• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • medicina si chirurgie - articole si furnituri

Rezultate pentru

Medicina si chirurgie - articole si furnituri - Import export

 1. SFM HOSPITAL PRODUCTS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Wholesale business with online shop for medical products: Gloves, syringes, cannula, intravenous catheters, winged cannula, medical plasters, kinesiology tape, infusion and transfusion, X-ray accessories

 2. AUDASIA HANDELSGESELLSCHAFT UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania AUDASIA HANDELSGESELLSCHAFT UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în München, Germania.

 3. GREINER BIO - ONE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania GREINER BIO - ONE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în Frickenhausen, Germania.

 4. CENTURION VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CENTURION VERTRIEBS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în Hildesheim, Germania.

 5. POLYCINE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania POLYCINE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bubble wrap films, Infusion bags, Medical packaging, Polypropylene films, Primary packaging, Packaging for the pharmaceutical industry, Port granules/medical compounds, Filling tubes for infusion bags, și drainage. Are sediul în Schiffweiler, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ROYALTRADE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ROYALTRADE GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în Herford, Germania.

 2. GEVUMED - MEDIZIN-INSTRUMENTE.DE

  Germania

  Compania GEVUMED - MEDIZIN-INSTRUMENTE.DE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în Tuttlingen, Germania.

 3. TALIVENDA LLC

  Rusia

  Compania TALIVENDA LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Articole de unica folosinta pentru chirurgie, Ingrijiri estetice - instrumente, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Articole de unica folosinta pentru chirurgie, Ingrijiri estetice - instrumente, și accessories for vending machines. Are sediul în Yoshkar-Ola, Rusia.

 4. AIP DEVELOPPEMENT SA

  Belgia

  Compania AIP DEVELOPPEMENT SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse veterinare, Instrumentar de medicina veterinara, sutures, Produse veterinare, și Instrumentar de medicina veterinara. Are sediul în Olne, Belgia.

 5. CONSUMER AD GMBH

  Germania

  Compania CONSUMER AD GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în Ransbach-Baumbach, Germania.

 1. MEDICOUNTER GMBH

  Germania

  Compania MEDICOUNTER GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în Norderstedt, Germania.

 2. W. BLASER AG

  Elvetia

  Compania W. BLASER AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Farmaceutice - produse de baza si auxiliare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Chirurgie - aparate si echipamente, Chirurgie - instrumente, Medicina si chirurgie - articole si furnituri, Produse farmaceutice, Chirurgie - aparate si echipamente, Chirurgie - instrumente, și Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în Burgdorf, Elvetia.

 1. MADER MEDICAL SYSTEMS INH. KLAUS MADER

  Austria

  Compania MADER MEDICAL SYSTEMS INH. KLAUS MADER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în Jenbach, Austria.

 2. M.C. MEDIZINTECHNIK-EXPORT GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania M.C. MEDIZINTECHNIK-EXPORT GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chirurgie - instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Medicina si chirurgie - articole si furnituri, endoscopy, și Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în Wurmlingen, Germania.

 3. EMA CARE INH. MARC FREUNDEL

  Germania

  Compania EMA CARE INH. MARC FREUNDEL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în Hamburg, Germania.

 4. KAISER & TAPPE GMBH

  Germania

  Compania KAISER & TAPPE GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în Barnstorf, Germania.

 5. FARSTAR MEDICAL GMBH

  Germania

  Compania FARSTAR MEDICAL GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în Barsbüttel, Germania.

 6. EXCELLENT-WORK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG

  Germania

  Compania EXCELLENT-WORK UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT) & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în Vechelde, Germania.

 7. FORNI MEDICAL GMBH

  Elvetia

  Compania FORNI MEDICAL GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în Kradolf, Elvetia.

 8. SWISS MEDICAL DEPOT AG

  Elvetia

  Compania SWISS MEDICAL DEPOT AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în Hauptwil, Elvetia.

 1. MONUITE GMBH

  Elvetia

  Compania MONUITE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în Luzern, Elvetia.

 2. YOURHYG GMBH

  Germania

  Compania YOURHYG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în Balingen, Germania.

 3. MEDICAL GROUP GERMANY

  Germania

  Compania MEDICAL GROUP GERMANY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în Köln, Germania.

 4. MEDBONE®- MEDICAL DEVICES

  Portugalia

  Compania MEDBONE®- MEDICAL DEVICES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dental bone regeneration. Are sediul în Sintra, Portugalia.

 5. ENDOSONO-ÜBERZIEHER.DE

  Germania

  Compania ENDOSONO-ÜBERZIEHER.DE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în Langenfeld, Germania.

 6. NEOS SURGERY S.L.

  Spania

  Compania NEOS SURGERY S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în San Sebastián-Donostia, Spania.

 7. DEAS SRL

  Italia

  Compania DEAS SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Articole de unica folosinta pentru chirurgie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Medicina si chirurgie - articole si furnituri, catheters, disposable medical articles, și Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în Castel Bolognese, Italia.

 8. TIMM & KRÜGER GBR

  Germania

  Compania TIMM & KRÜGER GBR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în Laboe, Germania.

 9. NOVIDION GMBH

  Germania

  Compania NOVIDION GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în Köln, Germania.

 10. DEHENHOF GMBH

  Austria

  Compania DEHENHOF GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Medicina si chirurgie - articole si furnituri. Are sediul în St. Peter In Der Au, Austria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Medicina si chirurgie - articole si furnituri - Import export

Număr de rezultate

6.175 Intreprinderile