• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • masini de gunoi

Rezultate pentru

Masini de gunoi - Import export

 1. MAZZOCCHIA SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Fratelli Mazzocchia is a leading company in Europe for waste collection equipment design, manufacturing and marketing. It internationally highlights the history and ideas of an Italian company. Fratelli Mazzocchia, besides its wide range of products, also offers specific services in line with the company's strategy of putting the clients under the spotlight. Fratelli Mazzocchia stands for concreteness, quality, innovation.

 2. PROCOMPACTOR WASTE MANAGEMENT EQUIPMENT

  Turcia

  Compania PROCOMPACTOR WASTE MANAGEMENT EQUIPMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gunoi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Depoluarea mediului - utilaje si echipamente, garbage compactors, Depoluarea mediului - utilaje si echipamente, și telescopic platforms. Are sediul în Izmir, Turcia.

 3. ZAKŁAD ROBÓT SANITARNYCH SANATOR SP.Z.O.O

  Polonia

  Compania ZAKŁAD ROBÓT SANITARNYCH SANATOR SP.Z.O.O, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gunoi, rejects, scrap collection, waste collection bells, și Masini de gunoi. Are sediul în Rąbień, Polonia.

 4. COSECO INDUSTRIE GROUP SRL

  Italia

  Compania COSECO INDUSTRIE GROUP SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gunoi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vehicule speciale - constructie si echipamente, și Vehicule speciale - constructie si echipamente. Are sediul în Grumo Appula, Italia.

 5. ORAKCI MACHINE

  Turcia

  Compania ORAKCI MACHINE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gunoi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile scrap recovery, platforms, și compactors. Are sediul în Bursa, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. TRANSLIFT

  Olanda

  Compania TRANSLIFT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gunoi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile waste containers, și waste collection containers. Are sediul în Dronten, Olanda.

 2. CNR TRUCK EQUIPMENTS

  Turcia

  Compania CNR TRUCK EQUIPMENTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gunoi. Are sediul în Konya, Turcia.

 3. A3 VERHUUR

  Belgia

  Compania A3 VERHUUR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gunoi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sanding machines, și brushes. Are sediul în Staden, Belgia.

 4. HACKNEY RUBBISH REMOVALS

  Regatul Unit

  Compania HACKNEY RUBBISH REMOVALS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gunoi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile waste management. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. PB ENVIRONNEMENT

  Franta

  Compania PB ENVIRONNEMENT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gunoi. Are sediul în Lambesc, Franta.

 1. FARID INDUSTRIE S.P.A.

  Italia

  Compania FARID INDUSTRIE S.P.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Gestionarea deseurilor industriale, Masini de gunoi, Compactoare si concasoare pentru deseuri, Gestionarea deseurilor industriale, Masini de gunoi, Compactoare si concasoare pentru deseuri, și street sweeping machines. Are sediul în Vinovo, Italia.

 2. EXPRUM D.O.O.

  Slovenia

  Compania EXPRUM D.O.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gunoi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport de deseuri, Containere, Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme, Transport de deseuri, Containere, și Tratarea deseurilor menajere - utilaje si sisteme. Are sediul în Ljubljana, Slovenia.

 1. GRUZOJAD - WYWOZ GRUZU WARSZAWA

  Polonia

  Compania GRUZOJAD - WYWOZ GRUZU WARSZAWA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gunoi. Are sediul în Józefów, Polonia.

 2. SETRACO HOLDING S.A.

  Romania

  Compania SETRACO HOLDING S.A., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii industriale - antreprenori. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gunoi, Constructii prefabricate si industrializate, Masini de gunoi, și Constructii prefabricate si industrializate. Are sediul în Bucharest, Romania.

 3. PREFETTURA DI PALERMO

  Italia

  Compania PREFETTURA DI PALERMO, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, Masini de gunoi, Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, și Masini de gunoi. Are sediul în Palermo, Italia.

 4. BECKER & MAURER GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania BECKER & MAURER GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gunoi, Distributie en gros, Masini de gunoi, și Distributie en gros. Are sediul în Zweibrücken, Germania.

 5. EBA S.R.O. EKO-BIO-AGROPROGRAM

  Slovacia

  Compania EBA S.R.O. EKO-BIO-AGROPROGRAM, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gunoi, Mediu inconjurator - servicii, Masini de gunoi, și Mediu inconjurator - servicii. Are sediul în Bernolákovo, Slovacia.

 6. M. WERNER GMBH & CO. MÜLLTRANSPORT KG

  Germania

  Compania M. WERNER GMBH & CO. MÜLLTRANSPORT KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gunoi, și Masini de gunoi. Are sediul în Goldbach, Germania.

 7. REICHL-SCHROTT GMBH

  Austria

  Compania REICHL-SCHROTT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gunoi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pubele, containere pentru deseuri, și Pubele, containere pentru deseuri. Are sediul în Stras, Austria.

 8. GEBR. HUMMEL RECYCLING B.V.

  Olanda

  Compania GEBR. HUMMEL RECYCLING B.V., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pubele, containere pentru deseuri, Masini de gunoi, Pubele, containere pentru deseuri, și Masini de gunoi. Are sediul în Leek, Olanda.

 1. VM PRESS S.R.L.

  Italia

  Compania VM PRESS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, Masini de gunoi, Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, și Masini de gunoi. Are sediul în Ovada, Italia.

 2. WASTEPARTSUK

  Regatul Unit

  Compania WASTEPARTSUK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gunoi. Are sediul în Gloucester, Regatul Unit.

 3. AMBIENTE NORD SOCIETA' COOPERATIVA SOCIALE ONLUS

  Italia

  Compania AMBIENTE NORD SOCIETA' COOPERATIVA SOCIALE ONLUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gunoi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cleaning services for the public sector, și street-cleaning - service. Are sediul în Chiari, Italia.

 4. MERSEBURGER ENTSORGUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Germania

  Compania MERSEBURGER ENTSORGUNGSGESELLSCHAFT MBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Masini de gunoi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pubele, containere pentru deseuri, și Pubele, containere pentru deseuri. Are sediul în Beuna, Germania.

 5. STE PERTUISIENNE DE LEVAGE ET DE MANUTENTION

  Franta

  Compania STE PERTUISIENNE DE LEVAGE ET DE MANUTENTION, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gunoi, și Masini de gunoi. Are sediul în Pertuis, Franta.

 6. F.H. UMWELTTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania F.H. UMWELTTECHNIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gunoi, și Masini de gunoi. Are sediul în Augsburg, Germania.

 7. SE DES ETS F. CHAILLAN

  Franta

  Compania SE DES ETS F. CHAILLAN, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gunoi, și Masini de gunoi. Are sediul în La Brillanne, Franta.

 8. C.P. DAVIDSON & SONS LTD

  Regatul Unit

  Compania C.P. DAVIDSON & SONS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gunoi, și Masini de gunoi. Are sediul în Chorley, Regatul Unit.

 9. DEAN WASTE CO. LIMITED

  Irlanda

  Compania DEAN WASTE CO. LIMITED, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gunoi, și Masini de gunoi. Are sediul în Tallaght, Irlanda.

 10. EQUIPOS Y SERVICIOS DEL NORDESTE SL

  Spania

  Compania EQUIPOS Y SERVICIOS DEL NORDESTE SL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Depozitarea si strangerea deseurilor - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de gunoi, și Masini de gunoi. Are sediul în Cabrils, Spania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit