• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • matase - fibre

Rezultate pentru

Matase - fibre - Import export

 1. CRAVATE - CRAVATE ONLINE - NECKTIES

  Romania

  Finding high-quality, wallet-friendly menswear shouldn’t be difficult. That’s why we founded www.Cravatepedia.ro. With our obsessive attention to detail and dedication to creating the best shopping experience anywhere, it’s no wonder our customers return year after year.

 2. AUBIJOUX LA SOIE

  Belgia

  Compania AUBIJOUX LA SOIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fulare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matase - tesaturi, Matase - fibre, Matase - tesaturi, și Matase - fibre. Are sediul în Wandre, Belgia.

 3. F. X. DUTZENBERG

  Germania

  Compania F. X. DUTZENBERG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fibre. Are sediul în Krefeld, Germania.

 4. SEIDENHANDEL HALLER

  Lituania

  Compania SEIDENHANDEL HALLER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile finishing dyeing, și pure silk. Are sediul în Utena, Lituania.

 5. WM H BENNETT & SONS LTD

  Regatul Unit

  Compania WM H BENNETT & SONS LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse lactate, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Branzeturi, Sucuri de fructe si legume, Produse lactate, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Branzeturi, și Sucuri de fructe si legume. Are sediul în Stockport, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LENZING FIBERS GMBH

  Austria

  Compania LENZING FIBERS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fibre artificiale si sintetice, Matase - fibre, Fibre artificiale si sintetice, și Matase - fibre. Are sediul în Heiligenkreuz, Austria.

 2. SEIDENWEBEREI PONGS GMBH

  Germania

  Compania SEIDENWEBEREI PONGS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matase - fibre, Tesaturi, Matase - fibre, și Tesaturi. Are sediul în Mühltroff, Germania.

 3. PORT OF SILK OSTASIATISCHER SEIDEN - IMPORT L. ROLOFF NACHF. E.K.

  Germania

  Compania PORT OF SILK OSTASIATISCHER SEIDEN - IMPORT L. ROLOFF NACHF. E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matase - fibre, și Matase - fibre. Are sediul în Hamburg, Germania.

 4. DUNAVSKA KOPRINA SA

  Bulgaria

 5. MAISON HENRY BERTRAND (ENGLAND) LIMITED

  Regatul Unit

 1. KOPRINA JSC

  Bulgaria

 2. MIROGLIO BULGARIA E O O D

  Bulgaria

 1. MANIFATTURA M77 S.A.S.

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MANIFATTURA M77 S.A.S., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lana - fire si fibre, Matase - fire si fibre, Fire si tesaturi elastice, Bumbac - fire si fibre, In - fire si fibre, Fire tehnice textile, nylon yarn, Lana - fire si fibre, și Matase - fire si fibre. Are sediul în Lenta, Italia.

 2. TOWERS KEÇECI HALI TEKS. SAN. TIC. LTD. ŞTI

  Turcia

  Compania TOWERS KEÇECI HALI TEKS. SAN. TIC. LTD. ŞTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fire si fibre. Are sediul în Gaziantep, Turcia.

 3. TESSITURA ATTILIO IMPERIALI S.P.A.

  Italia

  Compania TESSITURA ATTILIO IMPERIALI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matase - tesaturi, fabrics and materials, silk, Matase - tesaturi, și tie fabrics. Are sediul în Lurate Caccivio, Italia.

 4. KARATAS IPLIK SANAYI VE DIS TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turcia

  Compania KARATAS IPLIK SANAYI VE DIS TICARET LIMITED ŞIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile weaving yarns. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. FILATI ITALIANI

  Italia

  Compania FILATI ITALIANI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire si fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matase - fire si fibre, In - fire si fibre, Matase - fire si fibre, In - fire si fibre, și cashmere. Are sediul în Terni, Italia.

 6. PANDATEX GMBH

  Germania

  Compania PANDATEX GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fire elastice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fibre textile naturale, Fire tehnice textile, Fire si fibre artificiale si sintetice, Matase - fire si fibre, Fibre textile naturale, Fire tehnice textile, Fire si fibre artificiale si sintetice, și Matase - fire si fibre. Are sediul în Ibbenbueren, Germania.

 7. MOULINAGE DE LA RIVE - MICHEL BLANC

  Franta

  Compania MOULINAGE DE LA RIVE - MICHEL BLANC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire si tesaturi elastice, Fire si fibre textile naturale, Fire si fibre artificiale si sintetice, Silk thread, Fire si tesaturi elastice, Fire si fibre textile naturale, și Fire si fibre artificiale si sintetice. Are sediul în Yssingeaux, Franta.

 8. AKSEN TEKSTIL

  Turcia

  Compania AKSEN TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile polyester spun yarns and threads, și cotton spun yarns and threads. Are sediul în Kahramanmaraş, Turcia.

 1. YARNS

  Spania

  Compania YARNS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile women's knit fabric trousers, woven fabrics, automotive yarns, și yarns. Are sediul în Malaga, España, Spania.

 2. TORCITURA DI DOLZAGO SRL

  Italia

  Compania TORCITURA DI DOLZAGO SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matase - tesaturi, și Matase - tesaturi. Are sediul în Dolzago, Italia.

 3. O.B. STOCK ( S.A.S. )

  Italia

  Compania O.B. STOCK ( S.A.S. ), care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tesaturi pentru mobilier, Matase - fire si fibre, Tesaturi pentru mobilier, și Matase - fire si fibre. Are sediul în Prato, Italia.

 4. TÜRKAYLAR TEKSTIL

  Turcia

  Compania TÜRKAYLAR TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fire si fibre. Are sediul în U?ak, Turcia.

 5. ARGENTI SETERIE S.P.A.

  Italia

  Compania ARGENTI SETERIE S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matase - fire si fibre, Matase - tesaturi, Matase - fire si fibre, și Matase - tesaturi. Are sediul în Tavernerio, Italia.

 6. TESSITURA PURICELLI S.R.L.

  Italia

  Compania TESSITURA PURICELLI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matase - fire si fibre, Matase - tesaturi, Matase - fire si fibre, și Matase - tesaturi. Are sediul în Montano Lucino, Italia.

 7. MANIFATT. TESSILE RISALITI S.R.L.

  Italia

  Compania MANIFATT. TESSILE RISALITI S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bumbac - fire si fibre, Matase - fire si fibre, Bumbac - fire si fibre, și Matase - fire si fibre. Are sediul în Montemurlo, Italia.

 8. SERICA DELLA MARCA S.R.L.

  Italia

  Compania SERICA DELLA MARCA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Matase - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matase - tesaturi, natural silk fibers, și Matase - tesaturi. Are sediul în Follina, Italia.

 9. FLOS SCANDINAVIA A/S

  Danemarca

  Compania FLOS SCANDINAVIA A/S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Iuta - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lana - fire si fibre, Matase - fire si fibre, Bumbac - fire si fibre, Lana - fire si fibre, Matase - fire si fibre, și Bumbac - fire si fibre. Are sediul în Koebenhavn Sv, Danemarca.

 10. NELLA S.R.L.

  Italia

  Compania NELLA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Matase - fire si fibre, Lana - tesaturi, Matase - fire si fibre, și Lana - tesaturi. Are sediul în Baricella, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit