• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • maruntaie

Rezultate pentru

Maruntaie - Import export

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Franta

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT is a family company based in Isère, specialising in horse , horse products and processed horse meat. Horse raising, horse slaughtering, deboning, horse butchering, horse meat processing, vacuum packing, barquette, bulk, canned, distribution. Experts in the entire French horse industry. Our site is IFS CERTIFIED.

 2. ILCO FOOD

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania ILCO FOOD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne si mezeluri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitel - carne proaspata, Maruntaie, Vita - carne proaspata, Vitel - carne proaspata, Maruntaie, și Vita - carne proaspata. Are sediul în Rungis Cedex, Franta.

 3. TORVA EUROPE

  Polonia

  Compania TORVA EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. Are sediul în Warsaw, Polonia.

 4. INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U.

  Spania

  Compania INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frozen offal. Are sediul în Zaragoza, Spania.

 5. JC DELCHAMBRE

  Belgia

  Compania JC DELCHAMBRE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Frozen offal, fresh entrails, red offal, și white offal. Are sediul în Faimes, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DOHR GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania DOHR GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hippocrepis unisiliquosa, natural entrails, natural pork entrails, și natural sheep entrails. Are sediul în Hamburg, Germania.

 2. BLIK

  Franta

  Compania BLIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, Tratarea si reciclarea deseurilor - masini si instalatii, waste grinders, granulators, și bale presses. Are sediul în Milly-La-Forêt, Franta.

 3. JADEMO

  Belgia

  Compania JADEMO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Maruntaie, Maruntaie, pork butchers, și wholesale meats. Are sediul în Zottegem, Belgia.

 4. AGARAS, UAB

  Lituania

  Compania AGARAS, UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vita - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Porc - carne proaspata, Maruntaie, Porc - carne proaspata, și Maruntaie. Are sediul în Balandiskiu K., Pabirze , Birzai, Lituania.

 5. COVAMEAT

  Belgia

  Compania COVAMEAT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Maruntaie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, pork processing, pork butchers, și pork. Are sediul în Wijtschate, Belgia.

 1. EBNER GMBH

  Austria

  Compania EBNER GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Maruntaie, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Carnati si carnaciori, Conserve de carne si mezeluri, Maruntaie, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Carnati si carnaciori, și Conserve de carne si mezeluri. Are sediul în Irnfritz, Austria.

 2. CHARLES FRÈRES

  Franta

  Compania CHARLES FRÈRES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vita - carne proaspata. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Maruntaie, și Maruntaie. Are sediul în L'étrat, Franta.

 1. W. HOTZ FLEISCH + WURST AG

  Elvetia

  Compania W. HOTZ FLEISCH + WURST AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cochilii, crustacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Maruntaie, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Produse congelate si congelate rapid, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Maruntaie, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, și Produse congelate si congelate rapid. Are sediul în Pfäffikon, Elvetia.

 2. MARTEN VERKAUFS GMBH

  Germania

  Compania MARTEN VERKAUFS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Maruntaie, Produse lactate, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Jambon, Maruntaie, Produse lactate, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, și Jambon. Are sediul în Schönau, Germania.

 3. LANDFLEISCHEREI + PARTYSERVICE WEHMANN

  Germania

  Compania LANDFLEISCHEREI + PARTYSERVICE WEHMANN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Maruntaie, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Carnati si carnaciori, Produse congelate si congelate rapid, Maruntaie, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Carnati si carnaciori, și Produse congelate si congelate rapid. Are sediul în Meinersen, Germania.

 4. KLEIN GMBH & CO. KG - GEFLÜGELFEINKOST -TIEFKÜHLLAG

  Germania

  Compania KLEIN GMBH & CO. KG - GEFLÜGELFEINKOST -TIEFKÜHLLAG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cochilii, crustacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Maruntaie, Peste, Pasari, iepuri si vanat - crestere, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, și Maruntaie. Are sediul în Drensteinfurt, Germania.

 5. FRENZEL HUMMELSBÜTTELER KATENRAUCH GMBH

  Germania

  Compania FRENZEL HUMMELSBÜTTELER KATENRAUCH GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cochilii, crustacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Maruntaie, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Peste, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Maruntaie, și Mezeluri fierte si mezeluri sarate. Are sediul în Hamburg, Germania.

 6. DIRK SEEMANN

  Germania

  Compania DIRK SEEMANN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cochilii, crustacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Maruntaie, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Peste, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Maruntaie, și Mezeluri fierte si mezeluri sarate. Are sediul în Kronshagen, Germania.

 7. HELMUT LUH

  Germania

  Compania HELMUT LUH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Maruntaie, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Carnati si carnaciori, Conserve de carne si mezeluri, Maruntaie, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Carnati si carnaciori, și Conserve de carne si mezeluri. Are sediul în Gießen, Germania.

 8. RALF LUYSBERG

  Germania

  Compania RALF LUYSBERG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Maruntaie, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Conserve de carne si mezeluri, Mancaruri gatite si delicatese, Maruntaie, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Conserve de carne si mezeluri, și Mancaruri gatite si delicatese. Are sediul în Hürtgenwald, Germania.

 1. METZGEREI ALBERT FISCHER

  Germania

  Compania METZGEREI ALBERT FISCHER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Peste. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Maruntaie, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Produse congelate si congelate rapid, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Maruntaie, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, și Produse congelate si congelate rapid. Are sediul în Viechtach, Germania.

 2. JOSEF BUSER

  Germania

  Compania JOSEF BUSER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Maruntaie, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Carnati si carnaciori, Produse congelate si congelate rapid, Maruntaie, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Carnati si carnaciori, și Produse congelate si congelate rapid. Are sediul în Heppenheim, Germania.

 3. VALENTIN HAHN

  Germania

  Compania VALENTIN HAHN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cochilii, crustacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste, Bovine, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Maruntaie, Peste, Bovine, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, și Maruntaie. Are sediul în München, Germania.

 4. SCHLUGE WURST- FLEISCH- GASTRONOMIE GROSSHANDELS GMBH

  Austria

  Compania SCHLUGE WURST- FLEISCH- GASTRONOMIE GROSSHANDELS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Cochilii, crustacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Porc - carne proaspata, Maruntaie, Peste, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Porc - carne proaspata, și Maruntaie. Are sediul în Dornbirn, Austria.

 5. JOHANN EINSLE

  Germania

  Compania JOHANN EINSLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cochilii, crustacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Maruntaie, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Peste, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Maruntaie, și Mezeluri fierte si mezeluri sarate. Are sediul în Bodenmais, Germania.

 6. FLEISCHEREI VIOLKA

  Germania

  Compania FLEISCHEREI VIOLKA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cochilii, crustacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Maruntaie, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Peste, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Maruntaie, și Mezeluri fierte si mezeluri sarate. Are sediul în Hannover, Germania.

 7. FLEISCH- & WURSTWAREN , PARTYSERVICE ANGELA MEINHOLD

  Germania

  Compania FLEISCH- & WURSTWAREN , PARTYSERVICE ANGELA MEINHOLD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Maruntaie, Produse lactate, Branzeturi, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Maruntaie, Produse lactate, Branzeturi, și Mezeluri fierte si mezeluri sarate. Are sediul în Werdau, Germania.

 8. BERND SCHWARZE

  Germania

  Compania BERND SCHWARZE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Maruntaie, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Carnati si carnaciori, Produse congelate si congelate rapid, Maruntaie, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Carnati si carnaciori, și Produse congelate si congelate rapid. Are sediul în Bremen, Germania.

 9. PRODUITS EPAGNY SA

  Elvetia

  Compania PRODUITS EPAGNY SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Cochilii, crustacee. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Peste, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Maruntaie, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Peste, Carne de macelarie si carne proaspata de pasare, Maruntaie, și Mezeluri fierte si mezeluri sarate. Are sediul în Epagny, Elvetia.

 10. BERER GMBH

  Austria

  Compania BERER GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Carne de macelarie si carne proaspata de pasare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Maruntaie, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Conserve de carne si mezeluri, Mancaruri gatite si delicatese, Maruntaie, Mezeluri fierte si mezeluri sarate, Conserve de carne si mezeluri, și Mancaruri gatite si delicatese. Are sediul în St. Pantaleon, Austria.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit