• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masini de slefuit pentru lemn

Rezultate pentru

Masini de slefuit pentru lemn - Import export

 1. SCHÊNE

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania SCHÊNE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de slefuit pentru lemn, Tamplarie - utilaje si materiale, Masini de slefuit pentru lemn, și Tamplarie - utilaje si materiale. Are sediul în Chaineux, Belgia.

 2. KARL HEESEMANN MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania KARL HEESEMANN MASCHINENFABRIK GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de slefuit pentru lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Deburring systems, trimming, Edge rounding, Surface finishing, Deslagging, Oxide removal, Metal grinding, Metal grinding machines, și Sheet metal deburring. Are sediul în Bad Oeynhausen, Germania.

 3. CIBO

  Belgia

  Compania CIBO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de slefuit portabile cu motor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de slefuit pentru lemn, Pietre abrazive, Masini-unelte de taiat, Polizare - masini-unelte, Masini de slefuit pentru lemn, Pietre abrazive, Masini-unelte de taiat, și Polizare - masini-unelte. Are sediul în Tildonk, Belgia.

 4. REHNEN GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania REHNEN GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Rectificare - masini-unelte. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de slefuit pentru lemn, Mese de lucru, Masini de slefuit pentru lemn, Mese de lucru, breakers, și face polishers. Are sediul în Heede, Germania.

 5. MISIRLI GROUP

  Turcia

  Compania MISIRLI GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de slefuit pentru lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood smoothing, grinding wheel, sanders, și grinders. Are sediul în Bursa, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. NIJBERGEN

  Belgia

  Compania NIJBERGEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de slefuit pentru lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile milling, turning plastics, wood treatment machines, și woodworking. Are sediul în Mechelen, Belgia.

 2. MIRKA ABRASIFS

  Franta

  Compania MIRKA ABRASIFS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de slefuit pentru lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood smoothing, abrasive and polishing products, și abrasives for metal. Are sediul în Noisy Le Grand Cedex, Franta.

 3. MAKOR S.R.L. UNIPERSONALE

  Italia

  Compania MAKOR S.R.L. UNIPERSONALE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scanduri de lemn - utilaje de fabricare, Masini de slefuit pentru lemn, Scanduri de lemn - utilaje de fabricare, Masini de slefuit pentru lemn, machines for making wood frames, și wood painting systems and machines. Are sediul în Sinalunga, Italia.

 4. PROCHERA. WOODWORKING MACHINERY, WOOD SANDING MACHINES. MANUFACTURER

  Polonia

  Compania PROCHERA. WOODWORKING MACHINERY, WOOD SANDING MACHINES. MANUFACTURER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de slefuit pentru lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood processing machines, și Brush sanders for wood. Are sediul în Ziebice, Polonia.

 5. ARREGLAR PARQUET MADRID

  Spania

  Compania ARREGLAR PARQUET MADRID, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de slefuit pentru lemn. Are sediul în Madrid, Spania.

 1. MISOM OP JSC

  Belarus

  Compania MISOM OP JSC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de slefuit pentru lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Utilaje si material pentru constructia drumurilor, spare parts for building machines, pavers, Utilaje si material pentru constructia drumurilor, și mixers. Are sediul în Minsk, Belarus.

 2. KW ANTRIEBS & AUTOMATIONSTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania KW ANTRIEBS & AUTOMATIONSTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de slefuit pentru lemn, Mecanica generala - cu materialele clientului, Masini de slefuit pentru lemn, și Mecanica generala - cu materialele clientului. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 1. FAMAK MAKINA

  Turcia

  Compania FAMAK MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de slefuit pentru lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood smoothing, wood polish, systems and machinery for polishing metals, și metal polishing. Are sediul în Bursa, Turcia.

 2. FK FLOOR SANDING

  Regatul Unit

  Compania FK FLOOR SANDING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de slefuit pentru lemn. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. MAYRHOFER GESELLSCHAFT M.B.H.

  Austria

  Compania MAYRHOFER GESELLSCHAFT M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Reprografie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fasonare si legare - utilaje si materiale, Masini de slefuit pentru lemn, Marcare si etichetare - utilaje, Imprimare si compozitie - utilaje si material, Fasonare si legare - utilaje si materiale, Masini de slefuit pentru lemn, Marcare si etichetare - utilaje, și Imprimare si compozitie - utilaje si material. Are sediul în Wenigzell, Austria.

 4. NERLI SNC

  Italia

  Compania NERLI SNC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de slefuit pentru lemn. Are sediul în Ponsacco, Italia.

 5. PLACO-PRO

  Algeria

  Compania PLACO-PRO, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de slefuit pentru lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile plating, plating machines for leather goods, și Profile lamination. Are sediul în Tazmalt, Algeria.

 6. WOOD FLOOR SANDING LEEDS

  Regatul Unit

  Compania WOOD FLOOR SANDING LEEDS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de slefuit pentru lemn. Are sediul în Wakefield, Regatul Unit.

 7. UNOSAND LTD

  Regatul Unit

  Compania UNOSAND LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de slefuit pentru lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sanding machines. Are sediul în Sheffield, Regatul Unit.

 8. LOCANIS AG

  Germania

  Compania LOCANIS AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentatie diverse domenii - masini si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Automobile de turism, Hartie - utilaje pentru transformare, Masini de slefuit pentru lemn, Automobile de turism, Hartie - utilaje pentru transformare, și Masini de slefuit pentru lemn. Are sediul în Unterföhring, Germania.

 1. JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG

  Germania

  Compania JOSTING MASCHINENFABRIK GMBH & CO.KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gaurit pentru lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de slefuit pentru lemn, Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Rindele automate, Placaj de lemn - utilaje si materiale, Masini de slefuit pentru lemn, Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Rindele automate, și Placaj de lemn - utilaje si materiale. Are sediul în Enger, Germania.

 2. VANGROENWEGHE

  Belgia

  Compania VANGROENWEGHE, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de slefuit pentru lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sanding machines, și polishing machines for metals. Are sediul în Izegem, Belgia.

 3. DEGECO

  Belgia

  Compania DEGECO, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de slefuit pentru lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Unelte portabile cu motor, Unelte de mana fara motor, Unelte portabile cu motor, și Unelte de mana fara motor. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 4. QINGDAO JIANTWAY MACHINERY CO.,LTD.

  China

  Compania QINGDAO JIANTWAY MACHINERY CO.,LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de slefuit pentru lemn. Are sediul în Qingdao, China.

 5. LOEWENSTEIN

  Belgia

  Compania LOEWENSTEIN, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de slefuit pentru lemn. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 6. HAOSHENGQIANG WOODWORKING MACHINERY CO.,LTD

  China

  Compania HAOSHENGQIANG WOODWORKING MACHINERY CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de slefuit pentru lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wood sanding, și wood polishing systems and machines. Are sediul în Lunjiao/shunde, China.

 7. VOJTH IPARI, KFT

  Ungaria

  Compania VOJTH IPARI, KFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de slefuit pentru lemn, și Masini de slefuit pentru lemn. Are sediul în Debrecen, Ungaria.

 8. FRITZ EISENHUTH & SOHN

  Germania

  Compania FRITZ EISENHUTH & SOHN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de slefuit pentru lemn, și Masini de slefuit pentru lemn. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 9. SPOLDZIELNIA PRACY ELEKTROMET SPOLDZIELNIE

  Polonia

  Compania SPOLDZIELNIA PRACY ELEKTROMET SPOLDZIELNIE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de slefuit pentru lemn, Oteluri si metale - prelucrare, Masini de slefuit pentru lemn, și Oteluri si metale - prelucrare. Are sediul în Poznan, Polonia.

 10. STE POUR L'INDUSTRIE LE MEUBLE ET L'ARTISANAT

  Franta

  Compania STE POUR L'INDUSTRIE LE MEUBLE ET L'ARTISANAT, care își desfășoară activitatea în domeniul Feronerie pentru mobilier. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de slefuit pentru lemn, și Masini de slefuit pentru lemn. Are sediul în Hagondange, Franta.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Masini de slefuit pentru lemn - Import export

Număr de rezultate

1.464 Intreprinderile