• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • lacuri

Rezultate pentru

Lacuri - Import export

 1. COSMOCHROME LTD

  Grecia

  Verified by europages badge

  The paint company Cosmochrome Ltd, with over half a century of experience in the field of paints, specializes in the production of quality paints, varnishes, insulating coatings as well as mortars for sports fields and microcement mortar for any kind of application. With a series of international certifications and with particular emphasis on ecological products, Cosmochromeis goal is to produce the best possible, value for money materials and serve the needs of the domestic and international market with its wide range of products, ranging from professional materials to artistic everyday interventions for all those who want to create and redecorate. The company also specializes in the production of custom materials of special requirements on demand.

 2. IT STYLE DISTRIBUTION

  Franta

  Verified by europages badge

  Compania IT STYLE DISTRIBUTION, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Cosmetice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Parfumuri, Epilare - instrumente, Lacuri, Produse pentru machiaj, Beauty products, Makeup products, brush, make-up brushes, și shower gel. Are sediul în Marseille, Franta.

 3. SC ADRENCO DESIGN SRL

  Romania

  Adrenco.ro este un magazin online cu produse din categoria finisaje in constructii - tencuiala decorativa, vopsea lavabila de interior si exterior, finisaje decorative, lacuri, gleturi, adezivi, sape si mortare, cu preturi atractive si livrare gratuita in Bucuresti si Ilfov. Adrenco.ro se adreseaza persoanelor care doresc sa-si renoveze sau sa isi construiasca locuinta, precum si companiilor care activeaza in domeniul constructiilor si se afla in cautarea unui furnizor de incredere pentru procurarea materialelor necesare implementarii proiectelor. Ce iti ofera magazinul online Adrenco.ro? Produse la cel mai bun raport calitate-pret, ale celor mai cunoscute marci din domeniu, ce se incadreaza in categoriile: tencuiala decorativa, finisaje decorative, vopsea lavabila de interior, vopsea lavabila de exterior, amorsa, lac pentru lemn, grund, email, adeziv, glet, chit de rosturi, pasta de imbinare, tencuieli, sapa, mortar, polistiren si accesorii termosistem.

 4. OULALAQUELLEBEAUTE

  Franta

  Compania OULALAQUELLEBEAUTE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile nail extensions, semi-permanent fingernails, nail treatment, și nail polish. Are sediul în 35 Rue Nicolas Martin, Franta.

 5. ADESIV SRL

  Italia

  Compania ADESIV SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuri, glues and sealants, adhesives for special applications, Lacuri, și paints. Are sediul în Bassano Del Grappa, Italia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. VER.COR DI CORBETTA VALERIA

  Italia

  Compania VER.COR DI CORBETTA VALERIA, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paints, stucco, plastic material painting and varnishing, și acrylic. Are sediul în Lentate Sul Seveso, Italia.

 2. INDULATEX CHEMICALS S.A.

  Portugalia

  Compania INDULATEX CHEMICALS S.A., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lipici, adezivi si aplicatoare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuri, glues and adhesives, și Lacuri. Are sediul în Vila Nova De Gaia, Portugalia.

 3. PINTURAS DE LA PEÑA

  Spania

  Compania PINTURAS DE LA PEÑA, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuri, paint factory, hydro painting, Lacuri, și water paints. Are sediul în Mora-Toledo, Spania.

 4. CONTECOLOR

  Italia

  Compania CONTECOLOR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuri. Are sediul în Feltre, Italia.

 5. COLORIFICIO CIRPA S.R.L.

  Italia

  Compania COLORIFICIO CIRPA S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile paints, colours, și lacquers. Are sediul în Roma, Italia.

 1. INDUSTRIAS OMAR

  Spania

  Compania INDUSTRIAS OMAR, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuri, chemical product, Lacuri, paint distributor, și resin distributor. Are sediul în Silla-Valencia, Spania.

 2. PIE.VER.

  Italia

  Compania PIE.VER., este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Anticorozive - produse chimice. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuri, corrosion-proof paint, Lacuri, Varnishes, și paints. Are sediul în Seriate, Italia.

 1. THE CLAY AND PAINT FACTORY

  Belgia

  Compania THE CLAY AND PAINT FACTORY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsirea tesaturilor. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuri, painting, Lacuri, și modelling clay. Are sediul în Wandre, Belgia.

 2. BRECO SRL

  Italia

  Compania BRECO SRL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile tints for wood. Are sediul în Gavardo, Italia.

 3. VERNIS FAUBOURG SAINT ANTOINE

  Franta

  Compania VERNIS FAUBOURG SAINT ANTOINE, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Discuri abrazive, natural colours, lacquers for furniture restoration, paint distributor, și Discuri abrazive. Are sediul în Paris, Franta.

 4. COLORIFICIO MARIOTTI SRL

  Italia

  Compania COLORIFICIO MARIOTTI SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuri, Lacuri, lacquers, și varnish protection. Are sediul în Foligno, Italia.

 5. ALTUS COATING

  Franta

  Compania ALTUS COATING, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile uv inks, uv varnishes, și serigraphy. Are sediul în Courlaoux, Franta.

 6. CROMAS S.R.L.

  Italia

  Compania CROMAS S.R.L., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuri. Are sediul în Castano Primo, Italia.

 7. DETECPA.2

  Spania

  Compania DETECPA.2, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile platforms, preparation for parquet laying, varnishes for floors, și Solid wood flooring. Are sediul în Madrid, Spania.

 8. FASHION NAILS INNES

  Luxemburg

  Compania FASHION NAILS INNES, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile vocational training, nail files, și lamps for fingernails. Are sediul în Beggen, Luxemburg.

 1. NOBLE NAILS

  Luxemburg

  Compania NOBLE NAILS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile false nails. Are sediul în Steinfort, Luxemburg.

 2. FRANCE EUROPE

  Franta

  Compania FRANCE EUROPE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuri. Are sediul în St Amand Montrond, Franta.

 3. ATLAS UV COATINGS

  Turcia

  Compania ATLAS UV COATINGS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile uv inks. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 4. ZIP LLC.

  Ucraina

  Compania ZIP LLC., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuri, Mastic, Lacuri, și Mastic. Are sediul în Dneprodzerzhinsk, Ucraina.

 5. IVM CHEMICALS SRL

  Italia

  Compania IVM CHEMICALS SRL, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuri, Rasini, elastomers, Lacuri, tints for wood, și Rasini. Are sediul în Milano (Mi), Italia.

 6. XIMIX

  Germania

  Compania XIMIX, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuri. Are sediul în Ingbert, Germania.

 7. COLORIFICIO GUELFI

  Italia

  Compania COLORIFICIO GUELFI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele si lacuri, Vopsele si lacuri, și resins for painting. Are sediul în Terni, Italia.

 8. LINVEA SRL

  Italia

  Compania LINVEA SRL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Vopsele si lacuri, Vopsele si lacuri, thinners, și plastic covers. Are sediul în Casoria, Italia.

 9. CORMITEC

  Belgia

  Compania CORMITEC, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Lemn - produse pentru tratare. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Lacuri, Lacuri, și special treatment for reinforced concrete. Are sediul în Menen, Belgia.

 10. BOSS PAINTS

  Belgia

  Compania BOSS PAINTS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Vopsele si lacuri. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Articole pentru pictura, Lacuri, Articole pentru pictura, și Lacuri. Are sediul în Beveren-Leie, Belgia.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit
Filtre

Rezultate pentru

Lacuri - Import export

Număr de rezultate

5.539 Intreprinderile