• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • manusi tricotate

Rezultate pentru

Manusi tricotate - Import export

 1. MIRO GLOVES

  Republica Ceha

  Verified by europages badge

  Compania MIRO GLOVES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manusi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manusi tricotate, Accesorii, Sosete, Gift and promotional gloves, merino and cashmere gloves and mittens, glove manufacturer, european glove producer, Mittens, și Cut-resistant gloves. Are sediul în Brno, Republica Ceha.

 2. PAWONEX

  Polonia

  Verified by europages badge

  Compania PAWONEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Palarii si sepci. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manusi tricotate, Esarfe, Moda - stilisti, headscarf, bowler hats, shawls, berets, top hats, și angora hat. Are sediul în Wólka Grodziska, Polonia.

 3. BOTTEGA DEL GUANTO

  Italia

  Compania BOTTEGA DEL GUANTO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Manusi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manusi din tesaturi, Manusi tricotate, leather gloves, Manusi din tesaturi, și Manusi tricotate. Are sediul în Napoli, Italia.

 4. AB TELTEKSA

  Lituania

  Compania AB TELTEKSA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manusi tricotate. Are sediul în Telsiai, Lituania.

 5. B&SF TEXTILE

  Turcia

  Compania B&SF TEXTILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manusi tricotate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fulare, Caciuli, shawls, Fulare, Caciuli, și neck scarves. Are sediul în ISTANBUL, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. FRITZ NITZSCHE GMBH & CO. KG, INTERNATIONAL ACCESSORIES

  Germania

  Compania FRITZ NITZSCHE GMBH & CO. KG, INTERNATIONAL ACCESSORIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Haine de dama. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haine barbatesti, Manusi din tesaturi, Manusi tricotate, Imbracaminte pentru sugari si copii, Haine barbatesti, Manusi din tesaturi, Manusi tricotate, și Imbracaminte pentru sugari si copii. Are sediul în Aichach, Germania.

 2. EYLÜL TEKSTIL

  Turcia

  Compania EYLÜL TEKSTIL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manusi tricotate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile babies' and children's gloves. Are sediul în Ankara, Turcia.

 3. GUANTES TEXTILES ESKUTEX

  Spania

  Compania GUANTES TEXTILES ESKUTEX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manusi tricotate. Are sediul în Bergara, Spania.

 4. SIR GORDON BENNETT

  Regatul Unit

  Compania SIR GORDON BENNETT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Manusi tricotate. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile artistic ceramic gifts and fancy goods. Are sediul în London, Regatul Unit.

 5. PENNINO GLOVES FACTORY DI PENNINO SALVATORE E C. S.A.S.

  Italia

  Compania PENNINO GLOVES FACTORY DI PENNINO SALVATORE E C. S.A.S., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Manusi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manusi tricotate, Manusi din tesaturi, Manusi tricotate, și Manusi din tesaturi. Are sediul în Napoli, Italia.

 1. PERRELLA VINCENZO

  Italia

  Compania PERRELLA VINCENZO, care își desfășoară activitatea în domeniul Manusi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manusi tricotate, Manusi din tesaturi, Manusi tricotate, și Manusi din tesaturi. Are sediul în Napoli, Italia.

 2. CASA DEL GUANTO S.R.L.

  Italia

  Compania CASA DEL GUANTO S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Manusi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Palarii si sepci, Manusi tricotate, Palarii si sepci, și Manusi tricotate. Are sediul în Brescia, Italia.

 1. MANIFATTURA FERMANA S.R.L.

  Italia

  Compania MANIFATTURA FERMANA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manusi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manusi tricotate, Manusi din tesaturi, Manusi tricotate, și Manusi din tesaturi. Are sediul în Massa Fermana, Italia.

 2. SOLI GEROLAMO S.R.L.

  Italia

  Compania SOLI GEROLAMO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manusi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manusi tricotate, Manusi din tesaturi, Manusi tricotate, și Manusi din tesaturi. Are sediul în Ranica, Italia.

 3. KENKO GLOVES

  Spania

  Compania KENKO GLOVES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manusi tricotate. Are sediul în Berriz, Spania.

 4. WELBYN

  Italia

  Compania WELBYN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manusi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manusi tricotate, Manusi din tesaturi, Manusi tricotate, și Manusi din tesaturi. Are sediul în Arzignano, Italia.

 5. SOFIA GANTS S.R.L.

  Italia

  Compania SOFIA GANTS S.R.L., care își desfășoară activitatea în domeniul Manusi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manusi tricotate, Manusi din tesaturi, Manusi tricotate, și Manusi din tesaturi. Are sediul în Melito Di Napoli, Italia.

 6. DAL DOSSO GROUP S.R.L.

  Italia

  Compania DAL DOSSO GROUP S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manusi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manusi tricotate, Manusi din tesaturi, Manusi tricotate, și Manusi din tesaturi. Are sediul în Armeno, Italia.

 7. GUANTI GIGLIO FIORENTINO S.R.L.

  Italia

  Compania GUANTI GIGLIO FIORENTINO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manusi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manusi tricotate, Manusi din tesaturi, Manusi tricotate, și Manusi din tesaturi. Are sediul în Bagno A Ripoli, Italia.

 8. PASASPORT S.R.L.

  Italia

  Compania PASASPORT S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manusi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manusi tricotate, Manusi din tesaturi, Manusi tricotate, și Manusi din tesaturi. Are sediul în Villa Bartolomea, Italia.

 1. DZISWIARSTWO MASZYNOWE

  Polonia

  Compania DZISWIARSTWO MASZYNOWE, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manusi tricotate, Dresuri si sosete, Jersee si pulovere, Manusi tricotate, Dresuri si sosete, și Jersee si pulovere. Are sediul în Lodz, Polonia.

 2. GDM

  Italia

  Compania GDM, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manusi tricotate. Are sediul în Modena, Italia.

 3. GUANTIFICIO AB DI DREI AMBRA INDIVIDUALE

  Italia

  Compania GUANTIFICIO AB DI DREI AMBRA INDIVIDUALE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manusi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manusi tricotate, Manusi din tesaturi, Manusi tricotate, și Manusi din tesaturi. Are sediul în Faenza, Italia.

 4. I. TRAN S.R.O.

  Slovacia

  Compania I. TRAN S.R.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Taioare pentru femei. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manusi tricotate, Imbracaminte pentru copii, Manusi tricotate, și Imbracaminte pentru copii. Are sediul în Turzovka , Slovacia.

 5. TRIO DUCHCOV S.R.O.

  Republica Ceha

  Compania TRIO DUCHCOV S.R.O., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Manusi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manusi tricotate, Haine de lucru si protectie, Manusi tricotate, și Haine de lucru si protectie. Are sediul în Teplice , Republica Ceha.

 6. MIRO-PLETENÉ RUKAVICE

  Republica Ceha

  Compania MIRO-PLETENÉ RUKAVICE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manusi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manusi tricotate, și Manusi tricotate. Are sediul în Borová U Policky , Republica Ceha.

 7. VÍTEX CZ A.S.

  Republica Ceha

  Compania VÍTEX CZ A.S., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manusi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manusi tricotate, și Manusi tricotate. Are sediul în Bystrice Pod Hostýnem, Republica Ceha.

 8. CAPEMIST GLOVES LIMITED

  Regatul Unit

  Compania CAPEMIST GLOVES LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manusi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manusi tricotate, și Manusi tricotate. Are sediul în Dungannon, Regatul Unit.

 9. MARTELLI S.R.L.

  Italia

 10. EMKO - MRÁZKOVÁ

  Republica Ceha

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit