• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • marketing evenimential

Rezultate pentru

Marketing evenimential - Import export

 1. FERNIS MARKETING

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania FERNIS MARKETING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul strategiilor de marketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing direct - agentii de consiliere, Marketing evenimential, Marketing online, Agentii de relatii publice, Consiliere si media-planning, Marketing direct - agentii de consiliere, Marketing evenimential, Marketing online, și Agentii de relatii publice. Are sediul în Enghien-Les-Bains, Franta.

 2. SCALE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania SCALE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing evenimential. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Targuri si expozitii, și Targuri si expozitii. Are sediul în Neuilly Plaisance, Franta.

 3. TEAMWORKING

  Italia

  Compania TEAMWORKING, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing evenimential. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Team and group coaching, incentive trips, și HACCP team coaching. Are sediul în Milano, Italia.

 4. RED LINE FIRST CLASS CONCIERGE

  Spania

  Compania RED LINE FIRST CLASS CONCIERGE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing evenimential. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile events organisation agency, și holiday homes. Are sediul în Tabaiba Baja, El Rosario, Spania.

 5. ECOSTUD EVENTS

  Franta

  Compania ECOSTUD EVENTS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing evenimential, Afisaj - agentii de publicitate, Marketing evenimential, services for mobile communications, și Afisaj - agentii de publicitate. Are sediul în Paris, Franta.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. EKSAGON EXHIBITIONS

  Cipru

  Compania EKSAGON EXHIBITIONS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Organizatori de expozitii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing evenimential, POS - promotii si animatori, Marketing evenimential, și POS - promotii si animatori. Are sediul în Nicosia, Cipru.

 2. CAV&CO

  Franta

  Compania CAV&CO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing evenimential. Are sediul în Toulouse, Franta.

 3. DH-EVENTMANAGEMENT

  Germania

  Compania DH-EVENTMANAGEMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing evenimential. Are sediul în Laußig, Germania.

 4. BSTAFF

  Franta

  Compania BSTAFF, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing evenimential. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Interpretare de conferinta, Marketing in medii sociale, Agentii de modeling, Hostess agency, Interpretare de conferinta, Marketing in medii sociale, și Agentii de modeling. Are sediul în Paris, Franta.

 5. NET MARKETING S.R.L.

  Italia

  Compania NET MARKETING S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing evenimential. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing - cercetari, Marketing direct, Marketing - cercetari, Marketing direct, web marketing, și Marketing/e-marketing consultancy and strategies. Are sediul în Forli', Italia.

 1. VALKEA

  Polonia

  Compania VALKEA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing evenimential. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing, Marketing online, Marketing/e-marketing consultancy and strategies, B2B marketing, Marketing, și Marketing online. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 2. ZESPÓŁ MUZYCZNY KONARSKI BAND NA WESELE WROCŁAW

  Polonia

  Compania ZESPÓŁ MUZYCZNY KONARSKI BAND NA WESELE WROCŁAW, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing evenimential. Are sediul în Wrocław, Polonia.

 1. COUSIOTS

  Franta

  Compania COUSIOTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vinuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing evenimential, personalised gift article, și Marketing evenimential. Are sediul în Quimper, Franta.

 2. TEAMBUILDING EVOLUTION

  Italia

  Compania TEAMBUILDING EVOLUTION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing evenimential. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile training. Are sediul în Brugherio, Italia.

 3. CITY2SAND FESTIVALS

  Spania

  Compania CITY2SAND FESTIVALS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing evenimential. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile commercial event planning, event organisation, și event organisation advice. Are sediul în Moraira, Spania.

 4. SIERRA TECHNIC

  Franta

  Compania SIERRA TECHNIC, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing evenimential. Are sediul în Élancourt, Franta.

 5. FERIAL MARKET CONSULTING S.L.

  Spania

  Compania FERIAL MARKET CONSULTING S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing evenimential. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marketing consulting, și international trading advice. Are sediul în Guadalupe (murcia), Spania.

 6. COMERCIAL COBO CALLEJA

  Spania

  Compania COMERCIAL COBO CALLEJA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing evenimential. Are sediul în Coslada, Spania.

 7. THE OCTOPUS MARKETING MANAGEMENT

  Emiratele Arabe Unite

  Compania THE OCTOPUS MARKETING MANAGEMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing in medii sociale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing evenimential, B2B marketing, Marketing evenimential, advertising and marketing trade associations, și Online marketing. Are sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

 8. PROFESSIONAL JMF MUSIC

  Republica Ceha

  Compania PROFESSIONAL JMF MUSIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Complexuri artistice si muzicale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing evenimential, Targuri si expozitii - amenajarea standurilor, Instalatii si echipamente pentru viticultura, Sarbatori - articole si decoratiuni, Marketing evenimential, Targuri si expozitii - amenajarea standurilor, Instalatii si echipamente pentru viticultura, și Sarbatori - articole si decoratiuni. Are sediul în Praha 5, Republica Ceha.

 1. BTD SYSTEMS

  Franta

  Compania BTD SYSTEMS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing evenimential, Dezvoltare web, E-commerce website creation, Marketing evenimential, Dezvoltare web, și web agency. Are sediul în Dijon, Franta.

 2. THE ROC

  Belgia

  Compania THE ROC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing evenimential. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile event organisation advice. Are sediul în Turnhout, Belgia.

 3. PROMOTIONPLUS

  Italia

  Compania PROMOTIONPLUS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing evenimential. Are sediul în Cassano D'adda, Italia.

 4. A.I.D.A MARKETING & BUSINESS DEVELOPMENT

  Grecia

  Compania A.I.D.A MARKETING & BUSINESS DEVELOPMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing evenimential. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Relatii cu presa, marketing consulting, market analysis, marketing services, și Relatii cu presa. Are sediul în Thessaloniki, Grecia.

 5. EVENT PRODUCTION & BOUTIQUE WEDDINGS

  Spania

  Compania EVENT PRODUCTION & BOUTIQUE WEDDINGS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing evenimential. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile event organisation advice, event planning, wedding organisation, și displays for weddings. Are sediul în Ibiza, Spania.

 6. CRAZY CONTAINERS

  Olanda

  Compania CRAZY CONTAINERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing evenimential. Are sediul în Emmeloord, Olanda.

 7. SYLVAIN MONTET

  Franta

  Compania SYLVAIN MONTET, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing evenimential. Are sediul în Lasseube, Franta.

 8. MADSNEDKEREN

  Danemarca

  Compania MADSNEDKEREN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing evenimential. Are sediul în Herlev, Danemarca.

 9. DAGLISE DESIGN

  Franta

  Compania DAGLISE DESIGN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing evenimential. Are sediul în Paris, Franta.

 10. ADMAR GALICJA MAŁGORZATA TUSZYŃSKA

  Polonia

  Compania ADMAR GALICJA MAŁGORZATA TUSZYŃSKA, care își desfășoară activitatea în domeniul Creatie publicitara - graficieni, designeri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing evenimential, Marketing evenimential, și trade fair hostesses. Are sediul în Gdynia, Polonia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit