• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • linii aeriene - serviciul de marfuri

Rezultate pentru

Linii aeriene - serviciul de marfuri - Import export

 1. TRANSAVIA LLC

  Belarus

  Compania TRANSAVIA LLC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Linii aeriene - serviciul de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de marfuri, transport and air shipment of merchandise, door-to-door air shipments of goods, Transport aerian de marfuri, și goods in customs air forwarding services. Are sediul în Minsk, Belarus.

 2. ADO AGENTES DE CARGA SLNE.

  Spania

  Compania ADO AGENTES DE CARGA SLNE., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Linii aeriene - serviciul de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air transport. Are sediul în Madrid, Spania.

 3. SHENZHEN DONGDA FREIGHT AGENCY CO., LTD

  China

  Compania SHENZHEN DONGDA FREIGHT AGENCY CO., LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Linii aeriene - serviciul de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Express freight service, air transport, și courier. Are sediul în Shenzhen, China.

 4. R N L

  Ucraina

  Compania R N L, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comisionari in vama, Linii aeriene - serviciul de marfuri, transport and air shipment of merchandise, Comisionari in vama, și Linii aeriene - serviciul de marfuri. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 5. O-R LOGISTICS

  Iordania

  Compania O-R LOGISTICS, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Intretinere maritima. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linii aeriene - serviciul de marfuri, și Linii aeriene - serviciul de marfuri. Are sediul în 65690169, Iordania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. NEUTRINOS CARGO

  Tailanda

  Compania NEUTRINOS CARGO, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Fret internaţional. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linii aeriene - serviciul de marfuri, Import Export agents, și Linii aeriene - serviciul de marfuri. Are sediul în Bangkok, Tailanda.

 2. TRANSAVIA

  Belarus

  Compania TRANSAVIA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Voiaj si turism, Linii aeriene - serviciul de marfuri, Voiaj si turism, international transport, shipping of goods, și Linii aeriene - serviciul de marfuri. Are sediul în Minsk, Belarus.

 3. ATLAS FREIGHT CONNECT

  Regatul Unit

  Compania ATLAS FREIGHT CONNECT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Linii aeriene - serviciul de marfuri. Are sediul în Harlington, Regatul Unit.

 4. KESTREL LINER AGENCIES

  Regatul Unit

  Compania KESTREL LINER AGENCIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linii aeriene - serviciul de marfuri, air freight, air cargo shipments, Linii aeriene - serviciul de marfuri, și air freight broker. Are sediul în Staines Upon Thames, Regatul Unit.

 5. AIREXPRESS CARGO

  Turcia

  Compania AIREXPRESS CARGO, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Linii aeriene - serviciul de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile international shipments. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. AVIACON ZITOTRANS

  Rusia

  Compania AVIACON ZITOTRANS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Linii aeriene - serviciul de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air cargo shipments, cargo planes, cargo, și airlines. Are sediul în Ekaterinburg, Rusia.

 2. EUROPE CARGO

  Belgia

  Compania EUROPE CARGO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari pentru transporturi internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Containere - trasnsport maritim, Linii aeriene - serviciul de marfuri, goods transport by sea, Containere - trasnsport maritim, Linii aeriene - serviciul de marfuri, și containerized transport. Are sediul în Antwerpen, Belgia.

 1. BLUE AIR

  Cipru

  Compania BLUE AIR, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Voiaj si turism. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de voiaj, Linii aeriene - serviciul de marfuri, Transport aerian de pasageri, Hotel, Agentii de voiaj, Linii aeriene - serviciul de marfuri, Transport aerian de pasageri, și Hotel. Are sediul în Larnaca, Cipru.

 2. DAVIES TURNER AIRCARGO LTD

  Regatul Unit

  Compania DAVIES TURNER AIRCARGO LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport in vrac. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de marfuri, Linii aeriene - serviciul de marfuri, Transport aerian de marfuri, air freight, Linii aeriene - serviciul de marfuri, și mixed road-air transport. Are sediul în Slough, Regatul Unit.

 3. GENEX LTD

  Belarus

  Compania GENEX LTD, care își desfășoară activitatea în domeniul Linii aeriene - serviciul de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air transport, Import Export agents, customs services, și charters. Are sediul în Minsk, Belarus.

 4. EAGLE AIR AGENCIES

  Belgia

  Compania EAGLE AIR AGENCIES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Comisionari pentru transporturi internationale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Tranzit aeroportuar, Companii aeriene - servicii pentru pasageri, Linii aeriene - serviciul de marfuri, Tranzit aeroportuar, air navigation, Companii aeriene - servicii pentru pasageri, și Linii aeriene - serviciul de marfuri. Are sediul în Zaventem (Brucargo), Belgia.

 5. SKYLINE S.R.L.

  Italia

  Compania SKYLINE S.R.L., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Agentii de inchiriere aeronave. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de marfuri, Linii aeriene - serviciul de marfuri, Transport aerian de marfuri, Linii aeriene - serviciul de marfuri, și air shipments of special goods. Are sediul în Saronno, Italia.

 6. MICHAEL SCHNITKER

  Germania

  Compania MICHAEL SCHNITKER, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de pasageri, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, Transport aerian de marfuri, Linii aeriene - serviciul de marfuri, Transport aerian de pasageri, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, Transport aerian de marfuri, și Linii aeriene - serviciul de marfuri. Are sediul în Grafschaft, Germania.

 7. 54 EAST WORLD LOGISTIC LLC

  Emiratele Arabe Unite

  Compania 54 EAST WORLD LOGISTIC LLC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linii aeriene - serviciul de marfuri, Transport maritim de marfuri, Automotive logistics, Linii aeriene - serviciul de marfuri, Import/export of perishable goods, și Transport maritim de marfuri. Are sediul în Dubai, Emiratele Arabe Unite.

 8. UK LOJISTIK

  Turcia

  Compania UK LOJISTIK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Linii aeriene - serviciul de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mutari internationale, logistics services, international road haulage, Mutari internationale, și goods transport by sea. Are sediul în Menemen, Turcia.

 1. AERODIENST GMBH & CO. KG

  Germania

  Compania AERODIENST GMBH & CO. KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere - transport aerian. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linii aeriene - serviciul de marfuri, Ambalatori pentru transportul aerian, Companii aeriene - servicii pentru pasageri, Linii aeriene - serviciul de marfuri, Ambalatori pentru transportul aerian, și Companii aeriene - servicii pentru pasageri. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 2. BHF BODENSEE-HELICOPTER GMBH

  Germania

  Compania BHF BODENSEE-HELICOPTER GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Industria aeronautica si aerospatiala - constructie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de pasageri, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, Transport aerian de marfuri, Linii aeriene - serviciul de marfuri, Transport aerian de pasageri, Elicoptere, curse charter - transport de pasageri, Transport aerian de marfuri, și Linii aeriene - serviciul de marfuri. Are sediul în Friedrichshafen, Germania.

 3. SURE MAN VENTURES LIMITED T/A CARGONAIJA

  Regatul Unit

  Compania SURE MAN VENTURES LIMITED T/A CARGONAIJA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Linii aeriene - serviciul de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile air cargo shipments, auditing, și cargo. Are sediul în London, Regatul Unit.

 4. TRANSPORTNAYA KOMPANIYA ARMADA-KARGO

  Rusia

  Compania TRANSPORTNAYA KOMPANIYA ARMADA-KARGO, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Linii aeriene - serviciul de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport aerian de marfuri, Transport by air, transport and air shipment of merchandise, și Transport aerian de marfuri. Are sediul în Moscow, Rusia.

 5. FAI RENTAJET AKTIENGESELLSCHAFT

  Germania

  Compania FAI RENTAJET AKTIENGESELLSCHAFT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere - transport aerian. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linii aeriene - serviciul de marfuri, Ambalatori pentru transportul aerian, Companii aeriene - servicii pentru pasageri, Linii aeriene - serviciul de marfuri, Ambalatori pentru transportul aerian, și Companii aeriene - servicii pentru pasageri. Are sediul în Nürnberg, Germania.

 6. TRANSPORT MARITIME ET TRANSIT

  Franta

  Compania TRANSPORT MARITIME ET TRANSIT, care își desfășoară activitatea în domeniul Containere - transport aerian. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Agentii de inchiriere aeronave, Agentii maritime - navlositori, Transport aerian de marfuri, Linii aeriene - serviciul de marfuri, Agentii de inchiriere aeronave, Agentii maritime - navlositori, Transport aerian de marfuri, și Linii aeriene - serviciul de marfuri. Are sediul în Croissy Beaubourg, Franta.

 7. VACATION BAZAAR

  India

  Compania VACATION BAZAAR, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Linii aeriene - serviciul de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tour operator. Are sediul în Ludhiana, India.

 8. ASAAA LOGISTIC

  Turcia

  Compania ASAAA LOGISTIC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Linii aeriene - serviciul de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Transport rutier - servicii logistice, Stocare in depozite si antrepozite - servicii, logistics services, land transport, Transport rutier - servicii logistice, și Stocare in depozite si antrepozite - servicii. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 9. SANDER BARBOSA CONSULTORIA

  Brazilia

  Compania SANDER BARBOSA CONSULTORIA, este o societate Agent/ Reprezentant, care își desfășoară activitatea în domeniul Linii aeriene - serviciul de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Centre de afaceri, Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere, fiduciary transport, Centre de afaceri, Cesiuni si achizitii comerciale si industriale - consiliere, și General aviation. Are sediul în São Paulo-Sp, Brazilia.

 10. GENEX LTD

  Belarus

  Compania GENEX LTD, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Linii aeriene - serviciul de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Import Export agents, și charter flight air transport. Are sediul în Minsk, Belarus.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit