• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • maturi

Rezultate pentru

Maturi - Import export

 1. FRIDOLIN MÜLLER

  Germania

  Verified by europages badge

  Production of deburring brushes, cylindrical brushes, tube brushes, technical brushes, wire brushes, nylon brushes, twisted brushes, brushes for washing systems, truck wash brushes, car wash brushes. The Fridolin Müller company was founded in 1952 under the name of Tierhaarverwertung Fridolin Müller. It worked with cattle hair, some of which came from German cattle. Most of it, however, was imported from America. These hairs were processed in four working operations to create the so-called "bakers' bundles". The working operations included: Loosening the hairs using a so-called "hair-wolf", heckling them (which means combing them into one direction), "pulling" the hairs to different lengths and then binding the different lengths to make "bakers' bundles". Those bundles were then delivered to the paint brush factories. Machines were used for some of the individual working operations. From about 1969, brushes for carwashes were also produced. 1972 was the beginning of the production of technical brushes. In that year, a company that mainly made powdering systems for confectioneries was taken over. Occasionally, that company also produced technical brushes. Over the years, powdering systems were marketed less, and they focused more and more on the production and marketing of technical brushes as well as car wash brushes and rollers for cleaning machines. The range includes a wide choice of cylindrical brushes.

 2. FORMEX PLASTIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FORMEX PLASTIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Maturi. Are sediul în Kevelaer, Germania.

 3. RALLOPACK AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania RALLOPACK AG, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Maturi. Are sediul în Bettlach, Elvetia.

 4. BÄUMER BETRIEBSHYGIENE VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BÄUMER BETRIEBSHYGIENE VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Maturi. Are sediul în Tönisvorst, Germania.

 5. BURGIA SAUERLAND GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania BURGIA SAUERLAND GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Maturi. Are sediul în Ratingen, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. SCHUHREINIGER & STOLLENREINIGER

  Germania

  Compania SCHUHREINIGER & STOLLENREINIGER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Maturi. Are sediul în Muldenhammer, Germania.

 2. PINSEL-WURM MALERWERKZEUGE GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania PINSEL-WURM MALERWERKZEUGE GMBH & CO.KG, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Maturi. Are sediul în Mutterstadt, Germania.

 3. VARIVENDO INHABER CHRISTIAN MEIER

  Germania

  Compania VARIVENDO INHABER CHRISTIAN MEIER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Maturi. Are sediul în Höhn, Germania.

 4. ADOLF FREY GMBH

  Germania

  Compania ADOLF FREY GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Maturi. Are sediul în Fürstenfeldbruck, Germania.

 5. CLEANAGENT MEHLFELD + GÖRING GMBH

  Germania

  Compania CLEANAGENT MEHLFELD + GÖRING GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Maturi. Are sediul în Kabelsketal, Germania.

 1. HEEMANN OHG FACHGROSSHANDEL FÜR HYGIENE UND SAUBERKEIT

  Germania

  Compania HEEMANN OHG FACHGROSSHANDEL FÜR HYGIENE UND SAUBERKEIT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Maturi. Are sediul în Falkensee, Germania.

 2. ENDRES GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania ENDRES GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Maturi. Are sediul în Würzburg, Germania.

 1. LAMPL & SCHREIBER GMBH

  Austria

  Compania LAMPL & SCHREIBER GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Maturi. Are sediul în Leonding, Austria.

 2. RAUSSER HANDELSFIRMA

  Elvetia

  Compania RAUSSER HANDELSFIRMA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Maturi. Are sediul în Ebmatingen, Elvetia.

 3. KEIL GMBH

  Germania

  Compania KEIL GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Maturi. Are sediul în Speyer, Germania.

 4. ANDREAS BÜRSTEN GMBH

  Germania

  Compania ANDREAS BÜRSTEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si intretinere, uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Maturi, Curatenie si intretinere - articole, Brushes, Maturi, Curatenie si intretinere - articole, și industrial hygiene. Are sediul în Aurich, Germania.

 5. ETS TEKNIK MAKINE SAN. DIS TIC. LTD. STI

  Turcia

  Compania ETS TEKNIK MAKINE SAN. DIS TIC. LTD. STI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Electricitate - aparate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Maturi, machines for industrial cleaning, floor washers for industrial cleaning, și Maturi. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. BROSSERIE THOMAS S.A.

  Franta

  Compania BROSSERIE THOMAS S.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Pensule si trafaleti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Maturi, Lavete de spalat pe jos, Maturi, Lavete de spalat pe jos, squeegees, și shovels. Are sediul în Chevry-cossigny, Franta.

 7. E-ŚRODKI CZYSTOŚCI

  Polonia

  Compania E-ŚRODKI CZYSTOŚCI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Maturi. Are sediul în Słopnice, Polonia.

 8. BUENA

  Grecia

  Compania BUENA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Maturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Domestic articles - plastic materials, garden chairs, door mats, și brush holder. Are sediul în Keratsini-Piraeus, Grecia.

 1. LERICAS DI STRAZZA LUIGI

  Italia

  Compania LERICAS DI STRAZZA LUIGI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Acoperirea constructiilor - lucrari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Maturi, Maturi, arbours and gazebos, și cane for pergolas and gardens. Are sediul în Monticiano, Italia.

 2. FIMM ITALIA S.P.A.

  Italia

  Compania FIMM ITALIA S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Maturi. Are sediul în Cerreto Guidi-Stabbia, Italia.

 3. SK STORE

  Slovacia

  Compania SK STORE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si intretinere, uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Maturi, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, și Maturi. Are sediul în Trnava, Slovacia.

 4. EVERCLEAN DI ERICA NERI

  Italia

  Compania EVERCLEAN DI ERICA NERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Maturi. Are sediul în Larciano, Italia.

 5. "ECO BROOMS" DOO

  Serbia

  Compania "ECO BROOMS" DOO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Maturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Curatenie si intretinere - articole, și Curatenie si intretinere - articole. Are sediul în Selenca, Serbia.

 6. FOREST CAMP INDUSTRIES

  Ucraina

  Compania FOREST CAMP INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Maturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemne de foc, waterproofing, beech and oak wood for burning, Lemne de foc, și charcoal. Are sediul în Chernivtsy, Ucraina.

 7. ADIDAC COMIMPEX

  Romania

  Compania ADIDAC COMIMPEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Maturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manere din lemn, și Manere din lemn. Are sediul în Salonta, Romania.

 8. NÖLLE PROFI BRUSH

  Germania

  Compania NÖLLE PROFI BRUSH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Maturi, Perii si pensule, Maturi, Perii si pensule, Cleaning articles, și Technical brushes. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 9. ALEKSI KOMPANI DOO

  Serbia

  Compania ALEKSI KOMPANI DOO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Maturi. Are sediul în Selenca, Serbia.

 10. METLARA TRUSINA DOO

  Serbia

  Compania METLARA TRUSINA DOO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Maturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Brooms, și broom millet. Are sediul în Selenča, Serbia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit