Are sediul în Catanhede, Portugalia.

 3. PONIC GROW SHOP S.L

  Spania

  Compania PONIC GROW SHOP S.L, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Medii de cultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Hidrocultura - material si furnituri, Hidrocultura - material si furnituri, și organic fertilizers. Are sediul în Madrid, Spania.

 4. BIOMECK PRODUTOS MÉDICOS

  Brazilia

  Compania BIOMECK PRODUTOS MÉDICOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Medii de cultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sterlising equipment. Are sediul în São Paulo, Brazilia.

 5. GUANGDONG HUANKAI MRICOBIAL SCI. & TECH. CO., LTD.

  China

  Compania GUANGDONG HUANKAI MRICOBIAL SCI. & TECH. CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Medii de cultura. Are sediul în Guangzhou, China.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. YIWU YOUSHANG IMPORT & EXPORT CO., LTD.

  China

  Compania YIWU YOUSHANG IMPORT & EXPORT CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Medii de cultura. Are sediul în zhejiang, China.

 2. CULTURAL LIFE TANZANIA

  Tanzania

  Compania CULTURAL LIFE TANZANIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Medii de cultura. Are sediul în Arusha, Tanzania.

 3. LOFARMA S.P.A.

  Italia

  Compania LOFARMA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Medii de cultura, Produse farmaceutice, și Medii de cultura. Are sediul în Milano, Italia.

 4. SPL LIFE SCIENCE CO., LTD.

  Coreea de Sud

  Compania SPL LIFE SCIENCE CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Medii de cultura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plastic laboratory flasks. Are sediul în Pocheon-City, Gyeonggi-Do, Coreea de Sud.

 5. EG S.P.A.

  Italia

  Compania EG S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Medii de cultura, Produse farmaceutice, și Medii de cultura. Are sediul în Milano, Italia.

 1. CAMBREX PROFARMACO MILANO S.R.L.

  Italia

  Compania CAMBREX PROFARMACO MILANO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Medii de cultura, Produse farmaceutice, și Medii de cultura. Are sediul în Paullo, Italia.

 2. CHENGDU SHU CULTURE COMMUNICATIONS LIMITED

  China

  Compania CHENGDU SHU CULTURE COMMUNICATIONS LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Medii de cultura. Are sediul în Chengdu, China.

 1. PLANET PHARMA S.P.A.

  Italia

  Compania PLANET PHARMA S.P.A., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Medii de cultura, Produse farmaceutice, și Medii de cultura. Are sediul în Cinisello Balsamo, Italia.

 2. COROFAR

  Italia

  Compania COROFAR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Medii de cultura, Produse farmaceutice, și Medii de cultura. Are sediul în Forli', Italia.

 3. BIOFER S.P.A.

  Italia

  Compania BIOFER S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Medii de cultura, Produse farmaceutice, și Medii de cultura. Are sediul în Medolla, Italia.

 4. APOTHEKE S.A.S. DI BEGGIO ALESSANDRO & C.

  Italia

  Compania APOTHEKE S.A.S. DI BEGGIO ALESSANDRO & C., care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Medii de cultura, Produse farmaceutice, și Medii de cultura. Are sediul în Fiesso D'artico, Italia.

 5. TEKNOFARMA S.P.A.

  Italia

  Compania TEKNOFARMA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Medii de cultura, Produse farmaceutice, și Medii de cultura. Are sediul în Torino, Italia.

 6. E - PHARMA TRENTO S.P.A.

  Italia

  Compania E - PHARMA TRENTO S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Medii de cultura, Produse farmaceutice, și Medii de cultura. Are sediul în Trento, Italia.

 7. TRIFARMA S.P.A.

  Italia

  Compania TRIFARMA S.P.A., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Medii de cultura, Produse farmaceutice, și Medii de cultura. Are sediul în Milano, Italia.

 8. FARMOS S.R.L.

  Italia

  Compania FARMOS S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Medii de cultura, Produse farmaceutice, și Medii de cultura. Are sediul în Valverde, Italia.

 1. CE.M.O.N. S.R.L.

  Italia

  Compania CE.M.O.N. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Medii de cultura, Produse farmaceutice, și Medii de cultura. Are sediul în Napoli, Italia.

 2. FAMECCANICA DATA S.P.A.

  Italia

  Compania FAMECCANICA DATA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Medii de cultura, Produse farmaceutice, și Medii de cultura. Are sediul în San Giovanni Teatino, Italia.

 3. CSL BEHRING S.P.A.

  Italia

  Compania CSL BEHRING S.P.A., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Medii de cultura, Produse farmaceutice, și Medii de cultura. Are sediul în Milano, Italia.

 4. ISTITUTO PROFILATTICO E FARMACEUTICO CANDIOLI S.P.A.

  Italia

  Compania ISTITUTO PROFILATTICO E FARMACEUTICO CANDIOLI S.P.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Medii de cultura, Produse farmaceutice, și Medii de cultura. Are sediul în Beinasco, Italia.

 5. TRUFFINI & REGGE' FARMACEUTICI S.R.L.

  Italia

  Compania TRUFFINI & REGGE' FARMACEUTICI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Medii de cultura, Produse farmaceutice, și Medii de cultura. Are sediul în Milano, Italia.

 6. S.A.L.A.R.S. S.P.A.

  Italia

  Compania S.A.L.A.R.S. S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Medii de cultura, Produse farmaceutice, și Medii de cultura. Are sediul în Como, Italia.

 7. HERING S.R.L.

  Italia

  Compania HERING S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Medii de cultura, Produse farmaceutice, și Medii de cultura. Are sediul în Modica, Italia.

 8. KRKA FARMACEUTICI MILANO S.R.L.

  Italia

  Compania KRKA FARMACEUTICI MILANO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Medii de cultura, Produse farmaceutice, și Medii de cultura. Are sediul în Milano, Italia.

 9. FARMASAN S.R.L.

  Italia

  Compania FARMASAN S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Medii de cultura, Produse farmaceutice, și Medii de cultura. Are sediul în Latina, Italia.

 10. PNK FARMACEUTICI S.R.L.

  Italia

  Compania PNK FARMACEUTICI S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Medii de cultura, Produse farmaceutice, și Medii de cultura. Are sediul în Castellalto, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit