• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • manechine pentru prezentare

Rezultate pentru

Manechine pentru prezentare - Import export

 1. DC PLUS GLOBAL SHOPFITTING

  Turcia

  Verified by europages badge

  Welcome to DCShopfitting, a shopfitting manufacturing company from Turkey, and your global partner in creating visually appealing and functional retail spaces. With extensive industry experience, we specialize in delivering exceptional shopfitting solutions that cater to the unique needs and requirements of a diverse range of businesses, including retail stores, department stores, supermarkets, boutiques, hospitality establishments, and commercial spaces. Our comprehensive range of shopfitting products includes shelving and display systems, counters and cash wraps, slat walls and pegboards, clothing racks, showcases and cabinets, boutique nesting tables, mannequins, laser-cut metal designs, showcard stands, customized fixtures, and fittings. As your trusted partner, we are committed to transforming your retail space into an environment that enhances your brand image and drives sales. Our clients rely on our expertise, reliability, and commitment to quality, and we are proud to have built long-term partnerships with many of them. Therefore, we strive to exceed their expectations with every project we undertake. Contact us today to elevate your retail space with top-notch shopfitting solutions that reflect your brand's unique identity and create a lasting impression on your customers.

 2. MANNEQUINS SHOPPING

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MANNEQUINS SHOPPING, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Vitrine pentru magazine. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobilier - furnituri si accesorii, Magazine - amenajare, Accesorii, Manechine pentru prezentare, Rafturi pentru magazine, Mobilier - furnituri si accesorii, Magazine - amenajare, Accessories for clothes hangers, și Accesorii. Are sediul în Boulogne, Franta.

 3. FISON FASHION

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania FISON FASHION, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Manechine pentru prezentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile bust hire, hire of display mannequins, hire of window mannequins, manikin rental, window mannequins, fashion accessories, hire of children's mannequins, hire of male mannequins, și hire of female mannequins. Are sediul în Bourron Marlotte, Franta.

 4. MADER INTERNATIONAL SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Compania MADER INTERNATIONAL SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manechine pentru prezentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tailoring mannequins, legs for stockings, window displays, legs for trousers, clothing displays, tailors' dummies, dummies, women mannequins, și torsos. Are sediul în Robbiate, Italia.

 5. SC REPLIKA IMPEX SRL

  Romania

  Intrucat ne dorim sa venim in intampinarea dvs. cu produse de calitate care sa va satisfaca dorinta de a avea un magazine frumos, va invitam sa vizitati showroom-ul nostru din Comuna Letea Veche , nr. 179, Bacau. Aici gasiti tot ce este necesar pentru orice tip de magazin ; stendere fixe sau reglabile, solutii de stalpi prinsi in perete, solutii ce nu afecteaza peretii intrucat sunt realizati sa stea in picioare, plase de tip grill, panouri slat, panouri lucioase, cosuri pentru vanzare promotionala, busturi si manechine de dama, barbati si copii . Va stam la dispozitie pentru toate tipurile de proiecte, fie ele de mici sau mari dimensiuni, intrucat consideram ca orice client are dreptul de asi desfasura activitatea in aceleasi conditii si sa beneficieze de aceeasi atentie din partea noastra.Mobilam orice tip de magazin din domeniul imbracamintei, incaltamintei, electrocasnicelor, alimentar dar si sectii de productie a confectiilor. Avem posibilitatea de a utila si dressinguri.In functie de structura, spatiul si bugetul disponibil, avem diverse solutii de propus. Produsele noastre sunt importate din Italia, avand posibilitatea de a executa amenajari ELEGANTE, MODERNE SI PERSONALIZATE.Colaborarea cu REPLIKA poate incepe de la proiectare pana la amenajare, oferind in acelasi timp un raport optim calitate-pret. Acolo unde nu necesita proiectare, REPLIKA poate asigura amenajarea spatiului, oriunde in tara in maxim 48 ore.Asiguram transport in toata tara.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. MANICHINI VISUAL GROUP SAS PRODUCE E VENDE MANICHINI, BUSTI, ED ATTREZZATURA PER NEGOZI

  Italia

  Compania MANICHINI VISUAL GROUP SAS PRODUCE E VENDE MANICHINI, BUSTI, ED ATTREZZATURA PER NEGOZI, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Manechine pentru prezentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dummies, tailoring mannequins, manikin rental, și clothing shop shopfitting. Are sediul în Giavera Del Montello, Italia.

 2. RDF GROUP LLC

  Rusia

  Compania RDF GROUP LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manechine pentru prezentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Material didactic, Masini de cusut industriale si accesorii, Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie, Material didactic, Masini de cusut industriale si accesorii, și tailoring accessory. Are sediul în Moscow, Rusia.

 3. ANGELINA MANNEQUINS - SHOPFITTING

  Grecia

  Compania ANGELINA MANNEQUINS - SHOPFITTING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manechine pentru prezentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Magazine - amenajare, equipment for shop windows, Magazine - amenajare, shop furnishings, și window display articles. Are sediul în Moschato, Grecia.

 4. GRAKMAR. PPHU

  Polonia

  Compania GRAKMAR. PPHU, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manechine pentru prezentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dummies, torsos, și tailor's mannequins. Are sediul în Lodz, Polonia.

 5. INDEX DISPLAY

  Canada

  Compania INDEX DISPLAY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manechine pentru prezentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile display counters, și tailor's mannequins. Are sediul în Montreal, Canada.

 1. PRO ARCHITECTURAL MODEL

  Turcia

  Compania PRO ARCHITECTURAL MODEL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manechine pentru prezentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile architectural model, și models of landscapes. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. FLOCATS TÈCNICS

  Spania

  Compania FLOCATS TÈCNICS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Plusarea tesaturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manechine pentru prezentare, și Manechine pentru prezentare. Are sediul în Sant Celoni, Spania.

 1. PLEINES - DINGRAFIK GMBH

  Germania

  Compania PLEINES - DINGRAFIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Manechine pentru prezentare. Are sediul în Uedem, Germania.

 2. ATELIER DELREZ

  Belgia

  Compania ATELIER DELREZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manechine pentru prezentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wooden accessory, clothing displays, și wood displays. Are sediul în Verviers, Belgia.

 3. OFFSHORING VILLE SL

  Spania

  Compania OFFSHORING VILLE SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Prezentare si vitrine pentru expozitii - conceptie si montaj. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manechine pentru prezentare, Sport - articole si echipamente, Manechine pentru prezentare, accessories for window displays, Sport - articole si echipamente, și artistic mannequin rental. Are sediul în Valencia, Spania.

 4. EUROPE MANNEQUIN

  Franta

  Compania EUROPE MANNEQUIN, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manechine pentru prezentare. Are sediul în Rohrbach Les Bitche, Franta.

 5. EUROPEAN MANNEQUINS & SHOP

  Danemarca

  Compania EUROPEAN MANNEQUINS & SHOP, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Manechine pentru prezentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile dummies. Are sediul în Nykøbing F, Danemarca.

 6. MANEX FRANCE

  Franta

  Compania MANEX FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manechine pentru prezentare. Are sediul în Gémenos, Franta.

 7. BEST MANNEQUINS

  Belgia

  Compania BEST MANNEQUINS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manechine pentru prezentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Clothes hangers. Are sediul în Wielsbeke, Belgia.

 8. ABC MANNEQUINS

  Italia

  Compania ABC MANNEQUINS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manechine pentru prezentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Haute couture, confectii de lux, Haute couture pentru femei, Haute couture pentru barbati, Haute couture, confectii de lux, Haute couture pentru femei, Haute couture pentru barbati, și clothes. Are sediul în Brugherio, Italia.

 1. RETIF BRUXELLES CENTRE

  Belgia

  Compania RETIF BRUXELLES CENTRE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Magazine - amenajare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vitrine pentru magazine, Manechine pentru prezentare, metal shelves for shops, Vitrine pentru magazine, Manechine pentru prezentare, și stand fittings. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. MANNEQUIN WORLD, A BRAND OF OUTSTANDING MANNEQUINS LTD

  Regatul Unit

  Compania MANNEQUIN WORLD, A BRAND OF OUTSTANDING MANNEQUINS LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Manechine pentru prezentare. Are sediul în Oldham, Regatul Unit.

 3. B3 ELEMENTOS DE ESCAPARATE

  Spania

  Compania B3 ELEMENTOS DE ESCAPARATE, care își desfășoară activitatea în domeniul Manechine pentru prezentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile visual merchandising, dummy repairs, adjustable mannequins, și accessories for shop windows. Are sediul în Barcelona, Spania.

 4. XIAMEN KING STREAM MANNEQUINS & HANGERS GMBH

  Germania

  Compania XIAMEN KING STREAM MANNEQUINS & HANGERS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manechine pentru prezentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile window displays, și hooks. Are sediul în München, Germania.

 5. ABLE ART LIMITED

  China

  Compania ABLE ART LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manechine pentru prezentare. Are sediul în Dongguan, China.

 6. GUANGZHOU SUNRISE MANNEQUIN FACTORY

  China

  Compania GUANGZHOU SUNRISE MANNEQUIN FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manechine pentru prezentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tailor's mannequins, artistic mannequin rental, adjustable mannequins, și fixed size mannequins. Are sediul în Guangzhou, China.

 7. MANICHINI MODA DI GRANCHI CINZIA

  Italia

  Compania MANICHINI MODA DI GRANCHI CINZIA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Manechine pentru prezentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tailoring mannequins, și clothing shop shopfitting. Are sediul în Bientina, Italia.

 8. MANNEQUINS BONAMI

  Belgia

  Compania MANNEQUINS BONAMI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manechine pentru prezentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte decorative pentru vitrine, și Obiecte decorative pentru vitrine. Are sediul în Aalter, Belgia.

 9. MANHATTAN MIMARI MAKET IZMIR

  Turcia

  Compania MANHATTAN MIMARI MAKET IZMIR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Manechine pentru prezentare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile architectural model. Are sediul în Izmir, Turcia.

 10. DESIGNING HAAKER

  Olanda

  Compania DESIGNING HAAKER, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Design - consultanti. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Manechine pentru prezentare, și Manechine pentru prezentare. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit

Găsiți devize pentru