• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masline

Rezultate pentru

Masline - Import export

 1. OLIO CALVI

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania OLIO CALVI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ulei de masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline conservate, Legume in otet, Sosuri, Conserve de legume in ulei, Conserve de peste, fructe de mare si melci, Masline, oil presses, extra virgin olive oil, și Masline conservate. Are sediul în Imperia, Italia.

 2. AYT NATURAL AND ORGANIC PRODUCTS LTD

  Turcia

  Verified by europages badge

  Compania AYT NATURAL AND ORGANIC PRODUCTS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Biologica - alimentatie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline, Alimente - import-export, honey, Fruit purée, Tomato paste, Organic jams, olive oil, Masline, și Organic olives. Are sediul în Aydin, Turcia.

 3. BHS OLIVES

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania BHS OLIVES, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ulei de masline, Masline conservate, Ulei de masline, Masline conservate, stoned olives, Green Olives, Purple olives, Spicy olives, și Pickled garlic. Are sediul în Vaulx-En-Velin, Franta.

 4. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania CENTRAL ÉQUIPEMENTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ulei de masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uleiuri vegetale, Masline, Uleiuri si grasimi alimentare, distributor of olive oil, seed oils, oil for food use, extra virgin olive oil, Uleiuri vegetale, și edible vegetable oils. Are sediul în Evry-Courcouronnes, Franta.

 5. FRUYPER SA

  Spania

  Verified by europages badge

  Compania FRUYPER SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pickled preserves, olives, snack, Stuffed olives, Green Olives, Table olives, și black olives. Are sediul în San José De La Vega-Murcia, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe uscate, Ulei de masline, exotic fruit, extra virgin olive oil, toasted dry fruits, sun-dried tomatoes, pecan, shelled hazelnuts, și cashew nuts. Are sediul în Marseille, Franta.

 2. HUILERIE-THEOS

  Réunion

  Verified by europages badge

  Compania HUILERIE-THEOS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul AGRICULTURA ECOLOGICA. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ulei de masline, Masline, Ulei de masline, și Masline. Are sediul în Le Tampon, Réunion.

 3. L'OLIVERAIE DU CAP

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania L'OLIVERAIE DU CAP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ulei de masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uleiuri vegetale, Masline, Alimente - import-export, Import-export - produse agro-alimentare, Uleiuri vegetale, Masline, Alimente - import-export, și Import-export - produse agro-alimentare. Are sediul în La Seyne Sur Mer, Franta.

 4. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste in conserva, Conserve de legume, Branzeturi, Masline, Mirodenii, Produse congelate si congelate rapid, Fine food, Peste in conserva, și fresh vegetables. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. ARGOUDELAION

  Grecia

  Verified by europages badge

  Compania ARGOUDELAION, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Miere, Ulei de masline, Petrol - distributie, Import-export de petrol, biological oils, extra virgin olive oil, oil, thyme, și Miere. Are sediul în Heraklion, Grecia.

 1. PARGASOR - GROUP

  Portugalia

  Compania PARGASOR - GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - produse agro-alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline, Masline, edible vegetable oils, tin containers for pickled vegetables, și food-grade flour. Are sediul în Vila Franca Xira, Portugalia.

 2. DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING

  Grecia

  Compania DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline conservate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline, și Masline. Are sediul în Halkidiki, Grecia.

 1. ARNAS AGRO

  Turcia

  Compania ARNAS AGRO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile extra virgin olive oil, coffee, soaps, și molasses. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. MEDILIFE

  Tunisia

  Compania MEDILIFE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ulei de masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline, Organic olive oil, extra virgin olive oil, Table olives, și Masline. Are sediul în Hammam Sousse, Tunisia.

 3. LA CUPA - COOPERATIVA AGRICOLA

  Italia

  Compania LA CUPA - COOPERATIVA AGRICOLA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile packaged tomatoes, olive paste, dried sweet peppers, și olives in brine. Are sediul în Scorrano, Italia.

 4. SEA POWER GREECE SINGLE MEMBER PC

  Grecia

  Compania SEA POWER GREECE SINGLE MEMBER PC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import-export - produse agro-alimentare, dried figs, wooden pellets, Import-export - produse agro-alimentare, și Pure Olive Oil. Are sediul în Istiaia, Grecia.

 5. GARO - ACEITUNA VERDE SL, ACETE DE OLIVA VIRGEN EXTRA

  Spania

  Compania GARO - ACEITUNA VERDE SL, ACETE DE OLIVA VIRGEN EXTRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ulei de masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline, Virgin Olive Oil, extra virgin olive oil, Masline, și packed olive oil. Are sediul în Campillos-Málaga, Spania.

 6. GND SÜT VE SÜT ÜRÜNLERI A.Ş

  Turcia

  Compania GND SÜT VE SÜT ÜRÜNLERI A.Ş, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse lactate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline, și Masline. Are sediul în İstanbul, Turcia.

 7. FELDGUT GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania FELDGUT GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline. Are sediul în Reichenbach An Der Fils, Germania.

 8. DIE BESTE KÖCHIN - DELICATESSEN, SPREADS, ANTIPASTI & GOURMET PRODUCTS

  Germania

  Compania DIE BESTE KÖCHIN - DELICATESSEN, SPREADS, ANTIPASTI & GOURMET PRODUCTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Delicatese, Delicatese, Delicatessen products, sun-dried tomatoes, și feta cheese. Are sediul în Münich, Germania.

 1. OLIVUS FLORIS

  Portugalia

  Compania OLIVUS FLORIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ulei de masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline, Producer of olive oil, Masline, flavoured olive oil, și Extra virgin oil. Are sediul în Porto, Portugalia.

 2. ACEITES SUKAINA

  Spania

  Compania ACEITES SUKAINA, care își desfășoară activitatea în domeniul Ulei de masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline, balsamic vinegar, savonerie, Masline, și olive paste. Are sediul în Aguilar De La Frontera-Córdoba, Spania.

 3. SCA SOR ÁNGELA DE LA CRUZ

  Spania

  Compania SCA SOR ÁNGELA DE LA CRUZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline conservate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline, Green Olives, Stuffed olives, Masline, și black olives. Are sediul în Estepa-Sevilla, Spania.

 4. ANTGIDA GIDA TARIM SAN.TIC. A.S.

  Turcia

  Compania ANTGIDA GIDA TARIM SAN.TIC. A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline. Are sediul în Balikesir, Turcia.

 5. ME'OLIVA

  Turcia

  Compania ME'OLIVA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ulei de masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline, Pickles, Tomato paste, Masline, și gherkins. Are sediul în Izmir, Turcia.

 6. LA COLLINA DELLE STREGHE

  Italia

  Compania LA COLLINA DELLE STREGHE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile farm holidays, Hotel with restaurant, residential hotel with restaurant, și holiday home renting. Are sediul în Castelbellino, Italia.

 7. ACEITUNAS KARINA SL

  Spania

  Compania ACEITUNAS KARINA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline conservate, Pickles, pickled preserves, Masline conservate, și Stuffed olives. Are sediul în Alcantarilla-Murcia, Spania.

 8. ACEITUNAS JOPE

  Spania

  Compania ACEITUNAS JOPE, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pickled preserves, olives with pits, stoned olives, și black olives. Are sediul în Almendralejo-Badajoz, Spania.

 9. ACEITUNAS EL CORTIJO

  Spania

  Compania ACEITUNAS EL CORTIJO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Stuffed olives, stoned olives, și vinegar preserves. Are sediul în Cox (alicante), Spania.

 10. ACEITUNAS GRANJA LOS TUBOS

  Spania

  Compania ACEITUNAS GRANJA LOS TUBOS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline conservate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline, și Masline. Are sediul în Orihuela, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit