• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • marketing - cercetari

Rezultate pentru

Marketing - cercetari - Import export

 1. DEEPSIGHT

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DEEPSIGHT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Market research, market analysis, market surveys, competitive strategy analysis, Survey analysis, Artificial Intelligence, Data analysis, AI software development, și Model training. Are sediul în Osnabrück, Germania.

 2. INSTITUT FÜR MARKTPSYCHOLOGIE MANNHEIM PROF. DR. GERT GUTJAHR GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania INSTITUT FÜR MARKTPSYCHOLOGIE MANNHEIM PROF. DR. GERT GUTJAHR GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. Are sediul în Mannheim, Germania.

 3. DYMENSION

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania DYMENSION, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Obiecte conectate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - software pentru comert, Marketing - cercetari, Studii statistice, sondaje de opinie, Informatica - software pentru comert, Satisfaction survey, Visitor welcome terminals, Marketing - cercetari, Satisfaction terminal, și Smiley terminal. Are sediul în Lyon, Franta.

 4. DTO CONSULTING GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania DTO CONSULTING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 5. GALLA ACADEMY

  Romania

  Oferim servicii de marketing direct si indirect dedicat cresterii afacerilor, promovarii brandurilor si imbunatatirii relatiei cu clientii. Cream, dezvoltam si promovam solutii personalizate pentru dezvoltarea afacerii. Identificam si maximizam plusul de valoare care evidentiaza firma pe piata, particularitatile care o diferentiaza fata de concurenta. Dezvoltam campanii strategice, bazate pe anumite puncte cheie pentru a ajuta companiile sa devina cat mai eficiente şi profitabile, intr-un timp cat mai scurt.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FDNFASHION CONCEPT STUDIO BY... FRANCESCA DE NARDI

  Italia

  Compania FDNFASHION CONCEPT STUDIO BY... FRANCESCA DE NARDI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Moda - stilisti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Design - consultanti, Marketing - cercetari, style proposals, reportage, Design - consultanti, și Marketing - cercetari. Are sediul în Sabaudia, Italia.

 2. NET MARKETING S.R.L.

  Italia

  Compania NET MARKETING S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing evenimential. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing - cercetari, Marketing direct, Marketing - cercetari, Marketing direct, web marketing, și Marketing/e-marketing consultancy and strategies. Are sediul în Forli', Italia.

 3. FUSIÓN COMUNICACIÓN EMPRESARIAL, S.L.

  Spania

  Compania FUSIÓN COMUNICACIÓN EMPRESARIAL, S.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile research and information on the local foreign market. Are sediul în Málaga, Spania.

 4. SYMBIAL SAS

  Franta

  Compania SYMBIAL SAS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile social and market studies. Are sediul în Paris, Franta.

 5. ORAKEE

  Franta

  Compania ORAKEE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, Consiliere in domeniul strategiilor de marketing, și Website creation. Are sediul în Strasbourg, Franta.

 1. B2B INTERNATIONAL GMBH

  Germania

  Compania B2B INTERNATIONAL GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. Are sediul în Düsseldorf, Germania.

 2. MKI-GLOBAL

  Franta

  Compania MKI-GLOBAL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile market surveys, Market research, market analysis, și International market entry. Are sediul în Paris, Franta.

 1. LIBERTAS - EUROPÄISCHES INSTITUT GMBH

  Germania

  Compania LIBERTAS - EUROPÄISCHES INSTITUT GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Editii generale, Editii electronice, Editii generale, și Editii electronice. Are sediul în Rangendingen, Germania.

 2. THE COUP

  Germania

  Compania THE COUP, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de relatii publice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing - cercetari, public relations, journalistic consulting and services, Marketing - cercetari, și research and information on the local foreign market. Are sediul în Berlin, Germania.

 3. UKRAGROCONSULT

  Ucraina

  Compania UKRAGROCONSULT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Plasamente de capital. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing - cercetari, alternative investments, Marketing - cercetari, și monitoring service. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 4. WEYB

  Franta

  Compania WEYB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comert international - consiliere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing - cercetari, Formare in domeniul comercial, Professional advisory services, training and coaching, Marketing - cercetari, și Formare in domeniul comercial. Are sediul în Marseille, Franta.

 5. FLEXMR

  Regatul Unit

  Compania FLEXMR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. Are sediul în Milnthorpe, Regatul Unit.

 6. KREUTZER CONSULTING GMBH

  Germania

  Compania KREUTZER CONSULTING GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere pentru companii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, Consiliere in domeniul sistemelor de gestiune, Marketing - cercetari, market analysis, și competitive strategy analysis. Are sediul în München, Germania.

 7. MOD21 OHG MARKETING INTELLIGENCE ON DEMAND.

  Germania

  Compania MOD21 OHG MARKETING INTELLIGENCE ON DEMAND., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile International accompaniment services, research company, competitive strategy analysis, și market analysis. Are sediul în Heidelberg, Germania.

 8. YES MANAGEMENT

  Luxemburg

  Compania YES MANAGEMENT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Consiliere pentru companii, market surveys, Company registration, international organisations for trade development, și Consiliere pentru companii. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 1. ATTENTIO :: ONLINE- & WERBEAGENTUR GMBH

  Germania

  Compania ATTENTIO :: ONLINE- & WERBEAGENTUR GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Compozitie, fotocompozitie si fotogravura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tipografie, Serigrafie, Reprografie, Marketing - cercetari, Tipografie, Serigrafie, Reprografie, și Marketing - cercetari. Are sediul în Hachenburg, Germania.

 2. KEYS TO MENA

  Olanda

  Compania KEYS TO MENA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Consiliere pentru companii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Marketing - cercetari, sales agents, Marketing - cercetari, și website translation. Are sediul în Deventer, Olanda.

 3. THE-REDMIRROR

  Spania

  Compania THE-REDMIRROR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. Are sediul în Barcelona, Spania.

 4. MULTI-VALUE

  Germania

  Compania MULTI-VALUE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Satisfaction survey, și coaching. Are sediul în Aachen, Germania.

 5. LONGITUDE

  Regatul Unit

  Compania LONGITUDE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. Are sediul în London, Regatul Unit.

 6. JLR CONSEIL

  Franta

  Compania JLR CONSEIL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. Are sediul în Blagnac, Franta.

 7. PAGINE CARTOMANTI

  Italia

  Compania PAGINE CARTOMANTI, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. Are sediul în Pesaro, Italia.

 8. DIGITAL STRATEGY ONE

  Serbia

  Compania DIGITAL STRATEGY ONE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile SEO optimisation. Are sediul în Novi Sad, Serbia.

 9. FIELDINITALY SRL A SOCIO UNICO

  Italia

  Compania FIELDINITALY SRL A SOCIO UNICO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Institutii de sondaj, Institutii de sondaj, recruitment, qualitative surveys, și consumer meetings. Are sediul în Milano, Italia.

 10. PROJECTWEB

  Grecia

  Compania PROJECTWEB, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Marketing - cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile search engine optimisation, consulting company, Internet marketing, și Internet marketing consultancy. Are sediul în Athens, Grecia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Marketing - cercetari - Import export

Număr de rezultate

6.698 Intreprinderile