• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masini de infasurare a bobinelor

Rezultate pentru

Masini de infasurare a bobinelor - Import export

 1. F.U.R. WICKELTECHNOLOGIE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Our range of machines includes, among others, toroidal winding machines and robots, stator winding machines and robots, combined wire winding and strip winding systems, taping machines and semi-robotic machines, wire brakes, mica-strip winding machines, taping machines for generator bars, hot strip and spiral winding machines, turret winding machines, layer winding machines and ring winding machines. The company's profile of services also includes the following: Reconditioning of used winding machines and systems to state-of-the-art condition in terms of both technology and control. Mechanical processing of all materials that are conventional in machine construction. Mechanical and electromechanical assembly of modules. PLC programming. The company offers extensive help and advice to customers to develop a solution for their winding tasks. Since the opening of the CWIEME in Berlin more than 20 years ago, F.U.R. has been present there and shows its latest generation of machines to the national and international public every year.

 2. MARSILLI DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania MARSILLI DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de infasurare a bobinelor. Are sediul în Karlsruhe, Germania.

 3. CABLE EQUIPEMENTS

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CABLE EQUIPEMENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de infasurare a bobinelor. Are sediul în Köln, Germania.

 4. KABELMAT WICKELTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania KABELMAT WICKELTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitare - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de infasurare a bobinelor, wrappers, și Masini de infasurare a bobinelor. Are sediul în Glatten, Germania.

 5. CHERUBINI S.P.A.

  Italia

  Compania CHERUBINI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de infasurare a bobinelor. Are sediul în Bedizzole, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. RUFF GMBH

  Germania

  Compania RUFF GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de infasurare a bobinelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile coiling machines for wires, winders, și cutters for rubber. Are sediul în Grafing, Germania.

 2. JOACHIM UHING GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania JOACHIM UHING GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de infasurare a bobinelor, Masini de infasurare a bobinelor, și toothed belts. Are sediul în Mielkendorf, Germania.

 3. BR TECHNOLOGIES GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BR TECHNOLOGIES GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de infasurare a bobinelor. Are sediul în Hannover, Germania.

 4. PAFF MAKINA

  Turcia

  Compania PAFF MAKINA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de infasurare a bobinelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mechanical engineering, powder glues, manufacture of special machinery, și ERP - integrated management software. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. THONAUER - CRIMPVOLLAUTOMATEN & VERBINDUNGSTECHNIK

  Austria

  Compania THONAUER - CRIMPVOLLAUTOMATEN & VERBINDUNGSTECHNIK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de infasurare a bobinelor. Are sediul în Wien, Austria.

 1. CHANGZHOU CHANGSONG METAL COMPOSITE MATERIAL CO., LTD

  China

  Compania CHANGZHOU CHANGSONG METAL COMPOSITE MATERIAL CO., LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de infasurare a bobinelor. Are sediul în Changzhou, China.

 2. B F C MACCHINE S.R.L.

  Italia

  Compania B F C MACCHINE S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de infasurare a bobinelor, electric winders, și Masini de infasurare a bobinelor. Are sediul în Carrara, Italia.

 1. MECATRONIC S.R.L.

  Italia

  Compania MECATRONIC S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de infasurare a bobinelor, systems and machines for drawing metal wire, și Masini de infasurare a bobinelor. Are sediul în Grugliasco, Italia.

 2. TRATOS CAVI S.P.A.

  Italia

  Compania TRATOS CAVI S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si fire electrice si telefonice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de infasurare a bobinelor, Cabluri si retele, Masini de infasurare a bobinelor, și Cabluri si retele. Are sediul în Pieve Santo Stefano, Italia.

 3. COIEC ELETTRODOTTI

  Italia

  Compania COIEC ELETTRODOTTI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tehnica si studiul automatizarii in conditiile de locuit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de infasurare a bobinelor, Electricitate - lucrari, Masini de infasurare a bobinelor, și Electricitate - lucrari. Are sediul în Crespina Lorenzana, Italia.

 4. CABLELETTRA S.P.A.

  Italia

  Compania CABLELETTRA S.P.A., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cabluri si fire electrice si telefonice, Masini de infasurare a bobinelor, Cabluri si fire electrice si telefonice, și Masini de infasurare a bobinelor. Are sediul în Robbio, Italia.

 5. H O P T G.M.B.H.

  Germania

  Compania H O P T G.M.B.H., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bobine si solenoizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transmisii mecanice si componente, Masini de infasurare a bobinelor, Transmisii mecanice si componente, și Masini de infasurare a bobinelor. Are sediul în Schömberg, Germania.

 6. ELEKTRA WIRE S.R.L.

  Italia

  Compania ELEKTRA WIRE S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cabluri si fire electrice si telefonice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie, Masini de infasurare a bobinelor, Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie, și Masini de infasurare a bobinelor. Are sediul în Pogliano Milanese, Italia.

 7. JINAN SUN-WIND ELECTRONIC EQUIPMENT CORPORATION XIAMEN OFFICE

  China

  Compania JINAN SUN-WIND ELECTRONIC EQUIPMENT CORPORATION XIAMEN OFFICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de infasurare a bobinelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile winding machines. Are sediul în Xiamen, China.

 8. EUROWINDINGS LTD

  Spania

  Compania EUROWINDINGS LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de infasurare a bobinelor. Are sediul în Lorca, Spania.

 1. EDSON MACHINERY CO LTD

  Regatul Unit

  Compania EDSON MACHINERY CO LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de infasurare a bobinelor, și Masini de infasurare a bobinelor. Are sediul în Crawley, Regatul Unit.

 2. HACOBA SPULTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania HACOBA SPULTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de infasurare a bobinelor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine si solenoizi, și Bobine si solenoizi. Are sediul în Wuppertal, Germania.

 3. SUZUKI CONTACT LTD.

  Japonia

  Compania SUZUKI CONTACT LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de infasurare a bobinelor. Are sediul în Yamato, Japonia.

 4. G.A. CABLAGGI DI ANGOLI ANGELA

  Italia

 5. AEC ITALIA

  Italia

 6. FIAM S.R.L.

  Italia

 7. EMME BI CABLAGGI S.R.L.

  Italia

 8. CABLOGAMA S.N.C. DI GAGLIARDI CARLO E MACERONI LEONARDO

  Italia

 9. NUOVA GAMMA S.R.L.

  Italia

 10. NICRO S.R.L.

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit