• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • magnezit

Rezultate pentru

Magnezit - Import export

 1. CALMAGS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CALMAGS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Magnezit. Are sediul în Lüneburg, Germania.

 2. NORMAG GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania NORMAG GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Magnezit. Are sediul în Bad Homburg, Germania.

 3. DASHIQIAO MEIR MAGNESIUM PRODUCTS CO., LTD.

  China

  Compania DASHIQIAO MEIR MAGNESIUM PRODUCTS CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Magnezit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Magnesium oxide, și electrical heating elements. Are sediul în Dashiqiao City, Liaoning Province, China, China.

 4. REFRACTARIOS KELSEN S.A.

  Spania

  Compania REFRACTARIOS KELSEN S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale si produse refractare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Magnezit, refractory bricks, refractory concrete, dolomite, și Magnezit. Are sediul în Aduna (gipuzkoa), Spania.

 5. ZHONGYANG HANDICRAFT PRODUCTS COMPANY LIMITED

  Japonia

  Compania ZHONGYANG HANDICRAFT PRODUCTS COMPANY LIMITED, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Magnezit. Are sediul în Dongguan, Japonia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. AKSARI TEKSTIL MADENCILIK SAN.TIC.LTD.STI.

  Turcia

  Compania AKSARI TEKSTIL MADENCILIK SAN.TIC.LTD.STI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Magnezit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile chromium ores. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. AMSTOR SP. Z O.O.

  Polonia

  Compania AMSTOR SP. Z O.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Magnezit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile magnesium sulfate. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 3. CARL SPAETER GMBH

  Germania

  Compania CARL SPAETER GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Magnezit. Are sediul în Duisburg, Germania.

 4. IBAR NORDESTE LTDA

  Brazilia

  Compania IBAR NORDESTE LTDA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Magnezit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile magnesite, și Magnesium carbonate. Are sediul în Brumado, Brazilia.

 5. AYMER MARBLE

  Turcia

  Compania AYMER MARBLE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Extractia minereurilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Magnezit, Marmura, Mine si cariere - utilaje si material, mechanical engineering, Magnezit, Marmura, și Mine si cariere - utilaje si material. Are sediul în Ankara, Turcia.

 1. MOTIM MÜKORUND GYÁRTÓ ÉS ÉRTÉKESÍTÖ KFT

  Ungaria

  Compania MOTIM MÜKORUND GYÁRTÓ ÉS ÉRTÉKESÍTÖ KFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Pulberi din metale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Scule abrazive, Minereuri feroase si neferoase, Magnezit, Scule abrazive, Minereuri feroase si neferoase, și Magnezit. Are sediul în Mosonmagyarovar, Ungaria.

 2. DASHIQIAO CITY QUANSHUN FLAME-PROOF MATERIAL CO., LTD.

  China

  Compania DASHIQIAO CITY QUANSHUN FLAME-PROOF MATERIAL CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Magnezit. Are sediul în Dashiqiao, China.

 1. MASTERMIX GMBH

  Germania

  Compania MASTERMIX GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Magnezit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Pardoseli industriale, Aditivi pentru ciment si mortar, Mortaruri si cimenturi refractare, Pardoseli industriale, Aditivi pentru ciment si mortar, și Mortaruri si cimenturi refractare. Are sediul în Remshalden, Germania.

 2. SKALIMEX - BOROW S.A.

  Polonia

  Compania SKALIMEX - BOROW S.A., care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Magnezit, și Magnezit. Are sediul în Sieradz, Polonia.

 3. STYROMAGNESIT STEIRISCHE MAGNESITINDUSTRIE GMBH

  Austria

  Compania STYROMAGNESIT STEIRISCHE MAGNESITINDUSTRIE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Magnezit, și Magnezit. Are sediul în St.Katharein/Laming, Austria.

 4. MURAT GOKSU MADENCILIK

  Turcia

  Compania MURAT GOKSU MADENCILIK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Magnezit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile magnesite, și Magnesium carbonate. Are sediul în Eskisehir, Turcia.

 5. TOOTSI TURVAS AS

  Estonia

  Compania TOOTSI TURVAS AS, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Magnezit, și Magnezit. Are sediul în Pärnumaa, Estonia.

 6. SANGLA TURVAS AS

  Estonia

  Compania SANGLA TURVAS AS, care își desfășoară activitatea în domeniul Minereuri feroase si neferoase. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Magnezit, și Magnezit. Are sediul în Tartumaa, Estonia.

 7. NORDTORF SIA

  Letonia

 8. ZHYTOMIRTORF STATE COMPANY

  Ucraina

 1. LANGHAM O U

  Estonia

 2. KOPALNIA I ZAKLAD PRZEROBCZY PIASKOW SZKLARSKICH OSIECZNICA SP Z O O

  Polonia

 3. AGROTORF SUBSIDIARY COMPANY

  Ucraina

 4. CHERKASSYTORF SUBSIDIARY COMPANY

  Ucraina

 5. OY NORDIC DIAMONDS FINLAND AB

  Finlanda

 6. BENTONITAS ESPECIALES SA

  Spania

 7. BALTIC BOGS SIA

  Letonia

 8. LAFLORA SIA

  Letonia

 9. RIVNETORF STATE COMPANY

  Ucraina

 10. KEANON, MICHAEL

  Regatul Unit

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit