• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • luxmetre

Rezultate pentru

Luxmetre - Import export

 1. LEDCLUSIVE.DE

  Germania

  Compania LEDCLUSIVE.DE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Luxmetre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile LED illumination equipment, Lighting systems, și LED driver. Are sediul în Kempten, Germania.

 2. TIROLED GMBH

  Germania

  Compania TIROLED GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Luxmetre. Are sediul în Kiefersfelden, Germania.

 3. INSTRUMENT SYSTEMS GMBH OPTRONIK DIVISION

  Germania

  Compania INSTRUMENT SYSTEMS GMBH OPTRONIK DIVISION, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Luxmetre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spectrometers, chromotographic analyzers, și radiometers. Are sediul în Berlin, Germania.

 4. RAINBOW LIGHT TECHNOLOGY CO., LTD.

  Taiwan (ROC)

  Compania RAINBOW LIGHT TECHNOLOGY CO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Masuratori optice - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile spectrometers, Ball, și luxmeters. Are sediul în Taoyuan, Taiwan (ROC).

 5. LUXVETRO S.R.L.

  Italia

  Compania LUXVETRO S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticlarie decorativa. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Obiecte plate din sticla si oglinzi, Sticla dubla pentru iluminat, Obiecte plate din sticla si oglinzi, și Sticla dubla pentru iluminat. Are sediul în Santa Maria Di Sala, Italia.