• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masini pentru ambalaje metalice

Rezultate pentru

Masini pentru ambalaje metalice - Import export

 1. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  De la felierea cu greutate fixă până la încărcarea și ambalarea precisă a mezelurilor, cărnii și brânzeturilor: Weber Maschinenbau este unul dintre furnizorii de sisteme de frunte pentru aplicații de feliere, precum și automatizarea și ambalarea produselor proaspete. Scopul principal al companiei este de a face viața mai ușoară clienților cu ajutorul unor soluții remarcabile, individuale și de a le permite să își opereze sistemele în mod optim pe parcursul întregului ciclu de viață. Astăzi, aproximativ 1.450 de angajați din 22 de locații din 18 țări sunt angajați ai Weber Maschinenbau și contribuie la succesul Weber Group în fiecare zi cu angajament și pasiune. Până în present, compania este în proprietatea familiei și este administrată ca CEO de domnul Tobias Weber, fiul cel mare al fondatorului companiei, domnul Günther Weber.

 2. MULTIVAC SEPP HAGGENMÜLLER SE & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MULTIVAC SEPP HAGGENMÜLLER SE & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie si farmacie - utilaje de ambalare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Deep-drawing films, Tray sealers, Multivac hoovers, Packaging technologies, Butcher's vacuum machine, Heat-shrinkable packaging, Packaging for meat, și Inspection systems. Are sediul în Wolfertschwenden, Germania.

 3. FEFLER GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania FEFLER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru ambalaje metalice. Are sediul în Oberreidenbach, Germania.

 4. EXAKTAPACK DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania EXAKTAPACK DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru ambalaje metalice. Are sediul în Leipzig, Germania.

 5. MOPLAST KUNSTSTOFF AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania MOPLAST KUNSTSTOFF AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru ambalaje metalice. Are sediul în Liestal, Elvetia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MULTIVAC EXPORT AG

  Elvetia

  Verified by europages badge

  Compania MULTIVAC EXPORT AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru ambalaje metalice. Are sediul în Hünenberg, Elvetia.

 2. SEMATEC - INDUSTRIESERVICE

  Austria

  Verified by europages badge

  Compania SEMATEC - INDUSTRIESERVICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru ambalaje metalice. Are sediul în Rankweil, Vorarlberg, Austria.

 3. VF TECHNIK

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania VF TECHNIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru ambalaje metalice. Are sediul în Nürtingen, Germania.

 4. NICEPAC GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania NICEPAC GMBH, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru ambalaje metalice. Are sediul în Altusried, Germania.

 5. MEVEMA PACKAGING SYSTEMS UG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MEVEMA PACKAGING SYSTEMS UG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru ambalaje metalice. Are sediul în Frankfurt, Germania.

 1. DONAUPAC LABOR- U. VERPACKUNGSTECHNIK GMBH.

  Austria

  Compania DONAUPAC LABOR- U. VERPACKUNGSTECHNIK GMBH., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru ambalaje metalice. Are sediul în Wien, Austria.

 2. SCHREYER SONDERMASCHINEN GMBH

  Germania

  Compania SCHREYER SONDERMASCHINEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru ambalaje metalice. Are sediul în Auenwald, Germania.

 1. PROFILLS DO BRASIL

  Brazilia

  Compania PROFILLS DO BRASIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru ambalaje metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marcare - utilaje, packaging machines for packing, Marcare - utilaje, și Machine manufacturing. Are sediul în Curitiba, Brazilia.

 2. WELDING MACHINE S.R.L.

  Italia

  Compania WELDING MACHINE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Frezarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini pentru ambalaje metalice, Automatic Welding Machines, plastic stopper applicators, și bespoke mechanical machining. Are sediul în Cambiago, Italia.

 3. AFTECH INH. JÜRGEN FETZER

  Germania

  Compania AFTECH INH. JÜRGEN FETZER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare in folie - masini. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Reprografie - utilaje si materiale, Masini pentru ambalaje metalice, Reprografie - utilaje si materiale, și Masini pentru ambalaje metalice. Are sediul în Zimmern O.r., Germania.

 4. BOJKO PROJECT MANAGEMENT

  Germania

  Compania BOJKO PROJECT MANAGEMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru ambalaje metalice. Are sediul în Kempten, Germania.

 5. GLOBAL PRINT TEC GMBH

  Elvetia

  Compania GLOBAL PRINT TEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru ambalaje metalice. Are sediul în Kreuzlingen, Elvetia.

 6. FARBAL

  Franta

  Compania FARBAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru ambalaje metalice. Are sediul în Blois, Franta.

 7. OCEAN SYSTEMS

  Polonia

  Compania OCEAN SYSTEMS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru ambalaje metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile stuffing machines. Are sediul în Stara Iwiczna, Polonia.

 8. MASSILLY PORTUGAL, S.A.

  Portugalia

  Compania MASSILLY PORTUGAL, S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru ambalaje metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile metal packaging, și metal packaging for paint. Are sediul în Vale De Cambra, Portugalia.

 1. MARMARA MAKINA KALIP MUH. VE MUM. SANAYI TIC. A.S

  Turcia

  Compania MARMARA MAKINA KALIP MUH. VE MUM. SANAYI TIC. A.S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru ambalaje metalice. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. MASTEKS TEKSTIL MAKINALARI SANAYI

  Turcia

  Compania MASTEKS TEKSTIL MAKINALARI SANAYI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru ambalaje metalice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bags, și packing. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. MARPAK S.R.L.

  Italia

  Compania MARPAK S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Maranello, Italia.

 4. GS & T S.R.L.

  Italia

  Compania GS & T S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sudare si brazare - aparate si materiale, Masini pentru ambalaje metalice, Sudare si brazare - aparate si materiale, și Masini pentru ambalaje metalice. Are sediul în Alpignano, Italia.

 5. TIBER PACK S.R.L.

  Italia

  Compania TIBER PACK S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Sansepolcro, Italia.

 6. CORTI AUTOMAZIONI S.R.L.

  Italia

  Compania CORTI AUTOMAZIONI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Galbiate, Italia.

 7. CYKLOP S.R.L.

  Italia

  Compania CYKLOP S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Locate Di Triulzi, Italia.

 8. EMMETI S.P.A.

  Italia

  Compania EMMETI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Montecchio Emilia, Italia.

 9. ATEC

  Italia

  Compania ATEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Codogno, Italia.

 10. PRASMATIC S.R.L.

  Italia

  Compania PRASMATIC S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ambalare si protectie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru ambalaje metalice, Masini de rebobinat si de bobinat, Masini pentru ambalaje metalice, și Masini de rebobinat si de bobinat. Are sediul în Valsamoggia, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Masini pentru ambalaje metalice - Import export

Număr de rezultate

11.906 Intreprinderile