• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lemn taiat geluit

Rezultate pentru

Lemn taiat geluit - Import export

 1. HOLZHANDEL TOPHOLZ24

  Germania

  Compania HOLZHANDEL TOPHOLZ24, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat geluit. Are sediul în Oranienburg, Germania.

 2. PALLAVISINI LEGNAMI S.R.L.

  Italia

  Compania PALLAVISINI LEGNAMI S.R.L., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Combustibili solizi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat geluit, firewood, Lemn taiat geluit, și timber. Are sediul în Moimacco, Italia.

 3. SDM S.A.S. DI MOZZATO DAMIANO E MIRKO

  Italia

  Compania SDM S.A.S. DI MOZZATO DAMIANO E MIRKO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn geluit pentru prelucrat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat geluit, Lemn taiat geluit, timber roofing for roofs and floors, și Larch cladding. Are sediul în Schiavon, Italia.

 4. BOR

  Ucraina

  Compania BOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat geluit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile terrace, Wood decking, și wooden safety barrier. Are sediul în Sinyak, Kiev Regiion, Ucraina.

 5. ALOBERA MEDIENA, UAB

  Lituania

  Compania ALOBERA MEDIENA, UAB, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat geluit, Lemn pentru prelucrat, Lemn - articole, Import-export - lemn, Lemn taiat geluit, Lemn pentru prelucrat, Lemn - articole, și Import-export - lemn. Are sediul în Vilnius, Lituania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. BELTOPBAT LLC

  Belarus

  Compania BELTOPBAT LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse finite. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn taiat geluit, cut timber, Lemn taiat si tratat, și Lemn taiat geluit. Are sediul în Smolevichi, Belarus.

 2. BELTIMBER TRADE GMBH

  Germania

  Compania BELTIMBER TRADE GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat geluit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile planed timber. Are sediul în Rötha, Germania.

 3. LLC UKRLISEXPO

  Ucraina

  Compania LLC UKRLISEXPO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat geluit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile birch sawn timber. Are sediul în Odessa, Ucraina.

 4. LALOYAUX-BOIS

  Belgia

  Compania LALOYAUX-BOIS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat si tratat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat geluit, Uscarea lemnului, Lemn taiat geluit, planing, Uscarea lemnului, și timber trade. Are sediul în Beaumont, Belgia.

 5. V.E.H TUINCONSTRUCTIES

  Belgia

  Compania V.E.H TUINCONSTRUCTIES, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Mobila si decoratiuni pentru gradina. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Mobila de gradina, Lemn taiat geluit, Mobila de gradina, garden umbrellas, garden sheds, și Lemn taiat geluit. Are sediul în Ronse, Belgia.

 1. KOLES D.O.O.

  Slovenia

  Compania KOLES D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn industrial. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat geluit, și Lemn taiat geluit. Are sediul în Kočevje, Slovenia.

 2. EUROCHENE

  Franta

  Compania EUROCHENE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Constructii din lemn. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat geluit, Placi de lemn, Lemn negeluit pentru prelucrat, wooden tables, Lemn taiat geluit, Placi de lemn, și Lemn negeluit pentru prelucrat. Are sediul în Saint-Lothain, Franta.

 1. CANDAN KERESTE

  Turcia

  Compania CANDAN KERESTE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat geluit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile supplies for the timber industry. Are sediul în Denizli, Turcia.

 2. HSLES D.O.O.

  Slovenia

  Compania HSLES D.O.O., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat geluit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn - produse semifinite, Lemn - produse finite, Lemn pentru prelucrat, Lemn industrial, Lemn - produse semifinite, Lemn - produse finite, Lemn pentru prelucrat, și Lemn industrial. Are sediul în Kočevska Reka, Slovenia.

 3. LLC "EXPRESSOSNOVA"

  Belarus

  Compania LLC "EXPRESSOSNOVA", este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat geluit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile International goods transport, Planed timber import export, cut timber, și wholesale tables. Are sediul în Shklov, Belarus.

 4. SÄGEWERK SCIOR GMBH

  Germania

  Compania SÄGEWERK SCIOR GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn taiat geluit, Placi de lemn, Lemn - produse semifinite, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat geluit, Placi de lemn, și Lemn - produse semifinite. Are sediul în Mossautal, Germania.

 5. ALEXANDER REITZ IMPORT-EXPORT

  Germania

  Compania ALEXANDER REITZ IMPORT-EXPORT, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn taiat geluit, Placi de lemn, Lemn - produse semifinite, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat geluit, Placi de lemn, și Lemn - produse semifinite. Are sediul în Bad Boll, Germania.

 6. MAKAM WOOD

  Ucraina

  Compania MAKAM WOOD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat geluit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile African wood. Are sediul în Kiev, Ucraina.

 7. FRANZ SCHULTE INH. FRANZ-JOSEF SCHULTE E.K.

  Germania

  Compania FRANZ SCHULTE INH. FRANZ-JOSEF SCHULTE E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn taiat geluit, Placi de lemn, Lemn - produse semifinite, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat geluit, Placi de lemn, și Lemn - produse semifinite. Are sediul în Sundern, Germania.

 8. JOSEF FRITZER KG

  Germania

  Compania JOSEF FRITZER KG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn taiat geluit, Placi de lemn, Parchet, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat geluit, Placi de lemn, și Parchet. Are sediul în Bad Reichenhall, Germania.

 1. HANS FRAAS & SOHN SÄGEWERK OHG

  Germania

  Compania HANS FRAAS & SOHN SÄGEWERK OHG, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn taiat geluit, Placi de lemn, Lemn - produse semifinite, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat geluit, Placi de lemn, și Lemn - produse semifinite. Are sediul în Arzberg, Germania.

 2. MARTIN WALDHART

  Austria

  Compania MARTIN WALDHART, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, Lemn taiat geluit, Placi de lemn, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, Lemn taiat geluit, și Placi de lemn. Are sediul în Nenzing, Austria.

 3. JÜRGEN SCHWADERER E.K.

  Germania

  Compania JÜRGEN SCHWADERER E.K., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn taiat geluit, Placi de lemn, Parchet, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat geluit, Placi de lemn, și Parchet. Are sediul în Neuenstein, Germania.

 4. KLUPP HOLZVERMARKTUNG GMBH

  Germania

  Compania KLUPP HOLZVERMARKTUNG GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn taiat geluit, Placi de lemn, Lemn - produse semifinite, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat geluit, Placi de lemn, și Lemn - produse semifinite. Are sediul în Dresden, Germania.

 5. AKM AXEL KOTTHOFF SÄGEWERK E.K.

  Germania

  Compania AKM AXEL KOTTHOFF SÄGEWERK E.K., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, Lemn taiat geluit, Placi de lemn, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, Lemn taiat geluit, și Placi de lemn. Are sediul în Meschede, Germania.

 6. HOLZFACHZENTRUM POTSDAM

  Germania

  Compania HOLZFACHZENTRUM POTSDAM, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn taiat geluit. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile building timber. Are sediul în Potsdam, Germania.

 7. PETER JOHANN BOGENSPERGER

  Austria

  Compania PETER JOHANN BOGENSPERGER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn taiat geluit, Placi de lemn, Parchet, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat geluit, Placi de lemn, și Parchet. Are sediul în Mariapfarr, Austria.

 8. SAIZ HOLZ

  Germania

  Compania SAIZ HOLZ, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn taiat geluit, Placi de lemn, Parchet, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat geluit, Placi de lemn, și Parchet. Are sediul în Barweiler, Germania.

 9. KELLER HOLZ, INHABER JÖRG KELLER E. K.

  Germania

  Compania KELLER HOLZ, INHABER JÖRG KELLER E. K., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn brut. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn taiat si tratat, Lemn taiat geluit, Placi de lemn, Parchet, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat geluit, Placi de lemn, și Parchet. Are sediul în Lichtenau, Germania.

 10. CHRISTIAN WIRTH

  Germania

  Compania CHRISTIAN WIRTH, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Taierea lemnului - utilaje si materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, Lemn taiat geluit, Lemn brut, Lemn taiat si tratat, Lemn taiat negeluit, și Lemn taiat geluit. Are sediul în Bad Berneck, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit