• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • literatura

Rezultate pentru

Literatura - Import export

 1. SC ROLCRIS IMPEX SRL

  Romania

  Depozitul nostru de carte distribuie carti in toata Romania in peste 200 de librarii partenere, dar si bibliotecilor, persoanelor fizice, profesorilor si scolilor. In cei 26 de ani de experienta am invatat ca nevoile clientului sunt pe primul loc si ne-am impunatatit serviciile astfel incat sa distribuim orice carte pe tot teritoriul Romaniei in doar 24 de ore. Stocurile sunt in timp real si iti rezevam cartea special pentru tine in momentul plasarii comenzi astfel stii sigur ca vei primi cartea comandata. Acoperim toate domenii posibile si vom oferi cateva exemple: Carti pentru copii Carti Juridice Beletristica Manuale Scolare Auxiliare scolare Psihologie Medicina Dezvoltare personala Spiritualitate Afaceri Bricolaj Carti pentru permiile scolare Beneficiati de reduceri zilnice atat in depozitul nostru cat si pe site.

 2. LOTHAR SEIFERT

  Germania

  Compania LOTHAR SEIFERT, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Literatura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile electronic book production. Are sediul în Naundorf, Germania.

 3. EDIZIONI LEMMA PRESS

  Italia

  Compania EDIZIONI LEMMA PRESS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Literatura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile non-fiction, literature, plays, și books. Are sediul în Bergamo, Italia.

 4. HET KRUIWAGENTJE

  Olanda

  Compania HET KRUIWAGENTJE, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Literatura. Are sediul în Nijmegen, Olanda.

 5. AUTOEDICIÓN FG

  Spania

  Compania AUTOEDICIÓN FG, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Literatura. Are sediul în Puig, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ERNSTER

  Luxemburg

  Compania ERNSTER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Literatura, Material didactic, fitting out of book stores and stationers, books, Literatura, și Material didactic. Are sediul în Luxembourg, Luxemburg.

 2. EDITORIAL LUNA NUEVA

  Spania

  Compania EDITORIAL LUNA NUEVA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Literatura. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. SADDAI EDIZIONI

  Italia

  Compania SADDAI EDIZIONI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Literatura. Are sediul în Modena, Italia.

 4. FRANCISCO ANAYA

  Spania

  Compania FRANCISCO ANAYA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Literatura. Are sediul în Málaga, Spania.

 5. AFRONTA EDITORIAL

  Spania

  Compania AFRONTA EDITORIAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Literatura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile publishing services and consulting, quality and competitive prices, novels, și books. Are sediul în Burgos, Spania.

 1. ISTARSKI OGRANAK DHK

  Croatia

  Compania ISTARSKI OGRANAK DHK, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Literatura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Masini de scris, art books, books, și Masini de scris. Are sediul în Pula, Croatia.

 2. CARL SCHÜNEMANN VERLAG GMBH

  Germania

  Compania CARL SCHÜNEMANN VERLAG GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Literatura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile international books, și publishing houses. Are sediul în Bremen, Germania.

 1. IMOSVER

  Spania

  Compania IMOSVER, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Literatura. Are sediul în Pontevedra, Spania.

 2. PUBLISHING HOUSE PALMIRA

  Ucraina

  Compania PUBLISHING HOUSE PALMIRA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Literatura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile scientific books, și manuals. Are sediul în Odessa, Ucraina.

 3. AMAZON.DE GMBH

  Germania

  Compania AMAZON.DE GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Distributie en gros. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Carti pentru copii, Literatura, Carti pentru copii, și Literatura. Are sediul în München, Germania.

 4. AUTREMENT DIT

  Belgia

  Compania AUTREMENT DIT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Literatura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Studiouri de inregistrare, Studiouri de inregistrare, și audio books. Are sediul în Mons, Belgia.

 5. LOGO BUCHVERSAND GMBH

  Germania

  Compania LOGO BUCHVERSAND GMBH, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Literatura. Are sediul în Bendorf, Germania.

 6. VERLAGSHAUS MONSENSTEIN UND VANNERDAT OHG

  Germania

  Compania VERLAGSHAUS MONSENSTEIN UND VANNERDAT OHG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Editii generale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Edituri de lucrari tehnice, Literatura, Edituri de lucrari tehnice, și Literatura. Are sediul în Münster, Germania.

 7. TURKEY TRIBUNE TR

  Turcia

  Compania TURKEY TRIBUNE TR, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Presa - agentii internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Literatura, și Literatura. Are sediul în Bursa, Turcia.

 8. GUMORESKA

  Ucraina

  Compania GUMORESKA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Literatura. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 1. MEDYK SP Z O O

  Polonia

  Compania MEDYK SP Z O O, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Editii generale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Literatura, și Literatura. Are sediul în Warszawa, Polonia.

 2. EDIZIONI CENTO AUTORI

  Italia

  Compania EDIZIONI CENTO AUTORI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Literatura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile books, și novels. Are sediul în Villaricca, Italia.

 3. MATRAS KATOWICE SP Z O O

  Polonia

  Compania MATRAS KATOWICE SP Z O O, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Literatura. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Editii generale, Carti vechi, Editii generale, și Carti vechi. Are sediul în Katowice, Polonia.

 4. ARMOSMA SOCIEDAD LIMITADA

  Spania

  Compania ARMOSMA SOCIEDAD LIMITADA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Literatura. Are sediul în Calafell, Spania.

 5. BUCHSHOPONLINE

  Germania

  Compania BUCHSHOPONLINE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Literatura. Are sediul în Anröchte, Germania.

 6. KELLNER & SCHICK FACHLITERATURVERTRIEB GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania KELLNER & SCHICK FACHLITERATURVERTRIEB GMBH & CO. KG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Editii generale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Literatura, și Literatura. Are sediul în Werther, Germania.

 7. ENZO CARNEVALE

  Italia

  Compania ENZO CARNEVALE, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Literatura. Are sediul în Latina, Italia.

 8. THAMES RIVER PRESS

  Regatul Unit

  Compania THAMES RIVER PRESS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Literatura. Are sediul în London, Regatul Unit.

 9. MAISON D'ENNOUR

  Franta

  Compania MAISON D'ENNOUR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Literatura. Are sediul în Paris, Franta.

 10. IGEL VERLAG LITERATUR MICHAEL MATTHIAS SCHARDT

  Germania

  Compania IGEL VERLAG LITERATUR MICHAEL MATTHIAS SCHARDT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Editii generale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Literatura, și Literatura. Are sediul în Oldenburg, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit