• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • marketing - cercetari

Rezultate pentru

Marketing - cercetari - Import export

 1. INSTITUT FÜR MARKTPSYCHOLOGIE MANNHEIM PROF. DR. GERT GUTJAHR GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania INSTITUT FÜR MARKTPSYCHOLOGIE MANNHEIM PROF. DR. GERT GUTJAHR GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. Are sediul în Mannheim, Germania.

 2. DTO CONSULTING GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DTO CONSULTING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 3. GALLA ACADEMY

  Romania

  Oferim servicii de marketing direct si indirect dedicat cresterii afacerilor, promovarii brandurilor si imbunatatirii relatiei cu clientii. Cream, dezvoltam si promovam solutii personalizate pentru dezvoltarea afacerii. Identificam si maximizam plusul de valoare care evidentiaza firma pe piata, particularitatile care o diferentiaza fata de concurenta. Dezvoltam campanii strategice, bazate pe anumite puncte cheie pentru a ajuta companiile sa devina cat mai eficiente şi profitabile, intr-un timp cat mai scurt.

 4. APPROACH GLOBAL BUSINESS

  Brazilia

  Compania APPROACH GLOBAL BUSINESS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert international - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing - cercetari, business consulting services, commercial representation services, Marketing - cercetari, și services for foreign trade. Are sediul în Belo Horizonte, Brazilia.

 5. FDNFASHION CONCEPT STUDIO BY... FRANCESCA DE NARDI

  Italia

  Compania FDNFASHION CONCEPT STUDIO BY... FRANCESCA DE NARDI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Moda - stilisti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Design - consultanti, Marketing - cercetari, style proposals, reportage, Design - consultanti, și Marketing - cercetari. Are sediul în Sabaudia, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. NET MARKETING S.R.L.

  Italia

  Compania NET MARKETING S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing evenimential. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing - cercetari, Marketing direct, Marketing - cercetari, Marketing direct, web marketing, și Marketing/e-marketing consultancy and strategies. Are sediul în Forli', Italia.

 2. SYMBIAL SAS

  Franta

  Compania SYMBIAL SAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile social and market studies. Are sediul în Paris, Franta.

 3. FUSIÓN COMUNICACIÓN EMPRESARIAL, S.L.

  Spania

  Compania FUSIÓN COMUNICACIÓN EMPRESARIAL, S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile research and information on the local foreign market. Are sediul în Málaga, Spania.

 4. MKI-GLOBAL

  Franta

  Compania MKI-GLOBAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile market surveys, Market research, market analysis, și International market entry. Are sediul în Paris, Franta.

 5. B2B INTERNATIONAL GMBH

  Germania

  Compania B2B INTERNATIONAL GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 1. UKRAGROCONSULT

  Ucraina

  Compania UKRAGROCONSULT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plasamente de capital. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing - cercetari, alternative investments, Marketing - cercetari, și monitoring service. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 2. THE COUP

  Germania

  Compania THE COUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de relatii publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing - cercetari, public relations, journalistic consulting and services, Marketing - cercetari, și research and information on the local foreign market. Are sediul în Berlin, Germania.

 1. LIBERTAS - EUROPÄISCHES INSTITUT GMBH

  Germania

  Compania LIBERTAS - EUROPÄISCHES INSTITUT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Editii generale, Editii electronice, Editii generale, și Editii electronice. Are sediul în Rangendingen, Germania.

 2. EJHE

  Olanda

  Compania EJHE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile market analysis. Are sediul în Drachten, Olanda.

 3. DIGITAL STRATEGY ONE

  Serbia

  Compania DIGITAL STRATEGY ONE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile SEO optimisation. Are sediul în Novi Sad, Serbia.

 4. MOD21 OHG MARKETING INTELLIGENCE ON DEMAND.

  Germania

  Compania MOD21 OHG MARKETING INTELLIGENCE ON DEMAND., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile International accompaniment services, research company, competitive strategy analysis, și market analysis. Are sediul în Heidelberg, Germania.

 5. E&T CONSULTANCY AND MARKETING SERVICES LTD.

  Regatul Unit

  Compania E&T CONSULTANCY AND MARKETING SERVICES LTD., este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere in domeniul comunicarii in cadrul intreprinderilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing - cercetari, English courses, și Marketing - cercetari. Are sediul în London, Regatul Unit.

 6. THE-REDMIRROR

  Spania

  Compania THE-REDMIRROR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. Are sediul în Barcelona, Spania.

 7. SIVES

  Coasta de Fildes

  Compania SIVES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Institutii de sondaj, Marketing - cercetari, Studii statistice, sondaje de opinie, Analiza datelor, Institutii de sondaj, Marketing - cercetari, Studii statistice, sondaje de opinie, și Analiza datelor. Are sediul în Abidjan, Coasta de Fildes.

 8. NACARAT

  Franta

  Compania NACARAT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comunicare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing - cercetari, designers and stylists, paints - production, și Marketing - cercetari. Are sediul în Toulouse, Franta.

 1. KAIROS CONSULENZA E RICERCHE SRLS

  Italia

  Compania KAIROS CONSULENZA E RICERCHE SRLS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. Are sediul în Roma, Italia.

 2. SEMETRICAL

  Regatul Unit

  Compania SEMETRICAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. Are sediul în London, Regatul Unit.

 3. CREAFACYL S.L.

  Spania

  Compania CREAFACYL S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. Are sediul în Palencia, Spania.

 4. CENTRE TECHNIQUE DE L'INDUSTRIE DU BOIS

  Belgia

  Compania CENTRE TECHNIQUE DE L'INDUSTRIE DU BOIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale - studii si cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Marketing - cercetari, Prelucrarea lemnului - utilaje si materiale, Marketing - cercetari, consultants to companies, și market analysis. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 5. WORLD OF MYSTERY SHOPPERS

  Ucraina

  Compania WORLD OF MYSTERY SHOPPERS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Studii statistice, sondaje de opinie, și Studii statistice, sondaje de opinie. Are sediul în Dnipropetrovsk, Ucraina.

 6. ELADAWIEN

  Austria

  Compania ELADAWIEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile website designer, și graphic design. Are sediul în Vienna, Austria.

 7. ADOCTA

  Franta

  Compania ADOCTA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Market research, drilling, market surveys, și Satisfaction survey. Are sediul în Levallois Perret, Franta.

 8. MANAGEMENT SOLUTIONS & SALES DEVELOPPEMENT

  Tunisia

  Compania MANAGEMENT SOLUTIONS & SALES DEVELOPPEMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. Are sediul în Boumhell-Ben Arous, Tunisia.

 9. AHP GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania AHP GMBH & CO. KG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Rationalizari, redezvoltari, fuziuni. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comert international - consiliere, Marketing - cercetari, services for foreign trade, research and information on the local foreign market, Comert international - consiliere, și Marketing - cercetari. Are sediul în Berlin, Germania.

 10. UNITER INVESTMENT COMPANY

  Belarus

  Compania UNITER INVESTMENT COMPANY, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Investitii - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing - cercetari, business consulting services, strategy consulting, Marketing - cercetari, și advice on mergers and takeovers. Are sediul în Minsk, Belarus.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Marketing - cercetari - Import export

Număr de rezultate

6.761 Intreprinderile