• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • materiale din ceramica refractara

Rezultate pentru

Materiale din ceramica refractara - Import export

 1. HENZE BORON NITRIDE PRODUCTS AG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania HENZE BORON NITRIDE PRODUCTS AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale din ceramica refractara. Are sediul în Lauben, Germania.

 2. KANNEGIESSER KERAMIK SAXONIA FEINSTEINZEUG MANUFAKTUR OHG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KANNEGIESSER KERAMIK SAXONIA FEINSTEINZEUG MANUFAKTUR OHG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale din ceramica refractara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pots of flowers, Ornamental ceramics, Decorative item, handmade, lamps for aromas, Fine ceramics, Household ceramics, gift items, Ceramic gift items, și Plaster casting moulds. Are sediul în Neukirch, Germania.

 3. HARTSTOFFTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania HARTSTOFFTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ceramica - produse pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Materiale din ceramica refractara, Materii prime pentru industria ceramicii, ceramics, electrical ceramics, technical, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Materiale din ceramica refractara, și Materii prime pentru industria ceramicii. Are sediul în Jestetten, Germania.

 4. CERAFRANCE INDUSTRIE

  Franta

  Compania CERAFRANCE INDUSTRIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale din ceramica refractara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile crucibles, și cups. Are sediul în Ferrières-En-Bray, Franta.

 5. CEREX

  Regatul Unit

  Compania CEREX, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale din ceramica refractara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile crucibles. Are sediul în Sheffield, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ANADOLU MUHENDISLIK METALURJI REFRAKTER SAN.VE TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania ANADOLU MUHENDISLIK METALURJI REFRAKTER SAN.VE TIC.LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale din ceramica refractara. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 2. REFRACTARIA

  Spania

  Compania REFRACTARIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale din ceramica refractara, concrete, cement, Materiale din ceramica refractara, și isolators. Are sediul în El Berrón/siero-Asturias, Spania.

 3. C.I.T. SR.L. COSTRUZIONI IMPIANTI TECNOLOGICI

  Italia

  Compania C.I.T. SR.L. COSTRUZIONI IMPIANTI TECNOLOGICI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale din ceramica refractara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale si produse refractare, industrial insulation, Materiale si produse refractare, și reflective coverings. Are sediul în Sarrach, Italia.

 4. ZIBO HITECH MATERIAL CO.,LTD

  China

  Compania ZIBO HITECH MATERIAL CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale din ceramica refractara. Are sediul în Zibo, China.

 5. IDEVIT SERAMIK SANAYI VE TICARET A.S.

  Turcia

  Compania IDEVIT SERAMIK SANAYI VE TICARET A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale din ceramica refractara. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. CERAQUITAINE

  Franta

  Compania CERAQUITAINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica artizanala, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Materiale din ceramica refractara, Materii prime pentru industria ceramicii, Ceramica artizanala, Ceramica, portelan si faianta - produse pentru industrie, Materiale din ceramica refractara, și Materii prime pentru industria ceramicii. Are sediul în Saint-Aulaye, Franta.

 2. TUGMAKSAN

  Turcia

  Compania TUGMAKSAN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fabrici de caramida - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale din ceramica refractara, Brick machine, și Materiale din ceramica refractara. Are sediul în Eskisehir, Turcia.

 1. SIRIUS BINA ÇÖZÜMLERI

  Turcia

  Compania SIRIUS BINA ÇÖZÜMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale din ceramica refractara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile toiletry vending machines, fire resistant insulation, și waterproofing materials for construction work. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. IPS CERAMICS LTD

  Regatul Unit

  Compania IPS CERAMICS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale din ceramica refractara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile quartz. Are sediul în Stoke-On-Trent,, Regatul Unit.

 3. PRERISH TRI

  Regatul Unit

  Compania PRERISH TRI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale din ceramica refractara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Quartz and quartzites. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. C-TECHNOLOGY

  Olanda

  Compania C-TECHNOLOGY, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla si ceramica - utilaje si materiale pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ceramica - utilaje pentru industrie, Ceramica - produse pentru industrie, Materiale din ceramica refractara, Ceramica, componente - electricitate, Ceramica - utilaje pentru industrie, Ceramica - produse pentru industrie, Materiale din ceramica refractara, și Ceramica, componente - electricitate. Are sediul în Waalwijk, Olanda.

 5. CARBOSYSTEM

  Spania

  Compania CARBOSYSTEM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale din ceramica refractara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tungsten carbide. Are sediul în Madrid, Spania.

 6. TOGO D.O.O.

  Slovenia

  Compania TOGO D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale din ceramica refractara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile refractory materials, ceramic refractory materials, și refractory concrete. Are sediul în Poljčane, Slovenia.

 7. METAL FILTRATION LIMITED

  Regatul Unit

  Compania METAL FILTRATION LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale din ceramica refractara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile diecasting foundry products, ceramic refractory materials, și crucibles. Are sediul în Retford, Regatul Unit.

 8. WEARTECH SP. Z.O.O.

  Polonia

  Compania WEARTECH SP. Z.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale din ceramica refractara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Metale - utilaje si material, linings, anti-wear, metal sheets, și Metale - utilaje si material. Are sediul în Skawina, Polonia.

 1. HIGHLIVES TECHNICAL CERAMIC CO., LTD

  Germania

  Compania HIGHLIVES TECHNICAL CERAMIC CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale din ceramica refractara. Are sediul în Redwitz, Germania.

 2. REFRALIA S.L

  Spania

  Compania REFRALIA S.L, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale din ceramica refractara. Are sediul în Señorio De Illescas, Spania.

 3. JOSÉ CARLOS & FÁTIMA SANTOS LDA

  Portugalia

  Compania JOSÉ CARLOS & FÁTIMA SANTOS LDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale din ceramica refractara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chimney ducts for ovens and barbecues, și Barbecues with oven. Are sediul în Grimancelos, Portugalia.

 4. YIXING ZHONGCUN KILN PRODUCTS CO., LTD

  China

  Compania YIXING ZHONGCUN KILN PRODUCTS CO., LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale din ceramica refractara. Are sediul în yixing, China.

 5. ZIBO ZHANYI ADVANCED CERAMIC CO.,LTD.

  China

  Compania ZIBO ZHANYI ADVANCED CERAMIC CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale din ceramica refractara. Are sediul în Zibo, China.

 6. AVIGNON CERAMIC

  Franta

  Compania AVIGNON CERAMIC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale din ceramica refractara. Are sediul în Bruere Allichamps, Franta.

 7. REFRACTARIA, S.A.

  Spania

  Compania REFRACTARIA, S.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Materiale din ceramica refractara, refractory concrete, și Materiale din ceramica refractara. Are sediul în Siero, Spania.

 8. THERMSTRONG CORPORATION

  China

  Compania THERMSTRONG CORPORATION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale din ceramica refractara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ceramic fibers. Are sediul în Shanghai, China.

 9. FUTONG INDUSTRY INC.

  China

  Compania FUTONG INDUSTRY INC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale din ceramica refractara. Are sediul în Zhengzhou, China.

 10. ZIBO JIUQIANG REFRACTORY CO.,LTD

  China

  Compania ZIBO JIUQIANG REFRACTORY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale din ceramica refractara. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile ceramic fibre fabrics. Are sediul în Zibo, China.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Materiale din ceramica refractara - Import export

Număr de rezultate

3.929 Intreprinderile