• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • magnetofoane

Rezultate pentru

Magnetofoane - Import export

 1. AV GROUP

  Belgia

  Compania AV GROUP, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Audio si video - materiale profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Camere de filmat - cinematografie, Magnetofoane, audiovisual rental, rental and sale of audio-visual systems, Camere de filmat - cinematografie, și Magnetofoane. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. SPECTRUM, S.R.O.

  Slovacia

  Compania SPECTRUM, S.R.O., este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Cuptoare cu microunde. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Magnetofoane, și Magnetofoane. Are sediul în Zilina, Slovacia.

 3. ELCAR

  Slovacia

  Compania ELCAR, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Magnetofoane. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Casetotofane portabile, și Casetotofane portabile. Are sediul în Prievidza , Slovacia.

 4. UHER ELECTRONIC GMBH

  Germania

  Compania UHER ELECTRONIC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Echipamente hi-fi si stereo. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Magnetofoane, și Magnetofoane. Are sediul în Bad Homburg, Germania.

 5. VOFO S.R.O.

  Republica Ceha

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. DATRAM, S.R.O.

  Republica Ceha