• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • materiale si echipament feroviar

Rezultate pentru

Materiale si echipament feroviar - Import export

 1. EUROSTONE HERMELER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania EUROSTONE HERMELER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Manipulare continua a marfurilor - sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte pentru modelarea metalelor, Masini-unelte de taiat, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Masini-unelte pentru modelarea metalelor - piese si accesorii, Masini-unelte pentru prelucrarea metalelor - piese si accesorii, Teleferice, telescaune, telecabine, Ascensoare, lifturi pentru marfuri, scari rulante, Materiale si echipament feroviar, și Inchiriere de echipamente industriale. Are sediul în Haltern Am See, Germania.

 2. FAHRZEUG-TECHNIK HATTINGEN DRESELER UND STEPHAN GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FAHRZEUG-TECHNIK HATTINGEN DRESELER UND STEPHAN GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. Are sediul în Hattingen, Germania.

 3. DAXI SA

  Belgia

  Compania DAXI SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tramvaie - materiale si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale si echipament feroviar, locomotives, railway points equipment, Materiale si echipament feroviar, și railway track devices. Are sediul în Jumet, Belgia.

 4. POUGET

  Franta

  Compania POUGET, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile manual and motorised rail loaders. Are sediul în Stains Cedex, Franta.

 5. KST LIGHTING

  Belgia

  Compania KST LIGHTING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. Are sediul în Wandre, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. PATRY

  Franta

  Compania PATRY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sine din metale feroase, Sine din metale feroase, și Points and crossings for railway lines. Are sediul în Persan, Franta.

 2. SEISENBACHER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania SEISENBACHER GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aeronautical engineering, CNC bending parts, robotised welding, și CNC turned parts. Are sediul în Ybbsitz, Austria.

 3. FRANZ KAMINSKI WAGGONBAU GMBH

  Germania

  Compania FRANZ KAMINSKI WAGGONBAU GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. Are sediul în Hameln, Germania.

 4. KUNSHAN ALEX RAILWAY FASTENING CO., LTD.

  China

  Compania KUNSHAN ALEX RAILWAY FASTENING CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. Are sediul în Kunshan, China.

 5. GEISMAR

  Franta

  Compania GEISMAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cai ferate - lucrari si intretinere, railway line revamping, Cai ferate - lucrari si intretinere, construction of railway lines, și vehicles for repairing railroad electrical lines. Are sediul în Neuilly Sur Seine, Franta.

 1. LIMITED LIABILITY COMPANY RICH

  Ucraina

  Compania LIMITED LIABILITY COMPANY RICH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. Are sediul în Dnepr, Ucraina.

 2. PROMMASHMETAL LTD

  Ucraina

  Compania PROMMASHMETAL LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Poduri rulante. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale si echipament feroviar, metal warping, și Materiale si echipament feroviar. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 1. BUREAU MERTENS

  Belgia

  Compania BUREAU MERTENS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Trains - equipment and rolling stock, și industrial springs. Are sediul în Ceroux-mousty, Belgia.

 2. TK E-INDUSTRIEMONTAGE GMBH

  Germania

  Compania TK E-INDUSTRIEMONTAGE GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. Are sediul în Duisburg, Germania.

 3. IBRE SARL

  Franta

  Compania IBRE SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, Metrouri - materiale si echipamente, Tramvaie - materiale si echipamente, Rail brake disc, și cast iron foundry. Are sediul în Sens, Franta.

 4. LOHISSE

  Belgia

  Compania LOHISSE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule - accesorii si echipamente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale si echipament feroviar, Materiale si echipament feroviar, interior decoration and furnishings, interior outfitting, și Interior remodelling. Are sediul în Asse, Belgia.

 5. LLC "ZAPOROZHYE MECHANICAL FACTORY"

  Ucraina

  Compania LLC "ZAPOROZHYE MECHANICAL FACTORY", este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile diesel locomotives, electric locomotives, și casting. Are sediul în Zaporizhzhya, Ucraina.

 6. HJ SKELTON AND CO LTD

  Regatul Unit

  Compania HJ SKELTON AND CO LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. Are sediul în Thatcham, Regatul Unit.

 7. ADAMANTINVEST

  Ucraina

  Compania ADAMANTINVEST, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spare parts for compressors, replacement parts for pumps, spare parts for industrial machines, și spare parts for hydraulic equipment. Are sediul în Sumy, Ucraina.

 8. GEATECH GROUP SRL

  Italia

  Compania GEATECH GROUP SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Rail vehicles - materials and equipment, și machines and equipment for building and maintenance of railway lines. Are sediul în Altedo, Italia.

 1. PROCALY SERVICES

  Franta

  Compania PROCALY SERVICES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sarma si cablu din metale feroase, Sarma si cablu din metale feroase, industrial engineering, electric equipment and tools, și fine panel work. Are sediul în Vourles, Franta.

 2. LACKNER.PM – INGENIEURBÜRO FÜR PROJEKTPLANUNG UND REALISIERUNG

  Germania

  Compania LACKNER.PM – INGENIEURBÜRO FÜR PROJEKTPLANUNG UND REALISIERUNG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. Are sediul în Landau, Germania.

 3. INFRABEL

  Belgia

  Compania INFRABEL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Cai ferate - lucrari si intretinere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale si echipament feroviar, Sistem de securitate feroviara, Semnalizare feroviara electrica - sisteme si echipamente, Materiale si echipament feroviar, Sistem de securitate feroviara, construction of railway lines, și Semnalizare feroviara electrica - sisteme si echipamente. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. MFI - MATÉRIEL FERROVIAIRE ET INDUSTRIEL S.A.

  Franta

  Compania MFI - MATÉRIEL FERROVIAIRE ET INDUSTRIEL S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wagons, locomotives, și cargo wagons. Are sediul în Strasbourg, Franta.

 5. SOMAFEL - ENGENHARIA E OBRAS FERROVIARIAS, S.A.

  Portugalia

  Compania SOMAFEL - ENGENHARIA E OBRAS FERROVIARIAS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fundatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale si echipament feroviar, Lucrari publice - antreprenori, Materiale si echipament feroviar, și Lucrari publice - antreprenori. Are sediul în Porto Salvo, Portugalia.

 6. H.J.SKELTON & CO.,LIMITED

  Regatul Unit

  Compania H.J.SKELTON & CO.,LIMITED, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. Are sediul în Thatcham, Regatul Unit.

 7. LOGIPLUS

  Belgia

  Compania LOGIPLUS, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale si echipament feroviar, Semnalizare feroviara electrica - sisteme si echipamente, Materiale si echipament feroviar, Semnalizare feroviara electrica - sisteme si echipamente, industrial electronic components, și Electronic components. Are sediul în Charleroi, Belgia.

 8. WEGH GROUP S.P.A.

  Italia

  Compania WEGH GROUP S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tramway and railway superstructure, și Trains - equipment and rolling stock. Are sediul în Fornovo Di Taro, Italia.

 9. NATOPART

  Spania

  Compania NATOPART, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vehicule militare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Nave - aparate si echipamente, Materiale si echipament feroviar, accessories and spare parts, Aircraft - instruments and equipment, Nave - aparate si echipamente, și Materiale si echipament feroviar. Are sediul în Madrid, Spania.

 10. ETS ERSATZ-TEILE SCHIENENFAHRZEUGE GMBH

  Germania

  Compania ETS ERSATZ-TEILE SCHIENENFAHRZEUGE GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si echipament feroviar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Locomotive - materiale si echipamente, Trains - equipment and rolling stock, parts and accessories for rail systems for handling merchandise, Locomotive - materiale si echipamente, și Rail vehicles - materials and equipment. Are sediul în Bönen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Materiale si echipament feroviar - Import export

Număr de rezultate

14.817 Intreprinderile