• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • mastic

Rezultate pentru

Mastic - Import export

 1. EMFI

  Franta

  Verified by europages badge

  Founded in 1965, EMFI is located in Haguenau in Alsace. The company specialises in the production of adhesives and mastic for industry, construction and transport. EMFI produces polyurethane mastic, silicone mastic, hybrid, vinyl- and water-based adhesives and application equipment: guns, spatulas, combs, etc. Our research teams provide expert services to professionals in the industrial and construction sectors. Each year, we invest in new technologies to improve the performance of our workshops and products while reducing their environmental impact. Our adhesives and mastics are now essential products in the automotive and road, rail and sea transport sectors. We are proud to have obtained EcoVadis Gold, ISO 9001, ISO 14001 and ISO 45001 certification.

 2. ISO-ELEKTRA ELEKTROCHEMISCHE FABRIK GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania ISO-ELEKTRA ELEKTROCHEMISCHE FABRIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mastic. Are sediul în Elze, Germania.

 3. PRIEUR DICHTSTOFFE

  Germania

  Compania PRIEUR DICHTSTOFFE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mastic. Are sediul în Lübeck, Germania.

 4. TEGUM AG

  Elvetia

  Compania TEGUM AG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Mastic. Are sediul în Frauenfeld, Elvetia.

 5. CETEC PRODUCTS, S.L.

  Spania

  Compania CETEC PRODUCTS, S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rasini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mastic, glassfibre, gelcoat, și Mastic. Are sediul în Igualada, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ENTRETIEN CHIMIE DISTRIBUTION SARL

  Franta

  Compania ENTRETIEN CHIMIE DISTRIBUTION SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mastic. Are sediul în Aubagne, Franta.

 2. ZIP LLC.

  Ucraina

  Compania ZIP LLC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuri, Mastic, Lacuri, și Mastic. Are sediul în Dneprodzerzhinsk, Ucraina.

 3. DEN BRAVEN BELGIUM

  Belgia

  Compania DEN BRAVEN BELGIUM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mastic, Mastic, polyurethane foams, și Bonding. Are sediul în Sint-Genesius-Rode, Belgia.

 4. BESTIMEX LTD

  Bulgaria

  Compania BESTIMEX LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mastic. Are sediul în Bulgaria, Bulgaria.

 5. SARL BJ PEINTURES

  Franta

  Compania SARL BJ PEINTURES, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cerneluri, Mastic, Cerneluri, și Mastic. Are sediul în Ruy, Franta.

 1. NOVOL SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania NOVOL SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele si lacuri, Vehicule - accesorii si echipamente, Vopsele si lacuri, și Vehicule - accesorii si echipamente. Are sediul în Komorniki, Polonia.

 2. SOC LEROUX

  Franta

  Compania SOC LEROUX, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cerneluri, Mastic, Cerneluri, și Mastic. Are sediul în Villiers Sur Tholon, Franta.

 1. MARGOLA

  Franta

  Compania MARGOLA, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cerneluri, Mastic, Cerneluri, și Mastic. Are sediul în Hasparren, Franta.

 2. TEGU

  Franta

  Compania TEGU, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cerneluri, Mastic, Cerneluri, și Mastic. Are sediul în St Leger Sous Cholet, Franta.

 3. SOCIETE NOUVELLE METOLUX

  Franta

  Compania SOCIETE NOUVELLE METOLUX, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cerneluri, Mastic, Cerneluri, și Mastic. Are sediul în Marquette Lez Lille, Franta.

 4. WALPLAST PRODUCTS PVT. LTD.

  India

  Compania WALPLAST PRODUCTS PVT. LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Mastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile water repellant lubricant. Are sediul în Vashi, India.

 5. CASTELLANO PEINTURES

  Franta

  Compania CASTELLANO PEINTURES, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cerneluri, Mastic, Cerneluri, și Mastic. Are sediul în Marseille, Franta.

 6. CIPADE - INDUSTRIA E INVESTIGACAO DE PRODUTOS ADESIVOS, S.A.

  Portugalia

  Compania CIPADE - INDUSTRIA E INVESTIGACAO DE PRODUTOS ADESIVOS, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cleiuri sintetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mastic, Lipici, adezivi si aplicatoare, Lipiciuri naturale, Mastic, Lipici, adezivi si aplicatoare, și Lipiciuri naturale. Are sediul în Sao Joao Da Madeira, Portugalia.

 7. VON ROLL FRANCE SA ETS. RÉSINES

  Franta

  Compania VON ROLL FRANCE SA ETS. RÉSINES, care își desfășoară activitatea în domeniul Mastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele si lacuri, Cerneluri, Vopsele si lacuri, și Cerneluri. Are sediul în Meyzieu, Franta.

 8. G.P.S.DI GATTUSO MICHELE E PICONE ANGELA S.N.C.

  Italia

  Compania G.P.S.DI GATTUSO MICHELE E PICONE ANGELA S.N.C., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mastic, mastics for construction work, și Mastic. Are sediul în Ravanusa, Italia.

 1. COULEURS PARIS

  Franta

  Compania COULEURS PARIS, care își desfășoară activitatea în domeniul Mastic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cerneluri, Vopsele si lacuri, Cerneluri, și Vopsele si lacuri. Are sediul în Breuil Le Sec, Franta.

 2. L'ARTISAN PASTELLIER

  Franta

  Compania L'ARTISAN PASTELLIER, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cerneluri, Mastic, Cerneluri, și Mastic. Are sediul în Albi, Franta.

 3. CHROMASCREEN

  Franta

  Compania CHROMASCREEN, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cerneluri, Mastic, Cerneluri, și Mastic. Are sediul în St Germain Des Fosses, Franta.

 4. WALTER UMWELT GMBH

  Germania

  Compania WALTER UMWELT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mastic, și Mastic. Are sediul în Saarbrücken, Germania.

 5. PPH PRODRYN MAREK KRAWCZYK

  Polonia

  Compania PPH PRODRYN MAREK KRAWCZYK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule - componente si piese mecanice, Mastic, Vehicule - componente si piese mecanice, și Mastic. Are sediul în Chorzów, Polonia.

 6. VERMALAC

  Franta

  Compania VERMALAC, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cerneluri, Mastic, Cerneluri, și Mastic. Are sediul în Martignat, Franta.

 7. TOPDOM D.O.O.

  Slovenia

  Compania TOPDOM D.O.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Utilaje pentru constructii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mastic, și Mastic. Are sediul în Dol Pri Ljubljani, Slovenia.

 8. RISANAMUR S.R.L.

  Italia

  Compania RISANAMUR S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mastic, stuccoes for metal, și Mastic. Are sediul în Cicerale, Italia.

 9. MASTIC S.L.

  Spania

  Compania MASTIC S.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. Are sediul în Palma, Spania.

 10. PSALTIRAS APOLLON SUCCESSORS

  Grecia

  Compania PSALTIRAS APOLLON SUCCESSORS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tencuiala - masticuri si produse de etansare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mastic, și Mastic. Are sediul în Athens, Grecia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit