• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • materii prime pentru fabricarea cartonului

Rezultate pentru

Materii prime pentru fabricarea cartonului - Import export

 1. PENTA PATTERN & MODEL LTD

  Regatul Unit

  Compania PENTA PATTERN & MODEL LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea cartonului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile 3- and 5-axis CNC machining, și composites. Are sediul în Hinckley, Regatul Unit.

 2. LIGHTBOARD SA

  Elvetia

  Compania LIGHTBOARD SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea cartonului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile honeycomb paper, paper and paperboard packaging, cardboard displays, și digital printing. Are sediul în Neuchatel, Elvetia.

 3. BREAN LLC

  Ucraina

  Compania BREAN LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea cartonului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile edible animal fats, flocculating agents for water treatment, și wood veneering. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 4. KATSAN KUTU VA AMBALAJ SAN. TIC. LTD.

  Turcia

  Compania KATSAN KUTU VA AMBALAJ SAN. TIC. LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea cartonului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile medicine bins, call centre, glue for packaging, și cartoners for packing. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. OJSC "SLONIM PAPER AND CARDBOARD PLANT "ALBERTIN"

  Belarus

  Compania OJSC "SLONIM PAPER AND CARDBOARD PLANT "ALBERTIN", este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea cartonului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carton - fabricare, Carton ondulat, Hartie de uz sanitar, Tuburi din carton, Carton - fabricare, Carton ondulat, Hartie de uz sanitar, și Tuburi din carton. Are sediul în Slonim, Belarus.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MIOPAPER CARDBOARD PAPER PACKAGING FACTORY

  Turcia

  Compania MIOPAPER CARDBOARD PAPER PACKAGING FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea cartonului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile honeycomb paper, paper, Cardboard, și brown kraft paper. Are sediul în Ankara, Turcia.

 2. SUNSER ENDÜSTRIYEL

  Turcia

  Compania SUNSER ENDÜSTRIYEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru fabricarea cartonului, glue for packaging, starch and maize dextrin, și Materii prime pentru fabricarea cartonului. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 3. WEGA RECYCLING S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania WEGA RECYCLING S.R.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea cartonului. Are sediul în Praha, Republica Ceha.

 4. G B A PEN CO LTD

  Regatul Unit

  Compania G B A PEN CO LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru fabricarea cartonului, și Materii prime pentru fabricarea cartonului. Are sediul în Chelmsford, Regatul Unit.

 5. PAPER CRAFT

  Regatul Unit

  Compania PAPER CRAFT, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru fabricarea cartonului, și Materii prime pentru fabricarea cartonului. Are sediul în Washington, Regatul Unit.

 1. STORA ENSO UK LTD

  Regatul Unit

  Compania STORA ENSO UK LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru fabricarea cartonului, și Materii prime pentru fabricarea cartonului. Are sediul în Orpington, Regatul Unit.

 2. CHAPELTON BOARD SALES

  Regatul Unit

  Compania CHAPELTON BOARD SALES, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru fabricarea cartonului, și Materii prime pentru fabricarea cartonului. Are sediul în Aylesford, Regatul Unit.

 1. GRACE PAPER AND BOARD SRL

  Belgia

  Compania GRACE PAPER AND BOARD SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea cartonului. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paper. Are sediul în Brussels, Belgia.

 2. HAINENKO LTD

  Regatul Unit

  Compania HAINENKO LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru fabricarea cartonului, și Materii prime pentru fabricarea cartonului. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. LINDEN PAPER & BOARD

  Regatul Unit

  Compania LINDEN PAPER & BOARD, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru fabricarea cartonului, și Materii prime pentru fabricarea cartonului. Are sediul în Rochdale, Regatul Unit.

 4. OSTERMANN UK

  Regatul Unit

  Compania OSTERMANN UK, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru fabricarea cartonului, și Materii prime pentru fabricarea cartonului. Are sediul în Droitwich, Regatul Unit.

 5. MEGA - BOX JAROSLAW KONWENT

  Polonia

  Compania MEGA - BOX JAROSLAW KONWENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea cartonului. Are sediul în Dobre, Polonia.

 6. NURETTIN USTA PRES KARTON

  Turcia

  Compania NURETTIN USTA PRES KARTON, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea cartonului. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 7. BURGO (UK) LTD

  Regatul Unit

  Compania BURGO (UK) LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru fabricarea cartonului, și Materii prime pentru fabricarea cartonului. Are sediul în Milton Keynes, Regatul Unit.

 8. ELLIOTT BAXTER & CO LTD

  Regatul Unit

  Compania ELLIOTT BAXTER & CO LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru fabricarea cartonului, și Materii prime pentru fabricarea cartonului. Are sediul în Bristol, Regatul Unit.

 1. FORWARD PRODUCTS

  Regatul Unit

  Compania FORWARD PRODUCTS, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru fabricarea cartonului, și Materii prime pentru fabricarea cartonului. Are sediul în Bromsgrove, Regatul Unit.

 2. H H PEGG LTD

  Regatul Unit

  Compania H H PEGG LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru fabricarea cartonului, și Materii prime pentru fabricarea cartonului. Are sediul în Southampton, Regatul Unit.

 3. WARREN BOARD SALES LTD

  Regatul Unit

  Compania WARREN BOARD SALES LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru fabricarea cartonului, și Materii prime pentru fabricarea cartonului. Are sediul în Leicester, Regatul Unit.

 4. COLOMBIER UK LTD

  Regatul Unit

  Compania COLOMBIER UK LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru fabricarea cartonului, și Materii prime pentru fabricarea cartonului. Are sediul în Sittingbourne, Regatul Unit.

 5. LUMIPAPER LTD

  Regatul Unit

  Compania LUMIPAPER LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru fabricarea cartonului, și Materii prime pentru fabricarea cartonului. Are sediul în Stowmarket, Regatul Unit.

 6. ZEBRA PEN (UK) LTD

  Regatul Unit

  Compania ZEBRA PEN (UK) LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru fabricarea cartonului, și Materii prime pentru fabricarea cartonului. Are sediul în Surbiton, Regatul Unit.

 7. NORTHERN PAPER BOARD LTD

  Regatul Unit

  Compania NORTHERN PAPER BOARD LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru fabricarea cartonului, și Materii prime pentru fabricarea cartonului. Are sediul în Skipton, Regatul Unit.

 8. HIGHLAND PAPER

  Regatul Unit

  Compania HIGHLAND PAPER, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru fabricarea cartonului, și Materii prime pentru fabricarea cartonului. Are sediul în Grantown-On-Spey, Regatul Unit.

 9. INTERSOURCE

  Regatul Unit

  Compania INTERSOURCE, care își desfășoară activitatea în domeniul Hartie - fabricare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materii prime pentru fabricarea cartonului, și Materii prime pentru fabricarea cartonului. Are sediul în Bristol, Regatul Unit.

 10. I H R IDEAL HOME RANGE (UK) LTD

  Regatul Unit

  Compania I H R IDEAL HOME RANGE (UK) LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Materii prime pentru fabricarea cartonului. Are sediul în Stroud, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit