• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masini pentru acoperire textila

Rezultate pentru

Masini pentru acoperire textila - Import export

 1. SALER SAS

  Italia

  Verified by europages badge

  Saler has been producing artists' canvases under the Caravaggio® brand name since 1966. Our canvases use different types of fibre, cotton, linen, jute and polyester and are made entirely at our own premises, from the preparatory treatment of the raw fabrics to the coating and final packaging, including all the quality control operations. Our wide selection of canvases meets every possible artistic requirement and is sold in Italy, Europe, and worldwide.

 2. KILAVUZ KONVEYOR BANT VE KAYIS SISTEMLERI

  Turcia

  Compania KILAVUZ KONVEYOR BANT VE KAYIS SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru acoperire textila. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile pvc conveyor belts, polytetrafluorethylene, și conveyor belts. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. ELEKTROSIS

  Turcia

  Compania ELEKTROSIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru acoperire textila. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. GROUP MEERSSCHAERT

  Belgia

  Compania GROUP MEERSSCHAERT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru acoperire textila. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile machine manufacture, fashion accessories, și textile industry. Are sediul în Kuurne, Belgia.

 5. PRICOTEX DE LA SUBBÉTICA

  Spania

  Compania PRICOTEX DE LA SUBBÉTICA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de cusut de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini pentru acoperire textila, supplies and accessories for the clothing industry, sewing machines, și Masini pentru acoperire textila. Are sediul în Priego De Córdoba, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. GIORGIO GIAMMINOLA & C. S.P.A.

  Italia

  Compania GIORGIO GIAMMINOLA & C. S.P.A., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje si material, Masini pentru acoperire textila, Textile - utilaje si material, și Masini pentru acoperire textila. Are sediul în Como, Italia.

 2. TECNO PETTINI

  Italia

  Compania TECNO PETTINI, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje si material, Masini pentru acoperire textila, Textile - utilaje si material, și Masini pentru acoperire textila. Are sediul în Carpiano, Italia.

 3. COLCIAGO

  Italia

  Compania COLCIAGO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje si material, Masini pentru acoperire textila, Textile - utilaje si material, și Masini pentru acoperire textila. Are sediul în Carate Brianza, Italia.

 4. A. MALINVERNO E FIGLIO S.A.S. DI FABRIZIO MALINVERNO & C.

  Italia

  Compania A. MALINVERNO E FIGLIO S.A.S. DI FABRIZIO MALINVERNO & C., care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje si material, Masini pentru acoperire textila, Textile - utilaje si material, și Masini pentru acoperire textila. Are sediul în Como, Italia.

 5. COBRA S.R.L.

  Italia

  Compania COBRA S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje si material, Masini pentru acoperire textila, Textile - utilaje si material, și Masini pentru acoperire textila. Are sediul în Castel Goffredo, Italia.

 1. EUROMEKATRONİK MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

  Turcia

  Compania EUROMEKATRONİK MAKİNA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru acoperire textila. Are sediul în Corlu, Turcia.

 2. A.T.S. ZAMARETTI

  Italia

  Compania A.T.S. ZAMARETTI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje si material, Masini pentru acoperire textila, Textile - utilaje si material, și Masini pentru acoperire textila. Are sediul în Legnano, Italia.

 1. O.M.R. S.R.L.

  Italia

  Compania O.M.R. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje si material, Masini pentru acoperire textila, Textile - utilaje si material, și Masini pentru acoperire textila. Are sediul în Torre Boldone, Italia.

 2. SONICK

  Grecia

  Compania SONICK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru acoperire textila. Are sediul în Sindos, Grecia.

 3. TUBETTIFICIO SENESE S.R.L.

  Italia

  Compania TUBETTIFICIO SENESE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje si material, Masini pentru acoperire textila, Textile - utilaje si material, și Masini pentru acoperire textila. Are sediul în Trequanda, Italia.

 4. ALBA S.R.L.

  Italia

  Compania ALBA S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje si material, Masini pentru acoperire textila, Textile - utilaje si material, și Masini pentru acoperire textila. Are sediul în Casarano, Italia.

 5. BIOTTI FABBRICA DI SCARDASSI S.R.L.

  Italia

  Compania BIOTTI FABBRICA DI SCARDASSI S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje si material, Masini pentru acoperire textila, Textile - utilaje si material, și Masini pentru acoperire textila. Are sediul în Verbania, Italia.

 6. MAQUINAS DE COSER ALFA.SINGER.SIGMA

  Spania

  Compania MAQUINAS DE COSER ALFA.SINGER.SIGMA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini pentru acoperire textila. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de cusut industriale si accesorii, și Masini de cusut industriale si accesorii. Are sediul în Santa Cruz De Tenerife, Spania.

 7. ECLAIR VALTER

  Italia

  Compania ECLAIR VALTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje si material, Masini pentru acoperire textila, Textile - utilaje si material, și Masini pentru acoperire textila. Are sediul în Muzzano, Italia.

 8. ALFREDO DENNA S.R.L.

  Italia

  Compania ALFREDO DENNA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje si material, Masini pentru acoperire textila, Textile - utilaje si material, și Masini pentru acoperire textila. Are sediul în Busto Arsizio, Italia.

 1. MA-TEX

  Italia

  Compania MA-TEX, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje si material, Masini pentru acoperire textila, Textile - utilaje si material, și Masini pentru acoperire textila. Are sediul în Sirone, Italia.

 2. MEC 04 S.R.L.

  Italia

  Compania MEC 04 S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje si material, Masini pentru acoperire textila, Textile - utilaje si material, și Masini pentru acoperire textila. Are sediul în Olginate, Italia.

 3. T.A.T. S.R.L.

  Italia

  Compania T.A.T. S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje si material, Masini pentru acoperire textila, Textile - utilaje si material, și Masini pentru acoperire textila. Are sediul în Prato, Italia.

 4. SAVIO MACCHINE S.R.L.

  Italia

  Compania SAVIO MACCHINE S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje si material, Masini pentru acoperire textila, Textile - utilaje si material, și Masini pentru acoperire textila. Are sediul în Lainate, Italia.

 5. PROSINO S.R.L.

  Italia

  Compania PROSINO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje si material, Masini pentru acoperire textila, Textile - utilaje si material, și Masini pentru acoperire textila. Are sediul în Grignasco, Italia.

 6. CASTELLO OFFICINE S.R.L.

  Italia

  Compania CASTELLO OFFICINE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje si material, Masini pentru acoperire textila, Textile - utilaje si material, și Masini pentru acoperire textila. Are sediul în Valdilana, Italia.

 7. SER.MA.TES. S.R.L.

  Italia

  Compania SER.MA.TES. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje si material, Masini pentru acoperire textila, Textile - utilaje si material, și Masini pentru acoperire textila. Are sediul în Cologne, Italia.

 8. RIVA S.A.S. DI ING. LUIGI POZZI C. S.A.S.

  Italia

  Compania RIVA S.A.S. DI ING. LUIGI POZZI C. S.A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje si material, Masini pentru acoperire textila, Textile - utilaje si material, și Masini pentru acoperire textila. Are sediul în Pollone, Italia.

 9. R.M.B. MASSARDI

  Italia

  Compania R.M.B. MASSARDI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje si material, Masini pentru acoperire textila, Textile - utilaje si material, și Masini pentru acoperire textila. Are sediul în Brescia, Italia.

 10. GLB TECHNOLOGIES INDUSTRIES

  Italia

  Compania GLB TECHNOLOGIES INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Textile - utilaje de finisare, imprimare si vopsire. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - utilaje si material, Masini pentru acoperire textila, Textile - utilaje si material, și Masini pentru acoperire textila. Are sediul în Prato, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit