• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lana - fibre

Rezultate pentru

Lana - fibre - Import export

 1. DBC WOOL SA

  Belgia

  Compania DBC WOOL SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Washed wool, wool, și Wool for bedding. Are sediul în Heusy, Belgia.

 2. SEGARD MASUREL

  Franta

  Compania SEGARD MASUREL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile raw wool. Are sediul în Tourcoing, Franta.

 3. TEXTILVEREDLUNG GEBR. HECHT GMBH

  Germania

  Compania TEXTILVEREDLUNG GEBR. HECHT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Polyester threads, și Cotton yarns. Are sediul în Mühlhausen, Germania.

 4. ERMENT

  Germania

  Compania ERMENT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. Are sediul în Lage, Germania.

 5. EYMEN WOOL TEKSTIL SAN. TIC. LTD. STI

  Turcia

  Compania EYMEN WOOL TEKSTIL SAN. TIC. LTD. STI, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lana - fibre, raw wool, merino wool, Wool from sheep, și Lana - fibre. Are sediul în Usak, Turcia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. OVINTEGRAL IBERIA SL

  Spania

  Compania OVINTEGRAL IBERIA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fibre textile naturale, Fibre textile naturale, pure and mixed wool threads, și Washed wool. Are sediul în Arroyo De Cuellar, Spania.

 2. BRYANSK WORSTED COMPANY

  Rusia

  Compania BRYANSK WORSTED COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru confectii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - import-export, Lana - tesaturi, Lana - fibre, Fibre textile naturale, Textile - import-export, Lana - tesaturi, Lana - fibre, și Fibre textile naturale. Are sediul în Bryansk, Rusia.

 3. AGROKOŽAR D.O.O.

  Serbia

  Compania AGROKOŽAR D.O.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. Are sediul în Vranjska Banja, Serbia.

 4. NSWOOL-NORTH SARDINIAN WOOLS S.R.L.S.

  Italia

  Compania NSWOOL-NORTH SARDINIAN WOOLS S.R.L.S., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. Are sediul în Bonnanaro-Sassari, Italia.

 5. MERINOLAND

  Germania

  Compania MERINOLAND, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. Are sediul în Fuldatal, Germania.

 1. ELLE CREAZIONI SAS

  Italia

  Compania ELLE CREAZIONI SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile knitwear, hosiery wholesale, custom knitwear, și high fashion knitwear. Are sediul în Galatone, Italia.

 2. TILO KOPP & PLATTNER OG

  Austria

  Compania TILO KOPP & PLATTNER OG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. Are sediul în Rum, Austria.

 1. AGAOGLU WOOL TRADING LTD. CO.

  Turcia

  Compania AGAOGLU WOOL TRADING LTD. CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. Are sediul în Usak, Turcia.

 2. CASCADE TEXTILE

  Ucraina

  Compania CASCADE TEXTILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. Are sediul în Sumy, Ucraina.

 3. CORTADORIA NACIONAL DE PÊLO, SA

  Portugalia

  Compania CORTADORIA NACIONAL DE PÊLO, SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. Are sediul în São João da Madeira, Portugalia.

 4. WOLL-KONTOR SABINE BRAUN

  Germania

  Compania WOLL-KONTOR SABINE BRAUN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lana - fibre, Fire si fibre textile, Lana - fire si fibre, Tesaturi, Lana - fibre, Fire si fibre textile, Lana - fire si fibre, și Tesaturi. Are sediul în Kleinmachnow, Germania.

 5. FILATI ANNA SRL

  Italia

  Compania FILATI ANNA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lana - fibre, Fire si fibre artificiale si sintetice, Fire si fibre textile naturale, Textile - import-export, Lana - fibre, Fire si fibre artificiale si sintetice, Fire si fibre textile naturale, și Textile - import-export. Are sediul în Zero Branco, Italia.

 6. WOOLTEX TEKSTIL SAN. VE TIC. LTD. ?TI.

  Turcia

  Compania WOOLTEX TEKSTIL SAN. VE TIC. LTD. ?TI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. Are sediul în Usak, Turcia.

 7. 1001MASCHE.DE ANGELA SCHMIDT E.KFR.

  Germania

  Compania 1001MASCHE.DE ANGELA SCHMIDT E.KFR., este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fire si fibre textile, Tesaturi, Finisarea produselor textile, Haine barbatesti, Fire si fibre textile, Tesaturi, Finisarea produselor textile, și Haine barbatesti. Are sediul în Geesthacht, Germania.

 8. EYMEN WOOL TEXTILE SAN. TIC. LTD. STI

  Turcia

  Compania EYMEN WOOL TEXTILE SAN. TIC. LTD. STI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Washed wool, wool yarns, merino wool, și raw wool. Are sediul în Uşak, Turcia.

 1. ZEENAS WOLLFÜHL-OASE

  Germania

  Compania ZEENAS WOLLFÜHL-OASE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lana - fibre, Fire si fibre textile, Lana - fire si fibre, Tesaturi, Lana - fibre, Fire si fibre textile, Lana - fire si fibre, și Tesaturi. Are sediul în Altmannstein, Germania.

 2. APPODIA CAV. NELLO SRL

  Italia

  Compania APPODIA CAV. NELLO SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. Are sediul în Piombino Dese, Italia.

 3. TRENDGARNE.DE SEBASTIAN GÖRGE

  Germania

  Compania TRENDGARNE.DE SEBASTIAN GÖRGE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lana - fibre, Fire si fibre textile, Lana - fire si fibre, Tesaturi, Lana - fibre, Fire si fibre textile, Lana - fire si fibre, și Tesaturi. Are sediul în Neustadt, Germania.

 4. ANNEMARIE KRUMBIEGEL

  Germania

  Compania ANNEMARIE KRUMBIEGEL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lana - fibre, Fire si fibre textile, Tesaturi, Haine barbatesti, Lana - fibre, Fire si fibre textile, Tesaturi, și Haine barbatesti. Are sediul în Arnsberg, Germania.

 5. TEXTILGROSSHANDEL BAHL

  Germania

  Compania TEXTILGROSSHANDEL BAHL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lana - fibre, Fire si fibre textile, Tesaturi, Rufarie, Lana - fibre, Fire si fibre textile, Tesaturi, și Rufarie. Are sediul în Gelsenkirchen, Germania.

 6. KARIN MEISNER

  Germania

  Compania KARIN MEISNER, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Imbracaminte - utilaje si material pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fibre textile naturale, Lana - fibre, Fire si fibre textile, Tesaturi, Fibre textile naturale, Lana - fibre, Fire si fibre textile, și Tesaturi. Are sediul în Edewecht, Germania.

 7. SPANISH GREASY WOOL

  Spania

  Compania SPANISH GREASY WOOL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. Are sediul în Caravaca De La Cruz, Spania.

 8. SUN KASCHMIR-TEXTILIEN GMBH

  Germania

  Compania SUN KASCHMIR-TEXTILIEN GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. Are sediul în Offenbach, Germania.

 9. VASKEKLUDE.DK

  Danemarca

  Compania VASKEKLUDE.DK, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. Are sediul în Herning, Danemarca.

 10. MONIKA DESIGN YARNS

  Germania

  Compania MONIKA DESIGN YARNS, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. Are sediul în Harsewinkel, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit