• europages
 • >
 • INTREPRINDERI - FURNIZORI - PRESTATORI
 • >
 • laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic

Rezultate pentru

Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic - Import export

 1. PHYSIOLAB CO.,LTD

  Coreea de Sud

  Compania PHYSIOLAB CO.,LTD, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Fizica - material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Educatie fizica - echipamente, Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, Educatie fizica - echipamente, și Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic. Are sediul în Busan, Coreea de Sud.

 2. DEUTRONIC ELEKTRONIK GMBH

  Germania

  Compania DEUTRONIC ELEKTRONIK GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Inginerie - birouri de studii industriale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie, Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, Software tehnic si stiintific, Componente electrice si electronice - utilaje pentru productie, Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, Software tehnic si stiintific, și industrial electronics. Are sediul în Adlkofen, Germania.

 3. YENILAB LABORATUVAR VE EGITIM GERECLERI KIMYA SAN TIC LTD

  Turcia

  Compania YENILAB LABORATUVAR VE EGITIM GERECLERI KIMYA SAN TIC LTD, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, Fizica - material didactic, Chimie - material didactic, Stiinte naturale - material didactic, Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, Fizica - material didactic, Chimie - material didactic, și Stiinte naturale - material didactic. Are sediul în Kocaeli, Turcia.

 4. MATÉRIEL LABORATOIRE TUNISIE

  Tunisia

  Compania MATÉRIEL LABORATOIRE TUNISIE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Chimie - produse de laborator. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, Mobilier pentru laboratoare, scientific instruments, hospital and medical laboratory equipment and supplies, Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, și Mobilier pentru laboratoare. Are sediul în Ben Arous, Tunisia.

 5. GEOS CONSTRUCT

  Belgia

  Compania GEOS CONSTRUCT, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, Drumuri - materiale de constructii, Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, Drumuri - materiale de constructii, building material analysis, și tests on building materials. Are sediul în Wellen, Belgia.

Office Building Outline icon
O pagină pentru compania dumneavoastră
Vedeti acest lucru? Si clientii dvs. potentiali il vad Veniti alaturi de noi pentru a fi vizibil pe europages.
 1. LABMAGAZA LABORATUVAR SISTEMLERI

  Turcia

  Compania LABMAGAZA LABORATUVAR SISTEMLERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile precision scales for laboratories, laboratory dealers, și hospital and medical laboratory equipment and supplies. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 2. 3R - RECHERCHES ET REALISATIONS REMY SAS

  Franta

  Compania 3R - RECHERCHES ET REALISATIONS REMY SAS, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic. Are sediul în Montauban, Franta.

 3. EDUCANDO EMOCIONES

  Spania

  Compania EDUCANDO EMOCIONES, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic. Are sediul în Ayora, Spania.

 4. NETALAB NETA LABORATUVAR TEKNOLOJILERI

  Turcia

  Compania NETALAB NETA LABORATUVAR TEKNOLOJILERI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 5. ELEMENTAR FRANCE

  Franta

  Compania ELEMENTAR FRANCE, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Analiza apelor - materiale, tests on materials, combustion analysis, și Analiza apelor - materiale. Are sediul în Lyon, Franta.

 1. ARDESTA

  Belgia

  Compania ARDESTA, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, Sticla dubla pentru laboratoare si de uz tehnic, Mobilier tehnic, scientific laboratory, Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, Sticla dubla pentru laboratoare si de uz tehnic, și Mobilier tehnic. Are sediul în Suarlée, Belgia.

 2. BRAU GRUP MOBILYA INŞAAT MÜHENDISLIK SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI

  Turcia

  Compania BRAU GRUP MOBILYA INŞAAT MÜHENDISLIK SANAYI VE TICARET LIMITED ŞIRKETI, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic. Are sediul în Istanbul, Turcia.

 1. EDIBON

  Spania

  Compania EDIBON, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic. Are sediul în Leganés / Madrid, Spania.

 2. CALNESIS

  Franta

  Compania CALNESIS, este o societate Prestatar de servicii, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic. Are sediul în Clermont-Ferrand, Franta.

 3. MICHAEL STEINMETZ SCHLEIFTCHNK. KONSTRUK. U. FERT. DIAMANTWERKZ. EHEM

  Germania

  Compania MICHAEL STEINMETZ SCHLEIFTCHNK. KONSTRUK. U. FERT. DIAMANTWERKZ. EHEM, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Repararea echipamentelor industriale, Birouri de studii industriale, Software tehnic si stiintific, Repararea echipamentelor industriale, Birouri de studii industriale, și Software tehnic si stiintific. Are sediul în Karlstein a. Main, Germania.

 4. ATMEL MUNICH GMBH

  Germania

  Compania ATMEL MUNICH GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Software tehnic si stiintific, Federatii, grupari si sindicate profesionale, Inginerie - birouri de studii industriale, Software tehnic si stiintific, Federatii, grupari si sindicate profesionale, și Inginerie - birouri de studii industriale. Are sediul în Eching, Germania.

 5. COMMUNIGATE KOMMUNIKATIONSSERVICE GMBH

  Germania

  Compania COMMUNIGATE KOMMUNIKATIONSSERVICE GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Federatii, grupari si sindicate profesionale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Holdinguri, Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, Software tehnic si stiintific, Comert electronic - servicii, Holdinguri, Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, Software tehnic si stiintific, și Comert electronic - servicii. Are sediul în Passau, Germania.

 6. VWR INTERNATIONAL

  Olanda

  Compania VWR INTERNATIONAL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Materiale - studii si cercetari. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Produse farmaceutice, Chimie - produse de laborator, Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, Produse farmaceutice, Chimie - produse de laborator, Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, și electronic measurement systems. Are sediul în Amsterdam, Olanda.

 7. ILS INNOVATIVE LABOR SYSTEME GMBH

  Germania

  Compania ILS INNOVATIVE LABOR SYSTEME GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Seringi. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, Ace de seringa, apparatus for pharmaceutical laboratories, Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, și Ace de seringa. Are sediul în STÜTZERBACH, Germania.

 8. OPEXCEL

  Franta

  Compania OPEXCEL, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Distributie en gros, și Distributie en gros. Are sediul în Paris, Franta.

 1. BOENTE MATERIAL MÉDICO

  Spania

  Compania BOENTE MATERIAL MÉDICO, este o societate Vanzator en-gros, care își desfășoară activitatea în domeniul Import-export de material medico-chirurgical. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, Electronica medicala - aparate si echipamente, Optica medicala si chirurgicala - instrumente, devices for diagnostic analysis laboratories and dedicated diagnoses, Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, Electronica medicala - aparate si echipamente, și Optica medicala si chirurgicala - instrumente. Are sediul în A Coruña, Spania.

 2. VWR INTERNATIONAL

  Belgia

  Compania VWR INTERNATIONAL, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Catalizatori chimici. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Analiza apelor - materiale, Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, furniture workshop, Analiza apelor - materiale, Water analysis-equipment, și Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic. Are sediul în Leuven, Belgia.

 3. SB-TECHNOLOGY SARL

  Maroc

  Compania SB-TECHNOLOGY SARL, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Alimentare - utilaje de ambalare pentru industrie. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Raioane de depozitare, Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, Packing machines, design and dimensioning of new systems, Raioane de depozitare, și Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic. Are sediul în Kenitra, Maroc.

 4. ED DEFRANCE

  Belgia

  Compania ED DEFRANCE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare - aparate si instrumente. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, laboratory furniture, și Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic. Are sediul în Wemmel, Belgia.

 5. PACHERAM (LES PAPETERIES CHERIFFIENNES DU MAROC)

  Maroc

  Compania PACHERAM (LES PAPETERIES CHERIFFIENNES DU MAROC), este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Machete si modele - material didactic, și Machete si modele - material didactic. Are sediul în Rabat, Maroc.

 6. DIASORIN DEUTSCHLAND GMBH

  Germania

  Compania DIASORIN DEUTSCHLAND GMBH, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare foto si cinematografice - materiale. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Farmaceutice - produse de baza si auxiliare, Produse farmaceutice, Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, Cercetare stiintifica - institute si laboratoare, Farmaceutice - produse de baza si auxiliare, și Produse farmaceutice. Are sediul în Dietzenbach, Germania.

 7. MEERGANS GMBH

  Germania

  Compania MEERGANS GMBH, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Birouri de studii industriale, Inginerie - birouri de studii industriale, Software tehnic si stiintific, Birouri de studii industriale, Inginerie - birouri de studii industriale, și Software tehnic si stiintific. Are sediul în Garching b. München, Germania.

 8. NOVAZINE.FR MATERIEL DE LABORATOIRE

  Franta

  Compania NOVAZINE.FR MATERIEL DE LABORATOIRE, este o societate Distributie, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic. Are sediul în Lyon, Franta.

 9. JINAN SHOULD SHINE IMPORT AND EXPORTCO., LTD.

  China

  Compania JINAN SHOULD SHINE IMPORT AND EXPORTCO., LTD., este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile technical course in mechanics, și car technical appraisal. Are sediul în Shandong, China.

 10. AL TECHNOLOGY

  Germania

  Compania AL TECHNOLOGY, este o societate Fabricant/ producator, care își desfășoară activitatea în domeniul Software tehnic si stiintific. De asemenea, activează în aceeași măsură și în domeniile Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, Cercetare stiintifica - aparate, Laboratoare stiintifice si tehnice - material didactic, și Cercetare stiintifica - aparate. Are sediul în Amberg, Germania.

Cerere de oferte de preț

Creați o singură cerere și obțineți mai multe oferte de preț de la furnizori verificați.

 • Numai furnizori relevanți
 • Respectarea confidențialității datelor
 • 100% gratuit