• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masini de infasurare a armaturii

Rezultate pentru

Masini de infasurare a armaturii - Import export

 1. F.U.R. WICKELTECHNOLOGIE GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Our range of machines includes, among others, toroidal winding machines and robots, stator winding machines and robots, combined wire winding and strip winding systems, taping machines and semi-robotic machines, wire brakes, mica-strip winding machines, taping machines for generator bars, hot strip and spiral winding machines, turret winding machines, layer winding machines and ring winding machines. The company's profile of services also includes the following: Reconditioning of used winding machines and systems to state-of-the-art condition in terms of both technology and control. Mechanical processing of all materials that are conventional in machine construction. Mechanical and electromechanical assembly of modules. PLC programming. The company offers extensive help and advice to customers to develop a solution for their winding tasks. Since the opening of the CWIEME in Berlin more than 20 years ago, F.U.R. has been present there and shows its latest generation of machines to the national and international public every year.

 2. WINDING AND MORE SRL

  Italia

  Compania WINDING AND MORE SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de infasurare a armaturii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile systems and equipment for the preparation of french fries. Are sediul în Chieve, Italia.

 3. GOBBI ELETTROMECCANICA ( S.N.C. )

  Italia

  Compania GOBBI ELETTROMECCANICA ( S.N.C. ), este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare si bobine de aprindere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine electrice, Masini de infasurare a armaturii, Bobine electrice, și Masini de infasurare a armaturii. Are sediul în Arco, Italia.

 4. BORGONOVO S.R.L.

  Italia

  Compania BORGONOVO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare si bobine de aprindere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine electrice, Masini de infasurare a armaturii, Bobine electrice, și Masini de infasurare a armaturii. Are sediul în Arzignano, Italia.

 5. AMEC S.N.C. DI CONCATO CLAUDIO E C.

  Italia

  Compania AMEC S.N.C. DI CONCATO CLAUDIO E C., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare si bobine de aprindere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine electrice, Masini de infasurare a armaturii, Bobine electrice, și Masini de infasurare a armaturii. Are sediul în Arzignano, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FAI.S SRLS

  Italia

  Compania FAI.S SRLS, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare si bobine de aprindere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine electrice, Masini de infasurare a armaturii, Bobine electrice, și Masini de infasurare a armaturii. Are sediul în Olbia, Italia.

 2. ELAS S.R.L.

  Italia

  Compania ELAS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare si bobine de aprindere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine electrice, Masini de infasurare a armaturii, Bobine electrice, și Masini de infasurare a armaturii. Are sediul în Martinengo, Italia.

 3. MABE

  Italia

  Compania MABE, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare si bobine de aprindere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine electrice, Masini de infasurare a armaturii, Bobine electrice, și Masini de infasurare a armaturii. Are sediul în Ossana, Italia.

 4. ATAM S.P.A.

  Italia

  Compania ATAM S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare si bobine de aprindere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine electrice, Masini de infasurare a armaturii, Bobine electrice, și Masini de infasurare a armaturii. Are sediul în Agrate Brianza, Italia.

 5. RICCI DOMENICO

  Italia

  Compania RICCI DOMENICO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare si bobine de aprindere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine electrice, Masini de infasurare a armaturii, Bobine electrice, și Masini de infasurare a armaturii. Are sediul în Livorno, Italia.

 1. ELETTROMECCANICA APRILIA

  Italia

  Compania ELETTROMECCANICA APRILIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare si bobine de aprindere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine electrice, Masini de infasurare a armaturii, Bobine electrice, și Masini de infasurare a armaturii. Are sediul în Aprilia, Italia.

 2. TECNICA IREVALE DI PROCIDA IVANO

  Italia

  Compania TECNICA IREVALE DI PROCIDA IVANO, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare si bobine de aprindere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine electrice, Masini de infasurare a armaturii, Bobine electrice, și Masini de infasurare a armaturii. Are sediul în Salerno, Italia.

 1. COILS S.R.L.

  Italia

  Compania COILS S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare si bobine de aprindere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine electrice, Masini de infasurare a armaturii, Bobine electrice, și Masini de infasurare a armaturii. Are sediul în Leini, Italia.

 2. BODINET S.N.C.

  Italia

  Compania BODINET S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare si bobine de aprindere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine electrice, Masini de infasurare a armaturii, Bobine electrice, și Masini de infasurare a armaturii. Are sediul în Volvera, Italia.

 3. ZUCCONI ALDO

  Italia

  Compania ZUCCONI ALDO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare si bobine de aprindere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine electrice, Masini de infasurare a armaturii, Bobine electrice, și Masini de infasurare a armaturii. Are sediul în Montecatini Terme, Italia.

 4. MECA TECNOLOGIE ELETTROMECCANICHE S.R.L.

  Italia

  Compania MECA TECNOLOGIE ELETTROMECCANICHE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare si bobine de aprindere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine electrice, Masini de infasurare a armaturii, Bobine electrice, și Masini de infasurare a armaturii. Are sediul în Ferrandina, Italia.

 5. LANARI SIMONE AVVOLGIMENTI ELETTRICI

  Italia

  Compania LANARI SIMONE AVVOLGIMENTI ELETTRICI, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare si bobine de aprindere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine electrice, Masini de infasurare a armaturii, Bobine electrice, și Masini de infasurare a armaturii. Are sediul în Camerata Picena, Italia.

 6. C.E.A.

  Italia

  Compania C.E.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare si bobine de aprindere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine electrice, Masini de infasurare a armaturii, Bobine electrice, și Masini de infasurare a armaturii. Are sediul în Carugate, Italia.

 7. ELETTROMECCANICA F.LLI CULTRERA DI CULTRERA S. & C. S.N.C.

  Italia

  Compania ELETTROMECCANICA F.LLI CULTRERA DI CULTRERA S. & C. S.N.C., care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare si bobine de aprindere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine electrice, Masini de infasurare a armaturii, Bobine electrice, și Masini de infasurare a armaturii. Are sediul în Bovisio Masciago, Italia.

 8. GIUNTI ALFREDO ELETTROMECCANICA S.R.L.

  Italia

  Compania GIUNTI ALFREDO ELETTROMECCANICA S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare si bobine de aprindere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine electrice, Masini de infasurare a armaturii, Bobine electrice, și Masini de infasurare a armaturii. Are sediul în Pisa, Italia.

 1. GROOTHANDEL DE LEEDE B.V.

  Olanda

  Compania GROOTHANDEL DE LEEDE B.V., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de infasurare a armaturii, și Masini de infasurare a armaturii. Are sediul în Gouda, Olanda.

 2. EMILIANA AVVOLGIMENTI S.R.L.

  Italia

  Compania EMILIANA AVVOLGIMENTI S.R.L., este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare si bobine de aprindere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine electrice, Masini de infasurare a armaturii, Bobine electrice, și Masini de infasurare a armaturii. Are sediul în Berra, Italia.

 3. ART - TRA S.R.L.

  Italia

  Compania ART - TRA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Transformatoare, convertoare si redresoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine electrice, Masini de infasurare a armaturii, Bobine electrice, și Masini de infasurare a armaturii. Are sediul în Carmignano, Italia.

 4. PRO.EL

  Italia

  Compania PRO.EL, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare si bobine de aprindere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine electrice, Masini de infasurare a armaturii, Bobine electrice, și Masini de infasurare a armaturii. Are sediul în Villanova Di Camposampiero, Italia.

 5. MERCANTI TRAFO WINDINGS S.R.L.

  Italia

  Compania MERCANTI TRAFO WINDINGS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare si bobine de aprindere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine electrice, Masini de infasurare a armaturii, Bobine electrice, și Masini de infasurare a armaturii. Are sediul în Lugo, Italia.

 6. ROMINSERV IAIFO ZALAU

  Romania

  Compania ROMINSERV IAIFO ZALAU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de infasurare a armaturii, și Masini de infasurare a armaturii. Are sediul în Zalau, Romania.

 7. AUGUST LANGE ANKERWICKELEI GMBH

  Germania

  Compania AUGUST LANGE ANKERWICKELEI GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de infasurare a armaturii, și Masini de infasurare a armaturii. Are sediul în Bremen, Germania.

 8. VOLPETTI GIOVANNI

  Italia

  Compania VOLPETTI GIOVANNI, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare si bobine de aprindere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine electrice, Masini de infasurare a armaturii, Bobine electrice, și Masini de infasurare a armaturii. Are sediul în Tirano, Italia.

 9. CO.EL. S.R.L.

  Italia

  Compania CO.EL. S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Distribuitoare si bobine de aprindere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Bobine electrice, Masini de infasurare a armaturii, Bobine electrice, și Masini de infasurare a armaturii. Are sediul în Castiglione Del Lago, Italia.

 10. ZAVEL S.R.L.

  Italia

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit