• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lame rectilinii

Rezultate pentru

Lame rectilinii - Import export

 1. RIGHI INOX

  Italia

  Verified by europages badge

  The company Righi specializes in making industrial blades from drawings for automatic machines, generally, circular, straight or notched blades and cutters. Blades for the food industry, meat canning and for packing. Straight-edge and notched blades and dies for packing machines. Blades for engineering, milling, the rubber industry, plastic and packaging, sheet metal machining and cutting up debris and waste.

 2. PRO COUPE INDUSTRIES

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania PRO COUPE INDUSTRIES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame si cutite industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lame rectilinii, Lame circulare, Cutite industriale, blades for cutting plastic film, blades for cutting abrasive articles, blades for macerators, carbon blades, razor blades, și vegetable-cutting blades. Are sediul în Roissy En Brie, Franta.

 3. Başkurt Makina

  Turcia

  Compania Başkurt Makina, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame rectilinii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite industriale, Ambalare, Lame circulare, Cutite industriale, Ambalare, Lame circulare, și blade sharpening. Are sediul în İstanbul, Turcia.

 4. ASLANLAR INOKS BICAK IMALATI - BICAKCI

  Turcia

  Compania ASLANLAR INOKS BICAK IMALATI - BICAKCI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame rectilinii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile hunting knives, kitchen knives, Knives, și penknives. Are sediul în Denizli, Turcia.

 5. KADUR

  Spania

  Compania KADUR, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame pentru masini de taiat. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Cutite industriale, Lame rectilinii, Lame si cutite industriale, Cutite industriale, Lame rectilinii, Lame si cutite industriale, și blades. Are sediul în Castellar Del Vallès - Barcelona, Spania.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. ECO-WOOD LLC

  Rusia

  Compania ECO-WOOD LLC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Tacamuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Linguri, furculite si cutite, Lame rectilinii, Lemn - articole, Vesela de masa, Linguri, furculite si cutite, Lame rectilinii, Lemn - articole, și Vesela de masa. Are sediul în Dzerzhinsk, Rusia.

 2. TASEF

  Belgia

  Compania TASEF, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame si cutite industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lame rectilinii, CNC milling, Lame rectilinii, și Shredding knives. Are sediul în Dendermonde, Belgia.

 3. O.E.G. SRL

  Italia

  Compania O.E.G. SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame rectilinii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lame si cutite industriale, circular blades, Lame si cutite industriale, și toothed blades. Are sediul în Seveso, Italia.

 4. ASR KNIVES MANUFACTURING AND TRADE CO

  Turcia

  Compania ASR KNIVES MANUFACTURING AND TRADE CO, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame rectilinii. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile kitchen knives. Are sediul în Yozgat Merkez, Turcia.

 5. JATTIN ENTERPRISES

  India

  Compania JATTIN ENTERPRISES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lame rectilinii. Are sediul în Sonipat, India.

 1. 'LAV.EL.GOMMA' SRL

  Italia

 2. CARNEVALI S.R.L.

  Italia