• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • marketing sportiv

Rezultate pentru

Marketing sportiv - Import export

 1. MEDIACONCEPT

  Romania

  Mediaconcept este o societate cu capital integral romanesc, specializata in imprimari textile si produse imprimate la comanda prin sublimare pe toata surafata. Productia merge preponderent catre export in UE, de peste 20 ani, aceasta stand marturie calitatii produselor noastre. Detinem o mare capacitate de imprimare si finisare pe orice tip de textile poliester. Mare parte din produse sunt realizate plecand de la rola de material alb, aceasta permitandu-ne sa fim foarte flexibili in realizarea de produse la comanda. Produsele noastre: fanioane, steaguri, beachflag, prosoape, echipamente sportive, lavete ochelari, ghirlande textile, banere, paturi picnic, huse bagaj personalizate, genti, beanbag, tetiere, sorturi, rucsaci, boxeri, sort de baie, bandana. Termenul de productie este in medie de 7-10 zile, insa putem produce si in termen de 1 zi. Suntem certificati ISO 9001, ISO 14001, SA 8000

 2. MS MOODA GIYIM SAN.VE DIS.TIC.LTD.STI

  Turcia

  Compania MS MOODA GIYIM SAN.VE DIS.TIC.LTD.STI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing sportiv. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine de gata, Sportswear, t-shirts, athletic attire, și Haine de gata. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. KAPITAINE F.I.R.S.T

  Franta

  Compania KAPITAINE F.I.R.S.T, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing sportiv. Are sediul în Les Mureaux, Franta.

 4. TOITALIA LTD

  Letonia

  Compania TOITALIA LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing sportiv. Are sediul în Riga, Letonia.

 5. SPORTLEADS

  Franta

  Compania SPORTLEADS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing sportiv. Are sediul în Saint Pierre Des Echaubrognes, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. NINETYSEVEN STUDIO

  Belgia

  Compania NINETYSEVEN STUDIO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing sportiv. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sports shirts , merchandising articles, textile products, și Design, advertising. Are sediul în Liege, Belgia.

 2. SPORTIVE

  Turcia

  Compania SPORTIVE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing sportiv. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile athletic attire, football suits, și football and field sports goods. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 3. BARRIERS INTERNATIONAL

  Regatul Unit

  Compania BARRIERS INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sport si timp liber. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing sportiv, Marketing sportiv, și 5-a-side football pitches. Are sediul în Malmesbury, Regatul Unit.

 4. KITE DAYS SYCYLIA SZKOŁA KITESURFINGU NA SYCYLII

  Italia

  Compania KITE DAYS SYCYLIA SZKOŁA KITESURFINGU NA SYCYLII, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing sportiv. Are sediul în Marsala, Italia.

 5. PROTIPSTER TÜRKIYE

  Turcia

  Compania PROTIPSTER TÜRKIYE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing sportiv. Are sediul în Malta, Turcia.

 1. NONAMESPORT

  Spania

  Compania NONAMESPORT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing sportiv. Are sediul în Tres Cantos, Spania.

 2. JAVIER LATARRE TRAINER VALENCIA

  Spania

  Compania JAVIER LATARRE TRAINER VALENCIA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing sportiv. Are sediul în Paterna, Spania.

 1. COBRA CASTLES

  Regatul Unit

  Compania COBRA CASTLES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing sportiv. Are sediul în Liverpool, Regatul Unit.

 2. THE PARTY BUSINESS NEWCASTLE

  Regatul Unit

  Compania THE PARTY BUSINESS NEWCASTLE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing sportiv. Are sediul în Newcastle Upon Tyne, Regatul Unit.

 3. LJ HIRE

  Regatul Unit

  Compania LJ HIRE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing sportiv. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile decoration hire for parties and events. Are sediul în Liverpool, Regatul Unit.

 4. MARKTEFFECT

  Olanda

  Compania MARKTEFFECT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing sportiv, Market research, și Marketing sportiv. Are sediul în Eindhoven, Olanda.

 5. LADY HURREM

  Turcia

  Compania LADY HURREM, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing sportiv, t-shirts, clothes, sports clubs and federations - other sports, și Marketing sportiv. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 6. SKLEP NURKOWY HUMBAK KRAKÓW

  Polonia

  Compania SKLEP NURKOWY HUMBAK KRAKÓW, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing sportiv. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sports boutique, și diving lessons. Are sediul în Gdów, Polonia.

 7. NIDA AGENCY

  Elvetia

  Compania NIDA AGENCY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing online. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing sportiv, Internet marketing consultancy, coaching, și Marketing sportiv. Are sediul în Zürich, Elvetia.

 8. LAST LAP

  Spania

  Compania LAST LAP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing sportiv. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile events, și relations with the mass media. Are sediul în Alcobendas, Spania.

 1. BLERSPORT EVENTY

  Polonia

  Compania BLERSPORT EVENTY, este o societate Prestatar, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing sportiv. Are sediul în ?ód?, Polonia.

 2. AUDREY ANTHONI YOGA

  Franta

  Compania AUDREY ANTHONI YOGA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing sportiv. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile yoga lessons. Are sediul în Nice, Franta.

 3. FREAKKICK

  Franta

  Compania FREAKKICK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comunicare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Sponsorizare, Marketing sportiv, Sponsorizare, și Marketing sportiv. Are sediul în Clichy, Franta.

 4. EINDHOVENEXCURSIES

  Olanda

  Compania EINDHOVENEXCURSIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing sportiv. Are sediul în Eindhoven, Olanda.

 5. SPORT AND MOTION LTD

  Regatul Unit

  Compania SPORT AND MOTION LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing sportiv. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sports competition preparation, și sports club. Are sediul în Bristol, Regatul Unit.

 6. EVENTOS EGO S.L.

  Spania

  Compania EVENTOS EGO S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing sportiv. Are sediul în Madrid, Spania.

 7. PLAYMAKER

  Turcia

  Compania PLAYMAKER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing sportiv. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile sports activities. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 8. BETZILLION

  Regatul Unit

  Compania BETZILLION, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing sportiv. Are sediul în London, Regatul Unit.

 9. E-Z UP EUROPE BV

  Olanda

  Compania E-Z UP EUROPE BV, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing sportiv. Are sediul în Houten, Olanda.

 10. SMART SHAPES

  Regatul Unit

  Compania SMART SHAPES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing sportiv. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile soft play area, și Bouncy castles. Are sediul în Rochdale, Regatul Unit.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit