• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • margarina

Rezultate pentru

Margarina - Import export

 1. ROYALE LACROIX

  Belgia

  Verified by europages badge

  Since 1930 Royale Lacroix has provided margarines and fats for the dining table, cooking and for professionals, including the food industry, biscuits, confectionery, traditional and industrial bread making as well as an organic range. In our consumer range, margarines for the dining table and cooking, as well as a whole range for spreading on bread and sandwiches. Unbeatable organoleptic qualities. Indisputable taste and flavour.

 2. SCHEDRO LLC

  Ucraina

  Verified by europages badge

  Compania SCHEDRO LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Margarina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uleiuri si grasimi alimentare, Dulciuri fara ciocolata, Grasimi alimentare, Uleiuri vegetale, sunflower oil, ketchup, mayonnaise, Refined sunflower oil, și Tomato sauce. Are sediul în Dnipro, Ucraina.

 3. AIGREMONT

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania AIGREMONT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Margarina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uleiuri si grasimi alimentare, Uleiuri vegetale, fats, Uleiuri si grasimi alimentare, Uleiuri vegetale, food lubricant, release agent, beef fat, și Green energy. Are sediul în Awirs-Flemalle, Belgia.

 4. ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania ZAKLADY TLUSZCZOWE BIELMAR SP. Z O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri si grasimi alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Margarina, și Margarina. Are sediul în Bielsko-Biala, Polonia.

 5. VANDEMOORTELE DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania VANDEMOORTELE DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri si grasimi alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Margarina, Margarina, frozen desserts, frozen pastries, și greases. Are sediul în Dresden, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN

  Belgia

  Compania VANDEMOORTELE BAKERY PRODUCTS GHISLENGHIEN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Grasimi alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Margarina, Produse de patiserie dulci, sauces, frozen bakery products, Margarina, și Produse de patiserie dulci. Are sediul în Ghislenghien, Belgia.

 2. BEKO GMBH

  Germania

  Compania BEKO GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Grasimi alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Margarina, Margarina, și sunflower oil. Are sediul în München, Germania.

 3. SIA

  Franta

  Compania SIA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Margarina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Iaurt - instalatii pentru productie, și Iaurt - instalatii pentru productie. Are sediul în Louviers, Franta.

 4. KOMPLET BENELUX

  Luxemburg

  Compania KOMPLET BENELUX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Zahar. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Margarina, bakery products, sesame seeds, Margarina, și moulds for sweets. Are sediul în Drinklange, Luxemburg.

 5. SARL MATEG

  Algeria

  Compania SARL MATEG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Margarina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile margarine, organic margarine, margarine for bakeries, și margarine for pastrymaking. Are sediul în Oran, Algeria.

 1. OCEAN

  Turcia

  Compania OCEAN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Margarina. Are sediul în Mersin, Turcia.

 2. DRAGSBAEK A/S

  Danemarca

  Compania DRAGSBAEK A/S, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse lactate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Margarina, margarine for bakeries, Margarina, organic margarine, și margarine for pastrymaking. Are sediul în Thisted, Danemarca.

 1. PAL MÓS INMUEBLES,S.L

  Spania

  Compania PAL MÓS INMUEBLES,S.L, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Margarina. Are sediul în Mós (sta.eulalia), Spania.

 2. ZO NOS PPP - SETUZA A.S.

  Republica Ceha

  Compania ZO NOS PPP - SETUZA A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse lactate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Margarina, Uleiuri si grasimi alimentare, Sampoane, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Margarina, Uleiuri si grasimi alimentare, Sampoane, și Produse de curatare si de intretinere de uz casnic. Are sediul în Usti Nad Labem-Strekov, Republica Ceha.

 3. FUJI OIL EUROPE

  Belgia

  Compania FUJI OIL EUROPE, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri si grasimi alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uleiuri vegetale, Margarina, Uleiuri vegetale, și Margarina. Are sediul în Gent, Belgia.

 4. BIOBALKANICA

  Bulgaria

  Compania BIOBALKANICA, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Margarina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile edible oils and fats, și margarine. Are sediul în Sofia, Bulgaria.

 5. GHIO E GALLI DI GHIO PAOLA E C. S.N.C.

  Italia

  Compania GHIO E GALLI DI GHIO PAOLA E C. S.N.C., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri si grasimi alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uleiuri si grasimi animale, Margarina, Uleiuri si grasimi animale, și Margarina. Are sediul în Genova, Italia.

 6. MOBEC A S

  Estonia

  Compania MOBEC A S, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lesie de uz casnic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cosmetice, Margarina, Cosmetice, și Margarina. Are sediul în Tallinn, Estonia.

 7. DAUNIA ALIMENTI S.R.L.

  Italia

  Compania DAUNIA ALIMENTI S.R.L., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri si grasimi alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uleiuri si grasimi animale, Margarina, Uleiuri si grasimi animale, și Margarina. Are sediul în Foggia, Italia.

 8. GROENDANSK APS

  Danemarca

  Compania GROENDANSK APS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri si grasimi alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Margarina, și Margarina. Are sediul în Vejen, Danemarca.

 1. TRAKYA YAGLI TOH TAR SAT KOOP

  Turcia

  Compania TRAKYA YAGLI TOH TAR SAT KOOP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Legume, radacini si tuberculi alimentari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uleiuri si grasimi alimentare, Margarina, Uleiuri si grasimi alimentare, și Margarina. Are sediul în Edirne, Turcia.

 2. IREKS ENZYMA S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania IREKS ENZYMA S.R.O., este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Margarina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uleiuri vegetale, și Uleiuri vegetale. Are sediul în Brno - Horní Herspice, Republica Ceha.

 3. GLOHASA

  Camerun

  Compania GLOHASA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Margarina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile salted butter. Are sediul în Ebolowa, Camerun.

 4. EREDI DI RUIU PIETRO DI MURA LUISA&C S.A.S.

  Italia

  Compania EREDI DI RUIU PIETRO DI MURA LUISA&C S.A.S., care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri si grasimi alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Uleiuri si grasimi animale, Margarina, Uleiuri si grasimi animale, și Margarina. Are sediul în Sassari, Italia.

 5. MAGARINEFABRIKEN GRØNVANG, GRØNDANSK APS

  Danemarca

  Compania MAGARINEFABRIKEN GRØNVANG, GRØNDANSK APS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri si grasimi alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Margarina, și Margarina. Are sediul în Vejen, Danemarca.

 6. ALIMENTOS ALPROVEN C.A

  Venezuela

  Compania ALIMENTOS ALPROVEN C.A, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Margarina. Are sediul în Barquisimeto, Venezuela.

 7. VILNIAUS MARGARINO GAMYKLA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE

  Lituania

  Compania VILNIAUS MARGARINO GAMYKLA UAB UZDAROJI AKCINE BENDROVE, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri si grasimi alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Margarina, și Margarina. Are sediul în Vilnius, Lituania.

 8. NOVICOM PRAHA S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania NOVICOM PRAHA S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri vegetale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Margarina, și Margarina. Are sediul în Praha 4 , Republica Ceha.

 9. TECASA ISI KONTROL A.S.

  Turcia

  Compania TECASA ISI KONTROL A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Uleiuri si grasimi alimentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Margarina, și Margarina. Are sediul în Bursa, Turcia.

 10. STE GLE IND ALIMENTAIRE SLAMA

  Tunisia

  Compania STE GLE IND ALIMENTAIRE SLAMA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Margarina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse lactate, și Produse lactate. Are sediul în Bouargoub Riadh, Tunisia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit