• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masline

Rezultate pentru

Masline - Import export

 1. BHS OLIVES

  Franta

  Compania BHS OLIVES, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ulei de masline, Masline conservate, Ulei de masline, Masline conservate, stoned olives, Green Olives, Purple olives, Spicy olives, și Pickled garlic. Are sediul în Vaulx-En-Velin, Franta.

 2. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Franta

  Compania CENTRAL ÉQUIPEMENTS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ulei de masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uleiuri vegetale, Masline, Uleiuri si grasimi alimentare, distributor of olive oil, seed oils, oil for food use, extra virgin olive oil, Uleiuri vegetale, și edible vegetable oils. Are sediul în Evry-Courcouronnes, Franta.

 3. FRUYPER SA

  Spania

  Compania FRUYPER SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pickled preserves, olives, snack, Stuffed olives, Green Olives, Table olives, și black olives. Are sediul în San José De La Vega-Murcia, Spania.

 4. GARO - ACEITUNA VERDE SL, ACETE DE OLIVA VIRGEN EXTRA

  Spania

  Compania GARO - ACEITUNA VERDE SL, ACETE DE OLIVA VIRGEN EXTRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ulei de masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masline, Virgin Olive Oil, extra virgin olive oil, Masline, packed olive oil, Table olives, Olive Oil wholesalers, și high quality extra virgin olive oil. Are sediul în Campillos-Málaga, Spania.

 5. ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA

  Franta

  Compania ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fructe uscate, Ulei de masline, exotic fruit, extra virgin olive oil, toasted dry fruits, sun-dried tomatoes, pecan, shelled hazelnuts, și fish product. Are sediul în Marseille, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. HUILERIE-THEOS

  Réunion

  Compania HUILERIE-THEOS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul AGRICULTURA ECOLOGICA. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ulei de masline, Masline, Ulei de masline, și Masline. Are sediul în Le Tampon, Réunion.

 2. L'OLIVERAIE DU CAP

  Franta

  Compania L'OLIVERAIE DU CAP, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ulei de masline. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uleiuri vegetale, Masline, Alimente - import-export, Import-export - produse agro-alimentare, Uleiuri vegetale, Masline, Alimente - import-export, și Import-export - produse agro-alimentare. Are sediul în La Seyne Sur Mer, Franta.

 3. HELENE DELICES GRECS

  Franta

  Compania HELENE DELICES GRECS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Specialităţi alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Alimente - import-export, Ulei de masline, Masline, Mirodenii, Delicatessen products, Alimente - import-export, Extra virgin organic olive oil, Greek olive oil, și Greek Olive Oil Extra Virgin. Are sediul în Cologne, Franta.

 4. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Germania

  Compania IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimente - import-export. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste in conserva, Conserve de legume, Branzeturi, Masline, Mirodenii, Produse congelate si congelate rapid, Fine food, Peste in conserva, și fresh vegetables. Are sediul în Berlin, Germania.

 5. ARNAS AGRO

  Turcia

 1. 2BROTHER4OLIVES

  Egipt

 2. PARGASOR - GROUP

  Portugalia

 1. DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING

  Grecia

 2. MEDILIFE

  Tunisia

 3. SEA POWER GREECE SINGLE MEMBER PC

  Grecia

 4. LA CUPA - COOPERATIVA AGRICOLA

  Italia

 5. FELDGUT GMBH & CO. KG

  Germania

 6. EPIKOUROS TRADING & CONSULTING COMPANY

  Grecia

 7. GND SÜT VE SÜT ÜRÜNLERI A.Ş

  Turcia

 8. DIE BESTE KÖCHIN - DELICATESSEN, SPREADS, ANTIPASTI & GOURMET PRODUCTS

  Germania

 1. OLIVUS FLORIS

  Portugalia

 2. ACEITES SUKAINA

  Spania

 3. ANTGIDA GIDA TARIM SAN.TIC. A.S.

  Turcia

 4. LA COLLINA DELLE STREGHE

  Italia

 5. ACEITUNAS KARINA SL

  Spania

 6. ACEITUNAS JOPE

  Spania

 7. ACEITUNAS EL CORTIJO

  Spania

 8. COMOLIVE

  Franta

 9. CORCOMI

  Spania

 10. ACEITUNAS GRANJA LOS TUBOS

  Spania

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit