• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • laptopuri

Rezultate pentru

Laptopuri - Import export

 1. MAYUMBE CONNECTING

  Belgia

  Verified by europages badge

  Compania MAYUMBE CONNECTING, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Transport aerian de marfuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fret internaţional, Containere - transport aerian, Transport maritim de marfuri, Import-export - vehicule si materiale de transport, Autoturisme la mana a doua, Camionete la mana a doua, Import-export - material electric si electronic, Import-export - informatica, și Laptopuri. Are sediul în Liège, Belgia.

 2. VISIONLINK

  Portugalia

  Verified by europages badge

  Compania VISIONLINK, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefonie - materiale si sisteme. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Servicii informatice, Software, Consumabile - periferice pentru imprimante, Laptopuri, it engineering, it experts, IT maintenance service, IT network protection, și it product distribution. Are sediul în Lisboa, Portugalia.

 3. LA SOURIS DIGITALE

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania LA SOURIS DIGITALE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - articole si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laptopuri, Monitoare pentru calculator, Informatica - periferice pentru computere, Scannere, birotica, Laptopuri, Monitoare pentru calculator, Informatica - periferice pentru computere, și Scannere, birotica. Are sediul în Paris, Franta.

 4. MOUSSA COULIBALY

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania MOUSSA COULIBALY, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - articole si furnituri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Informatica - computere medii si sisteme mari, Laptopuri, Televizoare, Telefoane, Informatica - computere medii si sisteme mari, Laptopuri, Televizoare, și Telefoane. Are sediul în Rosny Sous Bois, Franta.

 5. STRAIGHT SOLUTIONS GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania STRAIGHT SOLUTIONS GMBH, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Laptopuri. Are sediul în Unterföhring, Germania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. INCOSTARTEC GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania INCOSTARTEC GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laptopuri. Are sediul în Teltow, Germania.

 2. CPU-REMARKETING GMBH

  Germania

  Verified by europages badge

  Compania CPU-REMARKETING GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laptopuri. Are sediul în Rheinbach, Germania.

 3. BOT TRANSIT

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania BOT TRANSIT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Televizoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laptopuri, Informatica - periferice pentru computere, Laptopuri, și Informatica - periferice pentru computere. Are sediul în Savigny-Le-Temple, Franta.

 4. REFURBISHED COMPUTERS SRL

  Romania

  Dell | eXclusive StoreDin pasiune pentru tehnologie în 2011 am început o mica afacere cu laptopuri și calculatoare, acum suntem principalul furnizor de echipamente Dell profesionale și magazinul online cu cea mai mare gama de echipamente Dell din România. Continuam extinderea astfel încât începând cu 01 Iulie 2018 livram în EUROPA oriunde spațiul comunitar.Ne respectam clienții produsele și munca, ne dedicam întreaga activitate, experienta și profesionalismul astfel încât sa oferim cele mai bune soluții și produse.Credem în inovare, bun simt, eficienta și în special încredere! Nu suntem perfecți dar ne perfecționam zi de zi. Principiile noastre cu statut de lege: Corectitudine, Onestitate, Respect pentru colaboratori clienți sau furnizori1) Clientul Contează - Toti clienții sunt egali și la fel de importanți pentru noi. Ne angajam sa răspundem la orice solicitare în maxim 24 ore indiferent dacă clientul este nou / vechi, comanda este de câțiva lei sau de mii de euro. În cazul în care stocul este insuficient pentru a onora toate comenzile, se va aplica principiul primul venit - primul servit. Ne plac provocările, suntem de încredere și creativi și putem oferi soluții rapide și competente atât pentru companii mici cât și pentru grupuri de companii sau instituții publice.2) Mereu un partener de încredere - Vom consilia și îndruma clienții și potențialii clienți către cele mai bune soluții tehnice. Nu vom recomanda cele mai scumpe soluții ci pe cele potrivite.

 5. SC SERVER CONFIG SRL

  Romania

  Server Config SRL este unul dintre cei mai cunoscuti importatori din Romania de echipamente IT&C refurbished. In oferta lor se pot descoperi la preturi excelente statii grafice, servere, imprimante, monitoare, calculatoare, laptopuri, componente pentru acestea. Produse second-hand si refurbished, ce primesc garantia calitatii, mult mai accesibile decat echipamentele noi.

 1. HAMILTON RENTALS

  Regatul Unit

  Compania HAMILTON RENTALS, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Laptopuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile audiovisual rental, it equipment rental, short-term rental, și long-term rental. Are sediul în Wokingham, Regatul Unit.

 2. SITEPRO13

  Franta

  Compania SITEPRO13, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Laptopuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Televizoare, portable computers, mobile telephony, Hardware, și Televizoare. Are sediul în Vernegues, Franta.

 1. IT DISCOUNT

  Belgia

  Compania IT DISCOUNT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Laptopuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Telefoane mobile, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Import-export - informatica, Telefoane mobile, Masini si materiale de ocazie si reconditionate, Import-export - informatica, și smartphone accessory. Are sediul în Bruxelles, Belgia.

 2. ULLAHS

  Regatul Unit

  Compania ULLAHS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Telefoane mobile. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laptopuri, și Laptopuri. Are sediul în Rossendale, Regatul Unit.

 3. ALEGER GLOBAL

  Austria

  Compania ALEGER GLOBAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laptopuri. Are sediul în Gmunden, Austria.

 4. YATOO

  Franta

  Compania YATOO, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Laptopuri. Are sediul în Saint-Aunès, Franta.

 5. THERACON GMBH

  Germania

  Compania THERACON GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Laptopuri. Are sediul în Dortmund, Germania.

 6. ENVIRONMENTAL COMPUTER RECYCLING & REMOVALS LTD

  Regatul Unit

  Compania ENVIRONMENTAL COMPUTER RECYCLING & REMOVALS LTD, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Monitoare pentru calculator. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Colectare si reciclare - produse diverse, Laptopuri, Colectare si reciclare - produse diverse, personal computer part recycling, Laptopuri, și computers. Are sediul în Birmingham, Regatul Unit.

 7. WEROCK TECHNOLOGIES GMBH

  Germania

  Compania WEROCK TECHNOLOGIES GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laptopuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile barcode systems, și terminals. Are sediul în Karlsruhe, Germania.

 8. EAF COMPUTER SERVICE SUPPLIES GMBH

  Germania

  Compania EAF COMPUTER SERVICE SUPPLIES GMBH, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Laptopuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hardware components and accessories, office duplicator and printing machine accessories and components, computer spare parts, și storage batteries. Are sediul în Goch, Germania.

 1. NOTEBOOKSPECIALISTA.HU

  Ungaria

  Compania NOTEBOOKSPECIALISTA.HU, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Laptopuri. Are sediul în Budapest, Ungaria.

 2. SERVICE ONLAPTOP SRL

  Romania

  Compania SERVICE ONLAPTOP SRL, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Componente electronice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Comert electronic - servicii, Laptopuri, Comert electronic - servicii, Laptopuri, onlaptop, și service onlaptop. Are sediul în Bucuresti, Romania.

 3. APRONET UNIPESSOAL LDA

  Portugalia

  Compania APRONET UNIPESSOAL LDA, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export - informatica. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laptopuri, Laptopuri, import, export, și Hardware equipment. Are sediul în São João Da Madeira, Portugalia.

 4. GREEN DIRECTION

  Italia

  Compania GREEN DIRECTION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Laptopuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile mici piese metalice, digital photocopier rental, computer repair, mici piese metalice, și personal computer accessories. Are sediul în Saronno, Italia.

 5. SCRASCOM LAPTOPY POLEASINGOWE

  Polonia

  Compania SCRASCOM LAPTOPY POLEASINGOWE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Laptopuri. Are sediul în Wrocław, Polonia.

 6. BTO EUROPE

  Olanda

  Compania BTO EUROPE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Laptopuri. Are sediul în Ijsselstein, Olanda.

 7. RIPARAZIONE IPHONE FIRENZE

  Italia

  Compania RIPARAZIONE IPHONE FIRENZE, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Laptopuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cellular telephone supports. Are sediul în Firenze, Italia.

 8. COMPUTER HOME

  Luxemburg

  Compania COMPUTER HOME, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Informatica - microcomputere. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laptopuri, speakers, MP3 player, Laptopuri, și laptop computer repairs. Are sediul în Bertrange, Luxemburg.

 9. ELECTRO HAUSER

  Luxemburg

  Compania ELECTRO HAUSER, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Laptopuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Instalatii de sonorizare, Mac and PC troubleshooting, laptop computer repairs, home automation systems, și Instalatii de sonorizare. Are sediul în Luxembourg-Gasperich, Luxemburg.

 10. E.SISTEM COMPUTER

  Italia

  Compania E.SISTEM COMPUTER, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Laptopuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile computer assistance, și personal computer accessories. Are sediul în Modena, Italia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Laptopuri - Import export

Număr de rezultate

724 Intreprinderile