• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lentile de contact

Rezultate pentru

Lentile de contact - Import export

 1. KODANO

  Romania

  Au inlocuit cu brio ochelarii si au adunat in jurul lor o serie de mituri. Ca sa intelegi mai bine despre purtarea lentilelor de contact, iata cateva intrebari si raspunsuri referitoare la acestea! 1. Sunt greu de ingrijit? NU! Raspunsul la o astfel de intrebare este unul simplu. Lentilele de contact in general nu sunt deloc greu de ingrijit, doar trebuie tinute in solutia seciala destinata! 2. Pot sa port lentile de contact daca fac sport? Ai vazut ca putini sportivi au ochelari de vedere atunci cand se afla in timpul unui joc, de aceea ei prefera sa poarte lentile. Cele din noua generatie permit oxigenului sa treaca mai usor, au o permeabilitate mai buna, fiind mai eficiente decat cele clasice. 3. Este necesar consultul de specialitate la oftalmolog? DE PREFERAT DA. Pretul lentilelor difera in functie de marca si model. Alegeti dintr-o mare varietate precum Acuvue, Air Optix, solutii Eye See, picaturi pentru ochi dar si lentile de contact zilnice, lunare sau anuale. Este de ajuns sa intrati pe site si sa comandati online. Vedeti ofertele noastre chiar acum!

 2. LABORATOIRES DENCOTT

  Franta

  Compania LABORATOIRES DENCOTT, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lentile de contact. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile custom-made ocular prosthesis. Are sediul în Paris, Franta.

 3. LENTILLAS BARATAS EN LENTILLAS SI

  Spania

  Compania LENTILLAS BARATAS EN LENTILLAS SI, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Lentile de contact. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile graded lenses. Are sediul în Cambrils, Spania.

 4. BEN VAN DER HEIDEN ZIEN & HOREN

  Olanda

  Compania BEN VAN DER HEIDEN ZIEN & HOREN, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Lentile, lentile de contact si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile de contact, Aparate auditive, vision glasses, sunglasses, Lentile de contact, și Aparate auditive. Are sediul în Tholen, Olanda.

 5. DR. WIRTZ AUGENÄRZTE

  Germania

  Compania DR. WIRTZ AUGENÄRZTE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Clinici si spitale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile de contact, diagnostic strips for ophthalmology, clinical laser treatment for retinopathy, Lentile de contact, și laser treatment. Are sediul în Wiesbaden, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LINZA

  Ucraina

  Compania LINZA, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Lentile de contact. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile contact lenses, spectacle frames, contact lens solutions, și cosmetic contact lenses. Are sediul în Kyiv, Ucraina.

 2. OTTICA APPOLLONI SRL

  Italia

  Compania OTTICA APPOLLONI SRL, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ochelari - lentile, Lentile de contact, sunglasses, Ochelari - lentile, Lentile de contact, și sunglasses and glasses. Are sediul în Seravezza, Italia.

 3. LUNETTERIE JUNIOR

  Elvetia

  Compania LUNETTERIE JUNIOR, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, și Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. Are sediul în Sierre, Elvetia.

 4. PROOPTIC MEDIZINTECHNIK GMBH

  Germania

  Compania PROOPTIC MEDIZINTECHNIK GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Optica - instrumente, Papetarie - articole, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Optica - instrumente, și Papetarie - articole. Are sediul în Puchheim, Germania.

 5. NIRO OPTIK

  Elvetia

  Compania NIRO OPTIK, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, Optica - instrumente, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, și Optica - instrumente. Are sediul în Wald, Elvetia.

 1. OPTIK JUNGBLUTH

  Germania

  Compania OPTIK JUNGBLUTH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, Optica - instrumente, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, și Optica - instrumente. Are sediul în Neuwied, Germania.

 2. OPTIK AM HAUPTPLATZ

  Austria

  Compania OPTIK AM HAUPTPLATZ, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Sticla pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Ochelari, rame si accesorii, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, Ochelari, rame si accesorii, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, și Ochelari - lentile. Are sediul în Purkersdorf, Austria.

 1. OPTIK ROSSMANN GMBH

  Austria

  Compania OPTIK ROSSMANN GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, Optica - instrumente, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, și Optica - instrumente. Are sediul în Graz, Austria.

 2. WALTER WISSING & CO

  Germania

  Compania WALTER WISSING & CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, Huse pentru materiale fotografice, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, și Huse pentru materiale fotografice. Are sediul în Bensheim, Germania.

 3. SHAMIR OPTIC GMBH

  Germania

  Compania SHAMIR OPTIC GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, Optica - instrumente, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, și Optica - instrumente. Are sediul în Nidderau, Germania.

 4. OPTIK-BLICK-PUNKT GMBH

  Germania

  Compania OPTIK-BLICK-PUNKT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Optica - instrumente, Chirurgie - aparate si echipamente, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Optica - instrumente, și Chirurgie - aparate si echipamente. Are sediul în Hamm, Germania.

 5. AVM ADVANCED VISION MARKETING U. VERTRIEBS GMBH

  Germania

  Compania AVM ADVANCED VISION MARKETING U. VERTRIEBS GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, Optica - instrumente, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, și Optica - instrumente. Are sediul în Eschborn, Germania.

 6. CHAMPION BRILLEN AG

  Elvetia

  Compania CHAMPION BRILLEN AG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, și Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. Are sediul în Baar, Elvetia.

 7. OPTIC CENTER SCHAUMBURG GMBH

  Germania

  Compania OPTIC CENTER SCHAUMBURG GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, și Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. Are sediul în Obernkirchen, Germania.

 8. ABELE-OPTIK GMBH

  Germania

  Compania ABELE-OPTIK GMBH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, Optica - instrumente, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, și Optica - instrumente. Are sediul în Würzburg, Germania.

 1. BRILLEN MÜLLER E.K.

  Germania

  Compania BRILLEN MÜLLER E.K., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, Optica - instrumente, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, și Optica - instrumente. Are sediul în München, Germania.

 2. SCHÖNWEITZ OPTIC BRILLEN- UND CONTACTLINSEN GMBH

  Germania

  Compania SCHÖNWEITZ OPTIC BRILLEN- UND CONTACTLINSEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, Optica - instrumente, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, și Optica - instrumente. Are sediul în München, Germania.

 3. ITAL LENTI SRL

  Italia

  Compania ITAL LENTI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lentile de contact. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Acesorii pentru optica medicala, Lentile, lentile de contact si accesorii, Acesorii pentru optica medicala, Lentile, lentile de contact si accesorii, și progressive lenses. Are sediul în Alpago, Italia.

 4. BARRACUDA STYLECOMPANY

  Germania

  Compania BARRACUDA STYLECOMPANY, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, Optica - instrumente, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, și Optica - instrumente. Are sediul în Spreetal, Germania.

 5. WEISSMANN GMBH

  Germania

  Compania WEISSMANN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Bijuterie, orologerie, orfevrarie - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ceasornicarie, Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ceasornicarie, și Ceasornicarie industriala si instrumente de masurare a timpului. Are sediul în Oberaudorf, Germania.

 6. STADE OPTIK INH. ANGELIKA BOPP-SEITZER E.K.

  Germania

  Compania STADE OPTIK INH. ANGELIKA BOPP-SEITZER E.K., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, Optica - instrumente, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, și Optica - instrumente. Are sediul în Ellwangen, Germania.

 7. EYE SYSTEMS GMBH

  Elvetia

  Compania EYE SYSTEMS GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, și Fotografie si cinematografie - aparate de luat vederi si de proiectie. Are sediul în Chur, Elvetia.

 8. MC OPTIC (SUISSE) SA FILIALE DE SION

  Elvetia

  Compania MC OPTIC (SUISSE) SA FILIALE DE SION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, Optica - instrumente, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, și Optica - instrumente. Are sediul în Sion, Elvetia.

 9. PRO CONTACT SA

  Elvetia

  Compania PRO CONTACT SA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Produse de curatare si intretinere, uz industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Ochelari, rame si accesorii, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Produse de curatare si de intretinere de uz casnic, Ochelari, rame si accesorii, Lentile, lentile de contact si accesorii, și Lentile de contact. Are sediul în Geneve, Elvetia.

 10. TEGERNSEE VILLEN - EXKLUSIVE EIGENTUMSWOHNUNGEN

  Germania

  Compania TEGERNSEE VILLEN - EXKLUSIVE EIGENTUMSWOHNUNGEN, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Ochelari, rame si accesorii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, Optica - instrumente, Lentile, lentile de contact si accesorii, Lentile de contact, Ochelari - lentile, și Optica - instrumente. Are sediul în Bad Wiessee, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Lentile de contact - Import export

Număr de rezultate

1.105 Intreprinderile