• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masini de profilat

Rezultate pentru

Masini de profilat - Import export

 1. NUOVA PROFILATRICI ARTA

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania NUOVA PROFILATRICI ARTA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de profilat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini-unelte - prelucrarea metalelor, Masini-unelte pentru prelucrarea metalelor - piese si accesorii, profile machines for working sheet metal, mechanical engineering for metal machining, Masini-unelte - prelucrarea metalelor, equipment for machining bars, sections and pipes, Masini-unelte pentru prelucrarea metalelor - piese si accesorii, machine tools for metal sheet processing, și straightening machines. Are sediul în Albairate, Italia.

 2. JIDET SAS

  Franta

  Compania JIDET SAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de profilat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile profiling, pipe profiling, metal profiles, și flower sequence forming. Are sediul în Amilly, Franta.

 3. TECNOMA

  Italia

  Compania TECNOMA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de profilat. Are sediul în Pieve Di Soligo, Italia.

 4. ARALTEC

  Franta

  Compania ARALTEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de profilat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile aluminium gutters. Are sediul în Labège, Franta.

 5. CCR (WEDNESBURY) LTD

  Regatul Unit

  Compania CCR (WEDNESBURY) LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de profilat. Are sediul în Tipton, Regatul Unit.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DIPER MAQUINARIA SL

  Spania

  Compania DIPER MAQUINARIA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Modelarea otelurilor si a metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de profilat, Masini de profilat, și steel cold forming. Are sediul în Orkoyen, Spania.

 2. ROLLSTEEL OY

  Finlanda

  Compania ROLLSTEEL OY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de profilat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile profile machines for working sheet metal. Are sediul în Kuopio, Finlanda.

 3. OLMA S.R.L.

  Italia

  Compania OLMA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru modelarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de profilat, profile machines for working sheet metal, Masini de profilat, mechanical shaping, și panel finishing. Are sediul în Abbiategrasso, Italia.

 4. SKOVELA D.O.O.

  Slovenia

  Compania SKOVELA D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de profilat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Protectie solara interioara si exterioara, Tevi si conducte din otel inox, Protectie solara interioara si exterioara, Tevi si conducte din otel inox, și Galvanized structural shapes. Are sediul în Rogaška Slatina, Slovenia.

 5. EBSAN METAL A.Ş.

  Turcia

  Compania EBSAN METAL A.Ş., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - oteluri si metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de profilat, drywall partition and drywall, metals, prefabricated drywall structures, și Masini de profilat. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. P.W. BUD-MASZ MACIEJ STACHLEWSKI

  Polonia

  Compania P.W. BUD-MASZ MACIEJ STACHLEWSKI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de profilat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile machine design and construction. Are sediul în Lutomiersk, Polonia.

 2. PARKINGUNIT.COM S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania PARKINGUNIT.COM S.R.O., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Parcari de automobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parcari - material, Aeroporturi, Masini de profilat, Parcari - material, Aeroporturi, și Masini de profilat. Are sediul în Praha, Republica Ceha.

 1. SM SRL

  Italia

  Compania SM SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de profilat. Are sediul în Pove Del Grappa, Italia.

 2. CBM MACHINES S.R.L.

  Italia

  Compania CBM MACHINES S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru modelarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de profilat, hydraulic presses for bending sheet metal, și Masini de profilat. Are sediul în Morimondo, Italia.

 3. RIJIT PROFIL VE YAPI MALZEMELERI ANONIM SIRKETI

  Turcia

  Compania RIJIT PROFIL VE YAPI MALZEMELERI ANONIM SIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de profilat. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. NAVIPA GESTION DE PATRIMONIOS S.L.

  Spania

  Compania NAVIPA GESTION DE PATRIMONIOS S.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru modelarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de profilat, și Masini de profilat. Are sediul în Orkoien, Spania.

 5. PRZEDSIEBIORSTWO INNOWACYJNO PROJEKTOWE INMET SP Z O O

  Polonia

  Compania PRZEDSIEBIORSTWO INNOWACYJNO PROJEKTOWE INMET SP Z O O, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini-unelte pentru modelarea metalelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de profilat, și Masini de profilat. Are sediul în Mikolow, Polonia.

 6. VMC TECNOLOGY S.R.L.

  Italia

 7. SC EMIRANZA SRL

  Romania

  Compania Emiranza este unul dintre Importatorii - si Liderii pieţei de profil a adezivilor poliuretanici pe baza de apa - Ecologici si Eco Green 100% , din Romania ! NE PASA de sanatatea d-voastra! Astfel, am lansat pe piata produsele DEA chem , adezivi poliuretanici pe baza de apa , pentru lipire de mare rezistenta la cald sau rece , produse ECOLOGICE care nu contin solventi si nu emit mirosuri neplacute, putand fi utilizate in spatii inchise. Domenii de utilizare a acestor adezivi sunt : INCALTAMINTE -bocanci, incaltaminte de protectie , pantofi, mocasini, sandale, cizme, snickers , etc TEXTILE - in industria de producerea imbracamintei sportive , fermuare pentru a se evita coaserea lor de textile MAROCHINARIE - genti , posete , valize , curele , borsete , pormonee , etc AUTOMOBILE - interioare de masini ( tablouri de bord, volane , panouri scaune ).Accesorii pentru motociclete si autoturisme. NAUTICA -pentru interior si perne CAMPERE SI CARAVANE - pentru partea de interior SALTELE -SOMIERE - cu arc sau cu mai multe straturi MONTAREA ELECTRONICA -televizoare , imprimante, pc-uri , smartphonuri . JUCARII . CONSTRUCTII- lipirea mochetei si tapetului

 8. AUTO TIMISOARA TIMTIM

  Romania

  Auto Timisoara un portal cu masini si informatii din domeniul auto, inchirieri, tractari si service, firme de transport marfa si persoane, diverse anunturi si prezentari de firme sau servicii. Oferim un blog cu informatii despre masini, camioane, autoturisme transport international rutier de marfa sau de persoane sau doar divertisment din industria auto de profil.