• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lana - fibre

Rezultate pentru

Lana - fibre - Import export

 1. DBC WOOL SA

  Belgia

  Compania DBC WOOL SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Washed wool, wool, și Wool for bedding. Are sediul în Heusy, Belgia.

 2. TEXTILVEREDLUNG GEBR. HECHT GMBH

  Germania

  Compania TEXTILVEREDLUNG GEBR. HECHT GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Polyester threads, și Cotton yarns. Are sediul în Mühlhausen, Germania.

 3. ERMENT

  Germania

  Compania ERMENT, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. Are sediul în Lage, Germania.

 4. EYMEN WOOL TEKSTIL SAN. TIC. LTD. STI

  Turcia

  Compania EYMEN WOOL TEKSTIL SAN. TIC. LTD. STI, este o societate Multi-Category, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lana - fibre, raw wool, merino wool, Wool from sheep, și Lana - fibre. Are sediul în Usak, Turcia.

 5. ALLIED INTERNATIONAL

  India

  Compania ALLIED INTERNATIONAL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wool sheep, merino wool, și wool. Are sediul în Amritsar, India.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. UGUUJ SHIM LLC

  Mongolia

  Compania UGUUJ SHIM LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile cashmere, și cashmere yarns. Are sediul în Ulaanbaatar, Mongolia.

 2. TILO KOPP & PLATTNER OG

  Austria

  Compania TILO KOPP & PLATTNER OG, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. Are sediul în Rum, Austria.

 3. BRYANSK WORSTED COMPANY

  Rusia

  Compania BRYANSK WORSTED COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tesaturi pentru confectii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Textile - import-export, Lana - tesaturi, Lana - fibre, Fibre textile naturale, Textile - import-export, Lana - tesaturi, Lana - fibre, și Fibre textile naturale. Are sediul în Bryansk, Rusia.

 4. AGROKOŽAR D.O.O.

  Serbia

  Compania AGROKOŽAR D.O.O., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. Are sediul în Vranjska Banja, Serbia.

 5. NSWOOL-NORTH SARDINIAN WOOLS S.R.L.S.

  Italia

  Compania NSWOOL-NORTH SARDINIAN WOOLS S.R.L.S., este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. Are sediul în Bonnanaro-Sassari, Italia.

 1. WH TRADING FZC

  Emiratele Arabe Unite

  Compania WH TRADING FZC, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. Are sediul în Sharjah, Emiratele Arabe Unite.

 2. TOP TRADING PERU S.A.C

  Peru

  Compania TOP TRADING PERU S.A.C, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile marketing and export, manufacture of clothes, natural fibres, și alpaca fabrics. Are sediul în Lima, Peru.

 1. OVINTEGRAL IBERIA SL

  Spania

  Compania OVINTEGRAL IBERIA SL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Fibre textile naturale, Fibre textile naturale, pure and mixed wool threads, și Washed wool. Are sediul în Arroyo De Cuellar, Spania.

 2. MERINOLAND

  Germania

  Compania MERINOLAND, este o societate Detailist, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. Are sediul în Fuldatal, Germania.

 3. ELLE CREAZIONI SAS

  Italia

  Compania ELLE CREAZIONI SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile knitwear, hosiery wholesale, custom knitwear, și high fashion knitwear. Are sediul în Galatone, Italia.

 4. CASCADE TEXTILE

  Ucraina

  Compania CASCADE TEXTILE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. Are sediul în Sumy, Ucraina.

 5. APPODIA CAV. NELLO SRL

  Italia

  Compania APPODIA CAV. NELLO SRL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. Are sediul în Piombino Dese, Italia.

 6. TRENDGARNE.DE SEBASTIAN GÖRGE

  Germania

  Compania TRENDGARNE.DE SEBASTIAN GÖRGE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lana - fibre, Fire si fibre textile, Lana - fire si fibre, Tesaturi, Lana - fibre, Fire si fibre textile, Lana - fire si fibre, și Tesaturi. Are sediul în Neustadt, Germania.

 7. WOLL-KONTOR SABINE BRAUN

  Germania

  Compania WOLL-KONTOR SABINE BRAUN, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Fibre textile naturale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lana - fibre, Fire si fibre textile, Lana - fire si fibre, Tesaturi, Lana - fibre, Fire si fibre textile, Lana - fire si fibre, și Tesaturi. Are sediul în Kleinmachnow, Germania.

 8. ANNEMARIE KRUMBIEGEL

  Germania

  Compania ANNEMARIE KRUMBIEGEL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lana - fibre, Fire si fibre textile, Tesaturi, Haine barbatesti, Lana - fibre, Fire si fibre textile, Tesaturi, și Haine barbatesti. Are sediul în Arnsberg, Germania.

 1. FILATI ANNA SRL

  Italia

  Compania FILATI ANNA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fire si fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lana - fibre, Fire si fibre artificiale si sintetice, Fire si fibre textile naturale, Textile - import-export, Lana - fibre, Fire si fibre artificiale si sintetice, Fire si fibre textile naturale, și Textile - import-export. Are sediul în Zero Branco, Italia.

 2. ALEXANDRE EXPORT COMPANY

  Tunisia

  Compania ALEXANDRE EXPORT COMPANY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. Are sediul în Mannouba, Tunisia.

 3. WOOLTEX TEKSTIL SAN. VE TIC. LTD. ?TI.

  Turcia

  Compania WOOLTEX TEKSTIL SAN. VE TIC. LTD. ?TI., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. Are sediul în Usak, Turcia.

 4. ZEENAS WOLLFÜHL-OASE

  Germania

  Compania ZEENAS WOLLFÜHL-OASE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lana - fibre, Fire si fibre textile, Lana - fire si fibre, Tesaturi, Lana - fibre, Fire si fibre textile, Lana - fire si fibre, și Tesaturi. Are sediul în Altmannstein, Germania.

 5. EYMEN WOOL TEXTILE SAN. TIC. LTD. STI

  Turcia

  Compania EYMEN WOOL TEXTILE SAN. TIC. LTD. STI, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Washed wool, wool yarns, merino wool, și raw wool. Are sediul în Uşak, Turcia.

 6. MATERIA PRIMA DE ALPACA IS

  Bolivia

  Compania MATERIA PRIMA DE ALPACA IS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. Are sediul în Santa Cruz, Bolivia.

 7. AGAOGLU WOOL TRADING LTD. CO.

  Turcia

  Compania AGAOGLU WOOL TRADING LTD. CO., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. Are sediul în Usak, Turcia.

 8. ALHOMSI WOOL

  Siria

  Compania ALHOMSI WOOL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile wool, și wool sheep. Are sediul în Hama, Siria.

 9. CORTADORIA NACIONAL DE PÊLO, SA

  Portugalia

  Compania CORTADORIA NACIONAL DE PÊLO, SA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lana - fibre. Are sediul în São João da Madeira, Portugalia.

 10. TEXTILGROSSHANDEL BAHL

  Germania

  Compania TEXTILGROSSHANDEL BAHL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Papetarie - articole. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lana - fibre, Fire si fibre textile, Tesaturi, Rufarie, Lana - fibre, Fire si fibre textile, Tesaturi, și Rufarie. Are sediul în Gelsenkirchen, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Lana - fibre - Import export

Număr de rezultate

826 Intreprinderile